*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (45)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Referitor la copii si mersul cu masina. Cred ca mai multe probleme isi fac mamicile, decat au intr-adevar copiii. Eu cu ambele am mers in fata, chit ca eram singura sau nu in masina, iar ele in spate. Cu Andreea merg zilnic cu masina sa o luam pe Ana de la gradi. Pe cea mica o tin in cosulet, asigurata, in spatele scaunulei meu. Am fost si drumuri lungi, de 3 ore. Cand se plictiseau, trageam pe dreapta, le aeriseam si gata. Drept dovada, Ana acum merge in spate, cu centura de siguranta, fara probleme. Pentru ea folosesc acum un inaltator. Cand avea 2 ani, daca se suia cineva in masina fara centura ii facea scanda. Deh, puterea obisnuintei.

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Alra,

eu am totusi o problema cu statul copilului singur in spate. A mea se mai inneaca cu saliva, ii mai vine lapte inapoi. Daca e singura in spate ce fac?! Daca nu vad? Pana oprim masina fata e vanata la fata. Nu ni s-a intamplat decat o data sa-i vina lapte inapoi cand eram in masina si atunci eram langa ea si i-am ridicat un pic capul si nu s-a innecat... dar eu sunt cu drobul de sare...

Am eu stresul asta... de aia nici n-am condus doar eu singura cu ea in masina.

Citat:
citat din mesajul lui alra

amalia cu cat mai mult cu atat mai bine. cat intra in scoica il tii in scoica in sens invers directiei. nu mai intra in scoica cand ii iese capul mai mult de o treime din ea. picioarele nu conteaza cat ii ies.
mie statul in spate al unui parinte mi se pare mai mult generator de probleme caci nu adorm daca te vad. ei sunt super safe acolo in curele si scaunele sunt comode deci e ok daca nu esti langa ei.

voiam sa va mai zic ca in belgia nu exista "nu sta in scaun" absolut nimeni nu merge cu copiii in brate. si de curand a fost un proces in care niste parinti au fost acuzati de omor prin imprudenta caci le-a murit copilul in accident nefiind fixata bine scoica in spate (era in scoica insa nu era fixata corect). a fost mare fuzz la tv caci etic nu prea era corect sa judeci niste parinti carora le-a murit copilul si au vrut sa faca un caz din asta. ideea e ca vor sa protejeze copii prin lege caci ei sunt mici si prosti si parintii sunt total responsabili de ceea ce li se intampla.

o chestie e clara si studiata: daca esti cu el in brate in caz de accident il arunci. in primul rand pentru ca instinctul tau de aparare este foarte puternic si tinzi sa te prinzi cu mainile si apoi pentru ca din cauza fortei de inertie copilul capata o "greutate" foarte mare si nu il poti tine si se duce ca ghiuleaua.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Amalia, sa-ti traiasca baietii, sunt tare reusiti. Mi-a placut mult poza cu floricelele, se vede ca David e mandru de fratiorul lui.

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Am mai pus si eu pozici proaspete...

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

De acord cu voi in ceea ce priveste siguranta bebeilor in masina, dar pana la urma Iulia are si ea dreptatea ei. A zis ca e la tara si a mers pe un drum practic necirculat. Ce-i drept eu pentru 3 minute nu ma complicam sa iau masina, dar asta e alta poveste.

Alra, ciudat procesul ala si mi se pare destul de greu sa demonstreze ca scaunul nu era prins bine. La noi, de exemplu, centura e milimetric mai lata decat lacasul in care trebuie sa intre. Ca urmare centura ramane buclata si, de multe ori, sare singura. Asa ca, fixatul/scosul scoicii din centura e un adevarat chin.

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

camelia, tu iti stii copilul cel mai bine. eu nu am zis ca trebuie ca mama sa stea in fata ci ca e posibil si in unele cazuri mai bine ca adorm asa. ce zici tu oricum suna foarte speriecios, ce a zis doctorul? in principiu un bebelus ar trebui sa fie in stare sa isi gestioneze propria saliva si daca se ineaca din ea inseamna ca nu poate fi lasat neobservat nici 2 minute si asta mi se pare aproape imposibil
asa ca chestie practica eu daca am fost "chemata" in spate am sarit peste canapele. numai ca al meu protesteaza ca in retrovizoare vede doar fundul meu pentru cateva secunde si cica nu e privelistea prea frumoasa, ha!

aleinad, nu stiu cum au demonstrat - probabil ca poze la locul accidentului. a fost mare tambalau aici - tv si ziare. sincer nu stiu sfarsitul procesului. doar ca au vrut sa "dea exemplu" si s-a comentat ca nu e foarte etic ce se intampla.

si eu sunt de acord cu madutza - noi credem anumite lucruri despre copii care de multe ori nu sunt adevarate si facem problemele mai mari decat sunt.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

amalia, cred ca asta iti raspunde la intrebare si intareste spusele alrei!

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

multumim pt urarile de ieri! sa vi se intoarca de o mie de ori!
pacat ca nu putem participa si noi la intalnirea cozonacilor......

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Am venit de la plimbare, ma doare mijlocul rau de tot.Cred ca din cauza ca tot dau jos carutul din portbagaj si-l bag la loc...ar trebui sa vina si CM.
Sara e cam plictisita, il asteptam pe tati, ca sa facem masaj, baita , papa si apoi nani.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_27
Miky, si decizia ai primit-o?

Decizia,nu.

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui criss703

Miky_ea inca nu am ajuns la dr. , o sun azi sa vad ce zice

Off,Criss...sanatate multa si sa treaca repede!

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput