*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (45)*
Raspunsuri - Pagina 20
bertha spune:
Venim si noi. Sper sa mai am timp sa bag un ochisor pe poze, sa-mi reimprospatez memoria. Va rog sa ma trageti de maneca, daca nu va vad.
Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
spiridusul spune:
ok.
de data asta n-am picat nici pe ora nici pe loc.
evident nu am cum sa merg si la distanta asa mare, sa sar si peste masa, si peste somn.
ma gandeam sa ajung eu mai devreme in parc, si sa va prind macar jumattae de ora, dar nu rae sens sa ma trambalez atata.
la maxim 12 ar trbui sa ma indrept spre casa
sorry
si azi am un gand bun pentru Ginye
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi
fluturasha23 spune:
Buna dimineata la toata lumea!
A primit cineva decizia pentru CIC?
Am pus poze noi cu buburuza la 5 luni.
http://community.webshots.com/album/570114812bdJlgG?start=12
mami de Iulia 26.11.2008
malinas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monicabo Maine venim si noi, daca e frumos afara - se anunta frumos. Sper doar sa gasesc loc de parcare, ma apuca groaza... Imi cer scuze ca am conditionat venirea noastra de anumite ore, insa asta se intampla din cauza copilului mare, care are un somn dupaamiaza de pe la 3 pana pe la 5 + etapele de pregatire (imbracat/schimbat etc)... Pe cea mica nu era problema, o culcam in carut, papa daca era ii luam (si Andreei ii iau fructele in parc) Asa ca ne vedem maine... imi face placere sa va cunosc deci a ramas 11-12 la intrarea de la primarie, da? Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze Povestea sarcinii si a nasterii si Ana Maria - 13 noiembrie 2008 Povestea nasterii super rapide a Anei Maria |
11.30-12
Vezi pe partea cu liceul Ghe Lazar, poate gasesti vreun loc.
Eu sunt pieton azi, vin cu troleul fiindca a avut sotul nevoie de masina.
Un gand bun pt Ginye si Stefanut .
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz
mav spune:
neatza!
fluturasha, eu NU am primit decizia, dar mi-au fost virati in cont 600leix3+ alocatia lui antonio....
am fost sa vad care-i faza cu dosarul.... si evident ca 'nu vazusera' toate adeverintele cu venitul realizat... si 'calculasera' gresit.
luna viitoare primesc si diferenta....
ami n-am mai intrat aci de cateva zile... si aseara, cand am citit, chiar ma 'prinsese' discutia... am cautat videoclipul mai mult pt sebi(&ta-su)... ca mai cere uneori sa plecam fara centura... desi stie regula...
si eu sunt stricta cand e vorba de siguranta copiilor.... dar din pacate (inconstienta!) sotul e mai permisiv... se mai intampla sa nu-i puna centura lui seb sau sa nu ancoreze scoica lui antonio... cand merge pana la ai mei de ex, ca ei locuiesc in cartier cu noi....
si evident ca ne certam cand vad faze d-astea....
Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
Ramo2007 spune:
Eu acum m-am trezit cu durere groaznica de cap si stari de voma...nu a venit ciclul....nu stiu de ce sunt asa...
Nu sunt in stare sa vin la intalnire si imi pare tare rau
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
BraveGirl spune:
Neatza!
Apropo de siguranta...ieri pe autostrada a inceput un camion care transporta fier vechi sa piarda 3 bucati mari de tabla. Noroc ca eram doar noi in spatele lui, si am reusit sa le ocolim. A pus sotul o frana destul de puternica, incat tot ce era in spate (jucarii, paturici, tot felul de nebunii)aub zburat in fata, peste mine ...ne-am oprit in prima parcare si in timp ce sotul inspecta masina ce credeti ca vad? O OAIE alerga pe autostrada si unul dupa ea, a sarit peste despartirorul sensurilor ca sa o prinda . Va dati seama intr-o zi aglomerata ce se poate intampla?
Revin....ca n-am terminat
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
anca_27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monicus Despre intalnire... nu stiu ce sa spun. Eu inca a;aptez exlusiv si nu ii pot da in parc san. Nu sun ca voi sa iau mancarica la "pachet". |
Stati mai, nu dati cu bolovani, Monicus nu v-a zis si motivele, si poate ea chiar nu se simte confortabil sa alapteze in public. De asta putem trai toti la gramada pe Terra, pt ca Nu suntem la fel.
Eu ma simt superconfortabil si mandra sa arat lumii ca-mi alaptez copilul. Uneori vad ca lumea se rusineaza efectiv sa se uite, alte femei isi trag copiii de mana sa nu se uite, in timp ce ei zambesc suav, deh, copiii sunt sinceri. Chiar si-n familie, unii membri ies din camera cand eu incep sa alaptez. Sa nu credeti ca scot tz in toata splendoarea ei si-o flutur s-o vada toata lumea. O fac cat pot de discret, uneori mai acopar o parte din ea, alteori o acopera zibe cu mana; concluzia e ca mie nu mi-e rusine sa mananc o gogoasa in public, cum nu va e nici voua. Atunci de ce n-am fi confortable cu ideea ca puiul nostru sa MANANCE si el in public?
Azi mi-s cu draci, incerc sa think pink da` nu-mi iese....
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Licurici
bebecris spune:
fetelor....vine si leeloo cu mine...o sa ajungem in jur de 12-12.30 ...david abia acum s-a trezit...pana papam pana ne urnim din titan cu troleul...vrem si noi un nr de tel de la una din voi sa va sunam cand ajungem. astept PM...
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
David-Andrei
BOTEZ
Povestea nasterii
http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg
pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
anca_27 spune:
Mamiseli, bun venit in clubul mamicilor cochete! Daaaaa, sunt modesta, pt ca ma refer la proaspetele cochete Miki.ea, Lauramiron, Amalia, pe cine-am uitat sa sara-n fata.
Bravegirl, bine c-ati trecut cu bine peste...
Ieri am dat iama-n filmulete pe youtube, carseat, rearfacing, safety, numaistiu, si m-am lamurit.
Alra, avem acelasi tip de scoica, daca esti buna (stiu ca esti), nu trantesti o poza la scoica ta, cum e fixata pe scaun? Ca mie nu-mi ajung centurile nicicum, si fac o adevarata invalmaseala de centuri . Mai am si un alt tip de scoica, in care sta fain si e mai usor de fixat, dar n-are maner, pe asta ma bazez ca-i mai atern cate ceva pe maner. Sau toate se monteaza la fel si neuronul meu ratacit habar n-are? Help!
Ce-as veni si eu la intalnire...astept impresii si poze, luati aparatele cu voi!
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Licurici