Pepenasi de iul-aug08 (107) -alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 17
ileanna spune:
rontzyyyyyy

Ce bine ca te mai vedem putin!!! 
cristina io inca ma recuperez dupe mutat si amenajat.
Vladutz face EXCELENT (mai putin cu mancatu' noaptea), este un minunat si un fenomenal si sunt vanduta pe viatza
.
Saru'mana de intrebare
.
Gud naaaaaaaaaaait!!
Caprioara spune:
Rontzy,
bine ai revenit! Vazut poze, ce ati crescut, mai
.
Vazut si Clara de Dana
.
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate
violeta29 spune:
Bunaseara!Azi am stat aproape numai pe-afara, pacat ca nu a mai fost asa cald ca zilele trecute.
ANILANSA, LA MULTI ANI FERICITI!!!
MCOCA, ce super ca ai invatat-o asa, si eu am incercat sa o calesc, dar parca nici fara caciula la temperaturile astea nu am avut curaj sa o las.
FLO, da, intr-adevar e nou, e modern, si dr mi-a spus ca n-o sa ma jeneze cu nimic, si este intr-adevar costisitor.Am facut o socoteala si asa in mare ajung la vreo 40 milioane,dar stii cum e,pe parcurs mai apare cate ceva...Cu kk, pana acum, si Alexandra facea exact ca David in fiecare dimineata ,cum se trezea ,cum se punea pe treaba, dar de cand cu diareea, cred ca dat in extrema cealalta, ca face si la doua zile chiar
CRISTINA, si voi la capul gol?Eu nici la 18 grade nu am avut curaj sa o las la capul gol
,i-am dat o sepcuta,sau palarioara.
THE_ANDREEA, ce bine ca e asa mancacios Casian
?Hai ca ai fost tare cu mancarea pisicii![]()
ANABABY, sigur iese si al doilea dintisor
ANKUTA_1982, somnifer? E indicat?Mie mi-a dat dr de fam pe la 3 saptamani fenobarbital si nu i l-am dat ca mi-a fost teama.Si eu ma trezesc destul de des noaptea, noptile in care se trezeste doar de trei patru ori ,deja au devenit un lux.si parca din ce creste din ce e mai rau.
DIDI, ce mai amuzat cu asiatica ta
GINI, de regula si alexandra e printre copiii cei mai "dezbracati" ca sa zic asa,chiar si acum e mai lejer imbracata fata de alti copii, ciudat e ca la noi nu am vazut inca nici un copilas la capusorul gol, la manecuta scurta nici atat.Nici adulti nu prea sunt asa dezbracati inca, doar ceva domnisorele![]()
Cu dentistul, e bine ca nu ai probleme mari.De implanturi nu mi-a spus nimic, dar o sa intreb luni cand ma duc.
DANA, bafta cu restanta!Poate o deranjeaza ceva pe clara de nu mai vrea sa doarma.Cu greutatea, a luat cumva mai mult in inaltime?Ca am citit ca sunt luni in care nu iau in greutate dar iau in inaltime.
Daca si tu ai lasat-o pe Clara la capul gol(avand in vedere ca locuim la aceeasi temperatura
)clar sunt o mama denaturata ce-si chinuie copilul
Pfuuui, si mai ziceam ca vreau sa o calesc, si cand colo eu o clocesc
Tre sa iau musai masuri.
GABRIELA , buna intrebare.eu fac asa:ciorba de miel, drob, pasca cu branza si stafide, chec aperitiv,rulada de pui.Si cam atat ca noi plecam la tara de Paste si gratarele or sa fie la mare cautare, restul mai putin.Cozonac nu fac, ca is pe dinafara la capitolul asta,sa traiasca patiseriile ca tare puturoase ne-au invatat![]()
NARCISA, pupici sa treaca depresia
ANILANSA ,am admirat micutul mergator, o dulceata de baietel[olala]
ALINA.MARIA , bine ai revenit.
ANAXENA, si eu am vrut sa intreb acelasi lucru despre crema, mai ales ca al meu copil e bronzat de la mama natura![]()
CAPRIOARA, cum iti mai sunt noptile?Hai ca eu cred ca incep sa-ti fac concurenta serioasa la capitolul asta.Si ma contrariaza ca de cate ori se trezeste incepe sa suga, si daca incepe sa curga si lapte ea mananca, nu refuza.Si Ilinca face la fel?Eu ma intreb cat e de normal sa manance atat de mult noaptea.
RONTZY, bine ai revenit.Uite domle ca mai sunt pepenasi asa dintosi
IRISS, cam in acelasi stadiu suntem si nou cu diversificarea.Ne-am cam intepenit la cereale si iaurt, si rar o mai pacalesc sa ii mai dau si altceva.In schimb fata de voi, ea ia in greutate bine de tot, dar e fomista.
[b]CLABUR, bine ai revenit, felicitari pentru dimensiuni
Unde mergeti de Paste?
Am admirat si pe Clara de Dana81, o dulceata de fetita, dandu-se in leagan
si David de Rontzy, cu superbii lui ochisori albastri
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
iriss27 spune:
Uitai sa va zic, ca s-a procopsit si cu conjunctivita.
Vreau sa declar ca fiu-miu se joaca cucu-bau cu mine. M-am jucat eu putin cu el si in 2 zile a inceput si el sa isi traga perna sau un scutec, cand gaseste pe langa el si cand intreb "unde-i david?", isi da aiadupa fata si rade de se prapadeste. Ce l-o amuza asa tare nu stiu. Bai, dar in fund tot nu sta, picioarele tot fleasca sunt, dar cred ca face misto de mine.
Sa va mai zic faza, ieri a stat cu ta-su, cat am fost eu la concert, a zis ca a fost f cuminte, ca s-au jucat, uitat la tv
Mah si intru eu, ii salut, el se prinde ca nu am fost in zona ... eu dispar sa ma
si sa ma dezabiez, cum am iesit din aria vizuala, se pune pe un jelit
, de credeam ca ma reclama vecinii la protectia copilului si l-a tinut pana cand l-am luat in brate. Ziceti voi daca asta nu este santaj???
Fetele care v-ati intors la job, cum e, cum va descurcati si cu copii si cu serviciu 8h si cu sculari noaptea? Eu m-am cam saturat de stat acasa, desi nu prea am ce sa fac, pana nu o duc pe Yvo la gradi, nu imi vine sa iau bona, cand maica-mea ma ajuta f mult ... dar nu s-ar descurca zilnic cu amandoi. Eu dupa 3-4 zile de stat cu ei sunt zombie ... uit si cum ma cheama.
Ce bunataturi faceti de Paste? Ce cumparati cadou pepenasilor de iepuras?
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
maria-86 spune:
Seara buna fetelor!
Iaca vin si eu dupa o absenta luuuuuuuuuuuunga de tot.
Am reusit sa recuperez cele 3 cap.
Asta e.
Sau intamplat multe, vazut eu.
In ordine ar venii cam asa.....
Multumim pt urarile de ziua Adinei.Cand au trecut domne' 8 luni, ca zau daca imi vine sa cred.
La multi ani fericiti sarbatoritelor, sa fiti fericite si sanatoase.
L cat mai multe lunite si pepeneilor a caror zi a fost.
Nu nominalizez , ca e multe si e seara si ...stiti voi...neuronu'![]()
Vazut pozici de la intalneala si ati fost la inaltime, si frumosi si frumoase.
Imi pare rau ca sunt pepeneii bolnaviori,
pe frunte sa le treaca.
O
mamicilor sa aiba rabdare.
Noi suntem bine, a venit caldura si stam enorm de mult pe afara.
Avem 8,200 kg(cred) si 76 cm.
Sper sa mai intru.. Da oricum sa stiti ca sunt in umbra, de acolo va privesc
Sunteti dementiale, invat lucruri noi de la voi.
Va 

