Pepenasi de iul-aug08 (107) -alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Violeta, a mea la peste 10-12 grade e cu capul gol .

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Neatza!
Dupa ce ca fimiu' se trezeste dis de dimineata mai presteaza si un kk pana il iau din patut ai vostrii fac asa?

Sa nu uitam sarbatoritii zilei...Sa fiti sanatosi si voiosi puiuti!

Matei de Nati, Alexandra de adelais, Xenia de gallyb

Vio29 eu zic ca orice e mai bun decat lipsa! Totul e modern, nu jeneaza cu nimic, presupun ca doar costisitor...

Ralu a luat bine in greutate, dupa afirmatia cu doar 400g urma , da intotdeauna uit cate ceva la centimetrii ma plangeam, ca nu a luat deloc, sau doctora nu l-a masurat bine data trecuta? de data asta am fost foarte atenta si a masurat ok...

Revin, sper...mai am si de citit din urma

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!

Ce liniste!!

ALINA, LA MULTI ANI!!! MULTE BUCURII SI IMPLINIRI ALATURI DE DARIUS SI SOT!

Clabur, te asteptam.. Daaa..timpul trece atat de repede!!

Iriss , cum se ,ao so,te Dav? Cum a fost la concert ?? Si noi mergeam intr-o perioada la toate concertele Tudor Gheorghe.

Ankuta, chiar ca mi-a dat de gandit Sara..

Iza, poate din cauza dintisorilor nu mananca Timi..am avut si eu la Mihaita vreo cateva zile cand i-au iesit primii dintisori cand nu vroia decat lapte... Timi. ISi va reveni , iar laptele ofera toate elementele nutritive de care are nevoie.

EU nu am nevoie de umbrela la carucior ..are o prelata care poate fi trasa pana aproape de picioruse...Crema, inca nu am luat fiindca nu am gasit. Am fost la vreo 3 farmacii si mi-au zis ca inca nu e sezonul asa ca nu au creme cu factor de protectie pt bebei...

Flo, ai terminat treaba? Eu am lasat-o balta, momentan. Mihaita luna trecuta nu a luat decat 100 de grame in greutate...

Capri, multumim pt comentarii!!Offf!! Ilincuta

The _ Andreea, ce mai fac Casian si Theona?

Vicky, hmm.. Noi suntem primii cu copil dintre prieteni si din familie, mai e acum si nepoata de doar o luna...Oricum vom sarbatori acasa, cu siguranta.

Ile, ce mai faci? Ce mai afce Vladut???

Andreea( a.cicel)

Vio, eu nu il tin pe Mihaita in maneca scurat , inca. Ii dau un body si o vestuta( sper sanu semene cu mine si sa aiba probleme cu rinichii). Caciulita nu i=-am mai dat de vreo 2 sapt ( cand temp a sarit de 14 grade).

MA duc sa mi fac o cafelutza...si spatele ma doare in continuare...

Cristina, mami de Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

O zi speciala si pentru mamica noastra

Anilansa

Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de familia ta frumoasa!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Anilansa

La multi ani alaturi de cei dragi!

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetele. La noi cred ca se pregateste sa iasa al doilea dintisor, asa am impresia, a fost ceva mai agitata noaptea trecuta, dar nu ma lasa sa ma uit la gingie deloc.Nici macar in joaca n-am reusit sa vad ceva. Iar la pipait il simt pe cel iesit, nu-mi dau seama in ce stadiu e celalalt. In fine, vom vedea ce se intampla in zilele urmatoare...

Multumim tuturor fetelor pt aprecierile la adresa Ioanei.

La multi ani A Cicel, Anilansa , sa fiti sanatoase si fericite alaturi de familiile voastre.

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

La multi ani si pepenasilor sarbatoriti azi: Matei de Nati si Xenia de Gallyb!

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

LA MULTI ANI,ALINA,mami de Darius!
Cristina,Gabriela, multumesc de intrebare,sunt bine amandoi,multumesc lui DD,in conditiile actuale.Casian e mare,mananca tot ce ii dau(chiar si mancarea pisicului,si cand nu-i dau isi ia singur,i-a prins painea cu finetti Theonei si s-a servit din ea cu tot cu covor,canapea,haine si jucariile din jur ),face ordine in toate rafturile la care are acces,merge pe langa mobila.A mai stagnat cu greutatea.Apropo Cris,si el a luat luna trecuta doar 100gr,dar la cat se misca nici nu ma mir.Theo are un examen de dat in mai si speram sa-l trecem cu bine.Cam atat.
Andreea,m-ai facut sa .Multumesc pt aprecieri si sper sa ne mai vedem

si pt toate mamicile si pepenasii

Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna dimineata si de la noi

Multumesc pentru urari Cristina-26 ,flo1980, dr_anca, Anna Baby, the_ andreea...

Noi suntem bine... iesim afara...cam de 2 ori pe zi, ne jucam,mergem si in picioare ... daca ne tinem de ceva, dar in 4 labute e cel mai repede.. ajungem unde vrem repede..... inca NU avem dintisori dar ne dor gingiile si suntem maraici....
am avut si 2 zile cu diaree... dar ma trecut cu bine... Pt diaree iam dat HIDRASEC pt sugari si copii mici.. 2 pliculete pe zi( ceea ce e indicat 3 pe zi) si ne-am revenit repede

LA MULTI ANI !!!!!!!!! Mamicilor care isi serveaba adaugarea in buchetul vietii inca o floare... sanatate, implinirea tuturor dorintelor... si sa fie alaturi de cei dragi

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankuta_1982 spune:

Sliu fetele!
Vad ca mai nou a aparut si la voi problema cu trezitul des al copiilor, cand va povesteam ca-s la capatul puteriilor nimeni nu intelegea acum vad ca mi s-au mai alturat cateva fete, dar tineti minte eu o duc asa de 8 luni, cred ca deja m-am obisnuit, de aceea nu comentez nimik la faza cu nesomnul ca eu sunt obisnuita deoarece fiicamea se tezeste din ora in ora de la 2 saptamani, i-am dat si somnifer dar degeaba tot la fel inca era si mai nervoasa asa ca am lasat-o balta.
In legatura cu sotii plecati al meu vine vineri a fost plecat numai vre-o trei saptamani la un curs timp in care am fost numai eu de garda cu pitica. Cam atat ca sa nu ma intrebati de ce scriu asa rar asta e motivul sunt in continuu somnambula!

ankuta

Mergi la inceput