Pepenasi de iul-aug08 (107) -alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 14
dana81 spune:
LA MULTI ANI MAMICA DE DARIUS, sa ai parte numai de bucurii si de o aniversare minunata
Eu sunt prinsa cu invatatul mai am o restanta
In rest suntem cam toata ziua pe afara pe la curte la nana si prin parcuri.Mai nou nu mai vrea sa adoarama avem circ mare
II fac mancare ca pentru noi dar fara sare si nu ii mai pun la blender nimik si vad ca mananca mai bine dar tot nu mai ia in greutate
v-am mai intrebat despre faza asta cu greutatea dar nu mi-ati raspuns asa ca imi duc in contiunuare pitucul cu stoicism![]()
Am vazut floricica de ALEXANDRA printre pomii infloriti, pe THEA mergacioasa
, pe ochiosul MIHAITA pe SARAminunata
Ma duc sa ma rog de Clara sa faca nani
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
dana81 spune:
Vad ca ma grabesc si inventez o noua limba...bag litere la greu in cuvinte
...cititi si voi pe semidiagonala
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
Gabriela82 spune:
am vazut pozici cu pepenasi minunati Alexandra (Vio), Mihaita, Xenia, Sara, Thea, Ioana 
fetele ce buntati faceti de Pasti?
ne-am inscris in concurs
daca aveti placerea sa ne votati

de printesaCând ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
Gabriela82 spune:
Dana spor la invatat! cu greutatea piticutzei nu stiu ce sa-ti spun, ea nu e in grafic?
ne-am inscris in concurs
daca aveti placerea sa ne votati

de printesaCând ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
dana81 spune:
Gabriela
e in grafic..dar de ce nu mai ia, asta ma sacaie pe mine
VIO eu am lasat o zilele astea pe Clara cu capul gol si cu un puloveras si pantalonasi fara dres
Am vazut Mica sirena la copanelele goale serioasa rau, nu arunca ea nici un zambet, domle' ![]()
De duminica pana marti suntem si noi singurele, tati pleaca la Bucuresti,grea incercare pt noi![]()
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
gallyb spune:
Multumim pt felicitarile de implinirea lunitelor. Oare cand au trecut astea 9 luni??????
Am fetita mare, care arunca toate jucariile pe jos si tipa sa i le dai inapoi. E o scumpa...
Multumim si celor care ne-au admirat pozicile.
narcisa.s spune:
Salutare si de la noi!!
Alina, la multi ani, puiule!!!Sanatate sa-ti dea Dumnezeu!!!Pupaaaaam
Mada de Irlanda nu mai intra???
Eu ascult teatru radiofonic, am luat-o pe ulei, sunt la faza Livada cu Visini...E 7 dimineata, ca sa ma intelegeti...
Deeeci, ieri am facut o scurta depresie, asam, de vreo 10 minute...Noi aveam un contract cu un shopping, care dura de vreo 1 an de zile...Ieri, cand trebuiau sa ne intre banii in cont (deci la final de luna), ne anunta ca nu vor pune banii in cont, ca trebuie sa decida proprietarul care vrea sa reduca din cheltuieli, etc etc etc.Mno...Noi fara nici un leut in casa, nici previziuni pentru urmatoarea saptamana.Mai am mancare pentru azi...Si nu mai vorbesc ca duminica sunt Sfintele Pasti aici.Dar, are grija Dumnezeu de ziua de maine...Bine ca azi e in regula, maine, mai vedem.
Va pupa Narci
Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii
Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici
Anilansa spune:
Multumesc pentru urari:ankuta_1982, Kamelya,Gabriela82, TEcky, mcoca, gini75, dana81, narcisa va multumesc...
pt toate
am pus si ceva poze noi... la semnatura... cine doreste
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
mcoca spune:
Narci, un mare pusi sa se rezolve
.
Umbrela de soare, eu nu o sa-i iau. Daca era d eluat mai bine luam vara trecuta, dar nu mi s-a parut indispensabila, acum ... o sa mearga in picoare mai bine o camuflez cu ochelari si palarie si gata.
Crema de soare, gata am luat de la Avčne. Bai frate, o carutza de bani. Bine ca habar nu mai am cat mai costa in gen cremele de soare, ca anu' trecut nu mi-a trebuit, dar mi s-a parut scumpa.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
flo1980 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anilansa am pus si ceva poze noi... la semnatura... cine doreste Alina cu Darius Gabriel http://community.webshots.com/user/Anilansa |
Mai, dar ce baiat frumos ai tu
scump rau cum se deplaseaza el pe langa coltar....si ce perisor mare aveti
sa va traiasca si sa va bucurati de el, sa va aduca numai bucurii!Umbrela nici eu nu iau...
Narci
Gabriela eu vreau sa fac drob de pui, oua rosii, cozonac rezeta si un tort, cred ca de ciocolata...
dana81 cu greutatea ei iau mai putin acum, au devenit mai activi, sanatosi sa fie
Marina ce mai zici?
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!