*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (45)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Am pus poze noi la semnatura, ultimele 2 pagini. iar ultimele 2 poze sunt cu noua mea coafura.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

hahaha, e blonda!! si bucalata

mamiseli, iti sta super cu suvite!

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Mav, Alra mi-ati dat niste informatii vitale in seara asta si va multumesc din suflet! Ai mare dreptate, Mav, filmuletul m-a convins pe deplin de importanta pozitionarii scaunului de masina invers sensului de mers.
Hm, si cand ma gandesc ca-n mintea mea (deh, un neuron si ala atrofiat) consideram ca dupa ce-si tin ei capul ar fi ok sa-l intorc, dar amanasem spre 6 luni..., iar acum inainte sa fac tampenia am zis totusi sa si intreb...ca de cautat n-apuasem..
Stiam eu de ce va intreb pe voi....pe langa ca sunteti saritoare, gasesc si explicatii pertinente! Sa fiti sanatoase!

Citat:
citat din mesajul lui mav

amalia, cred ca asta iti raspunde la intrebare si intareste spusele alrei!

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

anunt si eu ca mitica mea s-a intors de pe spate pe burtica. Este asa de fericita cand face asta,, ca te topesti. Si nu mai spun ca ne bagam intr-o veselie picioruse in guritza.
Asa ca.. tot facem mici nazbatii.
Despre intalnire... nu stiu ce sa spun. Eu inca a;aptez exlusiv si nu ii pot da in parc san. Nu sun ca voi sa iau mancarica la "pachet". Ma bucuram tare daca era intr-adevar prin apropiere si oa 19.30 era ora noastra de plimbare. Acum mananca si mai des. Nu stiu ce sa fac.. Avem un program... si mi-ar fi convenit mai mult seara. Eu nau am masina si nu pot veni cu transportul in comun unde este atata lme. In sfarsit ... acum... choar ca nu stiu ce sa fac.
Va pup pe toate si va urez o noapte linsitita si somn usor.
Va pup

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 19 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Noi am ajuns in seara asta acasa...tre sa spal csa nu am cu ce imbraca cupilu maine, gagici eu vin, ne vedem la ora stabilita in parc....

Monicus de ce nu poti draga sa alaptezi in parc...ti-o fi rusine???

Eu consider ca fetele care vor veni maine sunt niste persoane ok care chiar s-au integrat in comunitatea asta si pe care le respect...de asemenea le inteleg si pe cele care au motive serioase insa si eu alaptez exclusiv si e mult mai usor dect sa cari 1001 borcane,biberoane,linguritze...dar suntem in romania si oamenii sunt asa cum sunt...sunt asa contrariata...fug ca ma apuca dimineata!

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Amalia, imi plac foarte mult pozele cu baietii tai.
Laura, chiar m-am intrebat unde esti. Imi pare rau ca a racit Cati.

Am fost cu copiii in parc, i-am spalat, l-am culcat pe Tudor. Maria vrea sa doarma cu mine ca i se pare patul prea mare ca sa dorm singura. Asa ca Tudor doarme singurel, in camera copiilor, si noi amandoua. Maine vine si tati.

Noapte buna.

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Maine venim si noi, daca e frumos afara - se anunta frumos.
Sper doar sa gasesc loc de parcare, ma apuca groaza...
Imi cer scuze ca am conditionat venirea noastra de anumite ore, insa asta se intampla din cauza copilului mare, care are un somn dupaamiaza de pe la 3 pana pe la 5 + etapele de pregatire (imbracat/schimbat etc)... Pe cea mica nu era problema, o culcam in carut, papa daca era ii luam (si Andreei ii iau fructele in parc)
Asa ca ne vedem maine... imi face placere sa va cunosc
deci a ramas 11-12 la intrarea de la primarie, da?

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

mamiseli,am vazut pozele frumoase,Miruna e o scumpa (imi place tare mult poza in care a adormit in natura ),iar tie iti vine f bine tunsoarea (sa-ti fie de bine!)

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monicus

anunt si eu ca mitica mea s-a intors de pe spate pe burtica.

Felicitari,scumpa Ana!Tine-o tot asa...

Mergi la inceput

Ama,am vazut pozele cu o familie superba ,Luca e un manechin,e extrem de expresiv si energic,un scump,iar dragostea si grija lui David m-au impresionat .

Mergi la inceput