Noapte buna
Maria, mamik de Adinutza mica
iriss27 spune:
Vazut poze
Clara de dana care se da in leaganul cel nou, sa il stapaneasca sanatoasa!
David de rontzy, superbi ochi albastri!
Alexandra de vio, mai dar ce de vapoare aveti voi si ce blana si-a tras dra!!
Mihaita, plimbaretul!
Alex de Flo, a fost cel mai mare cuceritor de la intalnire, nu se hotara ba cu Thea, ba cu Ilinca ... si daca mai stateau cine stie ce se mai infiripa.
Sun, felictari pt primii pasi ai Theei
Eu nu ma mai pot uita la poze, pur si simplu imi vine sa plang, cred ca fii-miu e ultimul care nu sta in fund si nici macra pe picioare sustinut 

Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
Biribu spune:
salutare fetele!
m-a cam doborit astenia de primavara, nu mai am chef de nimic deci nici de scris da va citesc.
zilele astea ma simt ca arbitrul ala la box, ii pazesc pe ai mei sa nu se cotonogeasca prea tare, ca in continuu se mai lupta pt cite ceva. se lasa cu par smuls
de ambele parti, nu credeam ca e posibil...
Narci te pupa mama si sunt aici daca te pot ajuta cu ceva
.
Iriss nu mai plinge pui. Tu ai vreun motiv real sa fii ingrijorata? nu ma refer la retardul motor, asta e evident, dar altfel? ca fiecare are ritmul lui ai auzit de sute de ori sunt convinsa. la un neurolog pediatru ai fost? eu am o prietena al carui baietel a avut hipotonie, tot asa a stat/mers mai tirziu, cred ca a mers singur spre 2 ani dar e absolut normal copilul, acuma la 4 ani nu are nici un deficit, de nici un fel. Cit despre servici, eu ma descurc, ce-i drept cu weekend-uri si nopti lucrate dar e ok, si ajutor n-am, decit husbandul. mie imi face bine la psihic si nu ma mai intereseaza oboseala, ca ma aerisesc la creieras la munca.
bubu al meu nu mai vrea mincare de bebe, e oficiala treaba. a trecut la oala noastra. ieri a halit ardei umplut, l-am desfacut si zobit cu furculita si a mincat si farfuria. si tot asa cu paste de la noi, mincare de mazare. deci gata cu blendareala. pe undeva mi-e mai greu cind suntem plecati ca nu mai pot sa arunc borcanasele in geanta, acum tre sa fac planuri ce si cum sa iau. dar e mare, cind ma gindesc, acum face anul....
vroiam sa mai zic ca am vazut pozele toate si am murit de ciuda pe intilneala voastra 
Flo ai niste baieti o splendoare
dar cel mare efectiv m-a dat pe spate, cit de finut si frumusel e 
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
flo1980 spune:
Neatza!
Mikycris 
Sa fii sanatoasa si iubita!

La mai multe lunitze vedetelor de azi!
Karina Francescade tiberica 
Constantin de danabb1 
Razvan Mihai de monysorescu
Mihnea Robertde blueeyes2003 
???
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!