Pepenasi de iul-aug08 (107) -alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Timi azi a papat la pranz sfecla cu pui(camuflata in orezul cu fructe),a baut suc de portocale si mandarine,si tocmai a balotat o banana mica cu o para mica si un biscuite ,deci suntem pe drumul cel bun
Dintii tot nu au spart gingia

La Multi Ani sarbatoritilor mici si mari de ieri si azi...n-am scris ca eram in butoi ,scuze!

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Alina, La multi ani! Multa sanatate si numai bucurii alaturi de familie !

La multe lunite pepenasilor nascuti azi!

Narci, multi si sa va ajute Dumnezeu sa rezolvati.

Cu luatul in greutate, imi pare ca nici a mea nu ia . Am pus-o pe cantarul de acasa (electronic), imbracata, si arata vreo 7150g. Chestia e ca se misca tot timpul pe el si oscilau pe ecran gramele de ameteam . Asa ca e greu de spus la suta de grame cat are. Oricum, are putin.

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Servus fetelor , am vazut din poze , Rayan doarme de 2 ore si Mandy se joaca singura astfel incat am timp berechet . Acusica ma duc sa fac de mancare si apoi baita la copii si somn de voie .
Voi sunteti extrem de active si v-am citit in diagonala .N
Noi avem umbreluta de soare dar nu sta cum trebuie si nu o folosim , o am inca de pe la mandy .
Crema , sprei de soare am luat de la Vichy cu reducere de 50% si s-a meritat zic eu are factor 50 .
Narci nu prea am inteles eu faza cu bani , dar sper sa se rezolve cat mai repede .
Dana81 nu cred ca e nevoie sa iti faci griji ( inca ) ei mai au si pauze in crestere si salturi , totusi tine o evidenta .
Cat despre dormit trebuie sa fii tare , pe pozitie , fa-i un program strict . Ajut-o , dar las-o sa si planga , si nu cu plimbare ci in patut in camera ei . Copii desi par ca nu vor sa doarma ei au nevoie , toate impresiile si lucrurile pe care le invata sunt f. mari si multe informatii multe care ii suprasolicita si nu mai reusesc sa doarma sau lupta importriva somnului spre a invata mai multe .
Succes !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

fetele ieri nu am intrat,dar am citit o pagina si vreau sa va multzumesc mult pt griji,Maria e bine acum,inca cu bubite luam Peritol si Locoid ungunet,dar nu mai avem rosu in gat ,deci nici branula

citesc si revin

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

sa nu uite neuronu' meu: ce se intampla dc nu dau copilul cu crema de protectie...se bronzeaza,nu?adiq nu pun copilul la plaja,dar sa ia si ea o culoare nu m-ar deranja

www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Anaxena nu e vorba de culoare ci de sensibilitatea pielii la bb. care se poate arde usor si sa ii doara plus ca distruge si anumite celule picmentare sau ceva de genul asta , intereseaza-te mai bine ca nu degeaba sa inventat asa ceva .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Xena, pana la urma e sau nu rubeola? Maria a dormit mai mult de la Peritol?

pup you,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

eu intrebam sa shtiu cum sta treaba cu crema,sa fiu si eu informata,multzumesc de raspuns

Caprioara: nu a fost rubeola,azi i-am dat prima data..inca doarme de la ora 16

Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

Buna seara!
nu stiu daca ma mai tineti minte,nu am mai scis demult,nu mai am timp sa citesc,decat pe apucate,am vazut poze de la intalnire si m-am ofticat rau ca nu am stiut ca va intalniti,ca as fi venit si eu cu David!Cuscra,sa-ti fie rusine 5 minute ca nu ti-ai sunat ginerele!
Am vazut ce mari au crescut pepenasii!Toti sunt niste frumosi!O sa imi fac timp in seara asta sa fac un alt album sa vedeti ce baiat mare am!Are 8 dinti si 9,5 kg!

Va pupam si sper sa intru mai des

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Opaaa Rontz! Ce faceti domne? Cum e la job?

Mergi la inceput