Pepenasi de iul-aug08 (107) -alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 13
Didi81 spune:
Salutare pepenime!
Crema de plaja noi avem de la Avene, si deja am folosit-o pt ca am o pepenasa bronzata ![]()
Flo, nu te stresa cu luatul in innaltime, acum au perioade cand cersc brusc si perioade cand stagneaza. Aida a stagnat vre-o 2 luni cu 69 cm, si apoi a sarit brusc la 72cm. Si am masurat-o eu de nu stiu cate ori acasa ca mi se pusese pata ![]()
Tin sa va spun ca am un copil care vrea numai mancare in stil asiatic: dulce-acrisor
. De ceva timp daca nu ii pun si niste ananas, sau mar sau ceva dulce-acrisor in masa de carnita, nici nu se atinge de ea
. In schimb rade cu mare pofta mesele de cereale cu fructe sau fructe cu branzica/iaurt.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
M&M spune:
Am revenit; mi-am baut cafelutza, Mihaita doarme ( probabil din cauza vremii )
The_ Andreea, ce de-a nazdravanii face Casian. E bine ca mananca orice. Ce examen are Theona??
Alina, ce progrese a facut Darius..
Anna,
Ioana maraita...
Ankutza, Capri, eu nu as fi rezistat . va admir...
Didi, ce preferinte are Aida!!
Cristina, mami de Mihaita 
kamelya spune:
ALINA 
eu i-am luat Dariei crema cu SPF 50+ de la Klorane...de la Nivea nu am gasit
aproape am terminat si eu curatenia...mai trebuie sa dezghet frigiderul ...sa spal scaunul de masa al Dariei...si sa calc
va 
_
buburuza mea
de
Daria 14.07.2008 
Gabriela82 spune:
Alina la multi ani! sanatate si numai bucurii! 
ne-am inscris in concurs
daca aveti placerea sa ne votati

de printesaCând ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
Tecky spune:
LA MULTI ANI Alina!!!!!!
Sa ne traiasca si toti pepenasii sarbatoriti azi!!!!!!!
Multumesc fetelor care mi-au raspuns ce creme folosesc si cred ca am sa ma hotarasc pt cea de la Mustela.
Azi tb sa ma duc la dentist pt ca ma doare un dinte,cred ca incep sa se simta efectele de dupa sarcina
O zi buna va doresc!
mcoca spune:
Alina, LA MULTI ANI!!!
Tecky, bafta la dentist, sa nu fie nimic grav.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
Gini75 spune:
Alina, la multi ani, sa ai multe bucurii!
Anka, kamelya si celelalte fete, multumesc de raspunsurile privind umbreluta si crema de protectie. Trebuie sa iau si eu cat mai repede.
Vio, Irina nu mai poarta caciulita de vreo 3 - 4 saptamani si oricum inaine avea una subtirica de tot. Nu stiu cate grade sunt dar e cald. De 2 zile a trecut si la maneca scurta, dar am si o bluzita la mine, in caz de ceva. Dar eu nu sunt un etalon, ca vad ca Irina e cea mai dezbracata dintre copiii din zona de joaca unde mergem. Ca sa-ti zic mai exact, cand Irina era ieri imbracata in tricou, un copil era cu geaca groasa, de iarna. Eu asa am obisnuit-o si vad ca-i prieste.
In legatura cu dentistul, am inceput sa merg si eu si m-am bucurat ca nu am probleme grave, cum credeam. O alta solutie ar fi sa faci implant acolo unde nu mai ai radacini, eu am un implant de vreo 5 ani si e ok.