Pepenasi de iul-aug08 (107) -alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Dana si eu cred ca e doar o perioada, ei sunt f activi acum.

Flo

ne-am inscris in concurs
daca aveti placerea sa ne votati

de printesa

Când ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
proverb indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Narci

noi am papat in seara asta budinca de orez cu mere

ne-am inscris in concurs
daca aveti placerea sa ne votati

de printesa

Când ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
proverb indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Fetele care se pricep la bucatarit, spuneti-mi si mie o reteta usoara de ceva cu mere, am o gramada si vreau sa fac ceva cu ele, o budinca ceva, oricum nu cu aluat ca de ala nu fac, deci nu placinta sau tarta.

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

Anka,cum sa fie....obositor!
Gabriela,da-ne si noua reteta asta de budinca de orez cu mere!te rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

Anna, io as cali merele taiate cubulete cu zahar, scortisoara si as cumpara niste foi de placinta. Iei o tava mai mare si pui foi, le ungi intre ele cu unt topit sau ulei, vreo trei foi pui pe fund, rastorni merele deasupra, mai pui vreo trei foi. Dai la cuptorul incins 5 minute si dupaia le scoti si pui deasupra niste smantana batuta cu ou si putin zahar, lasi pana se face.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Salutare!
Am fost la dentist si aveam gingivita,se pare ca din timpul sarcinii,imi sangera gingia la fiecare periaj.Mi-a facut un detartraj si tb sa ma spal cu sensodyne.
Rontzy (cuscra) crede-ma ca m-am gandit sa te sun dar nu am stiut nici eu sigur daca ajung la intalnire ca nu avea cine sa ne aduca.Iertare.....data viitoare promit ca te sun.Ce ginerica frumos am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

Misha,esti iertata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Boooon, deci am vazut pozele si mi-am bagat unghia in gat. Crek v-ati simtit super bine.
Bai Pica da de cand ai tu copil blond? zi drept, l-ai schimbat? Si nu mai ai bani de papuci pentru bietu copil?
Xena reactie la boala deci. Care boala bre, ca nu se hotarase? Nu cumva reactie la antibiotice?
Noi avem umbrela de anu trecut si am folosit-o la greu. Am gasit gri deschis, exact cum e carucioru. Insa sist de prindere nu e pt carutu asta, e bara mai groasa si ma cam chinui dar asta e. Filip s-a tiganit rau la fata si seamana cu mine, are tenu deschis si il arde cam repede asa ca-l dau cu crema de-a mea deocamdata ca n-am apucat sa iau speciala.
Filip a avut o zi proasta azi Mai intai s-a jucat cu papuceii afara care au in loc de sireturi niste elastice si si-a plesnit una peste deshte de nu puteam sa-l impac nicicum. A plans vreo juma de ora. Apoi l-a caftit o gagik, o pretena de-a lui de carucior. O fetita de 7 luni care se juca cu jucaria lui a fluturat-o odata de i-a dat-o peste ochi. S-a invinetit de plans, l-am calmat cu tzatza in parc si a dormit cu suspine. Crek si-o ia gagik cand mai cresc, park il vad c-o trage de codite

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Sa o luam pe rand ... concertul lui Tudor Gheorghe, m-a dezamagit total, nu a fost deloc pe gustul meu. Melodii de mahala din perioada interbelica, cred ca 90% au fost cu moarte, o jelea pe ma-sa, desschide gropare mormantul ... blabla. Eu imi doream ceva din genul concertelor simfonice pe care le-a avut., sper sa le mai reia pe acelea.

Ieri am fost cu Dav la dr, pentru cele 8 lunite, raporteZ ca a luat doar 80g luna trecuta si 1 cm, are 7580g si 72 cm. Si de 2 zile sta numai la san, nu pune gura pe mancare deloc, ori sunt dintii de sus, ori rosu in gat (confirmat de pediatra ieri). In loc sa avanseze, el regreseaza.

Abia astept sa vina Pastele, sper din suflet sa imi vina femeia la curatenie, altfel toata saptamana voi fi la smotru si nu am nici un chef.

Va pup pe toate si va doresc o noapte linistita.

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clabur spune:

pentru toate mamicile care mi-au urat cupilul cel mare. Sunteti foarte dragute

Eu... mai rar prin zona ca is "bisnis uman" si tre' sa ma grija sa nu ne pocnesca criza prea tare, de... treburi multe + gatit, copchii, barbat, casa etc.

Raportam la 8 luni 9 kg si 75 cm. In rest la fel de bunuta ca din prima zi, ce mai, o minunata.

Apropo de pasaport: si noi suntem in curs de executie pen'ca plecam de Paste si la fel am hotarat sa-i facem individual. Taxa 96,ceva si il ai in 7 zile lucratoare sau daca nu 100 ron taxa de urgenta si il ai in 2 ore.

Mai citesc si revin.

Mergi la inceput