*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (35)*

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Ieri a reusit performanta sa manance 100mlde supa cu carnita de pui pasata si inca 70ml lapte...deci prima masa de 170ml! Bine ca pe urma urmatoarele doua mese nu le-a mai luat decat cu 80ml. Iar totalul zilei a fost de 565 ml. Azi dimineata s-a cantarit tac-su cu el, si dupa cantarul nostru are 7900gr. Pe 9febr avea 7300gr, a luat super bine. Mie mi se pare ca nu mai are bulanasele alea la picioare, asa de pregnante ca inainte, insa mi se pare ca s-a lungit considerabil. Tot pe 9febr avea 66 cm...Vedem ce si cum la 6 luni, cand facem vaccinul.

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Mirtha vreau sa te intreb si eu un lucru. Care este secretul cu care Eva papa cu aceeasi placere de la san? Eu de curand
micutza mea Ana nu mai ia cand o pun prima data la san cu aceeasi palecre, reusesc in final sa o fac sa pape cand incep sa o legan si este un pic semiadormita. Nu stiu de ce nu mai aare aceeasi placere sa suga di prima cand o pun la tzz. Asa ca ma cam chinui pana prinde.. Ma intrebam eu ca piate ca "debitul" este prea mare.. sau nu stiu.. de ce. Specific ca, ii dau din ambii san la o masa,, si dupa ce ma chinui un pici sa "prinda" tzz, adica o ajut mananca apoi cu placere. De aceea te intreb... observ din ce scrii ca dupa atatea luni Eva suge cu aceeasi placere.
Multumesc anticipat de raspuns. Pupici

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

Hii , hiii...l-am vazut pe Luca pe burtica uitindu-se la jucarele. E un vioi si un viguros. Cel putin din pozuci asa pare.
Si noi avem un set de jucarii din material textil cu ceva zornatoare inauntru si care au diverse forme : cub , sfera si con - similar celui din poza cu Luca pe burtica. La fel i le pun ca sa o stimulez sa isi mentina capul ridicat cind sta pe burta si sa isi fortifice muschii gatului.

Ma bucura vestea pe care mi-o dai cu privire la debutul alimentatiei . Oricum daca merge tot asa se dovedeste a fi o mare papacioasa ! Si la noi tsss e baza. Mama cind o vede cu cita sete se infige in tzss si cum o prinde din zbor ride in barba si imi spune ca tare voi mai avea probleme cind va veni momentul intarcarii.
E pasiune mare dom"le la tsss ! Parca sunt iubirea vietii ei zau asa. Si de ce sa mint ca cel mai draga imi e nu cind haleste cu laboantele prin farfurie ci tot cind o vad la tzzss......Sunt dusa rau ce sa mai...
Uneori nici nu mai e nevoie sa ma apropii prea tare de gurita ei ca o prinde din zbor. Hai ma faci de pun o poza recenta , zau asa ! Stai sa descarc.

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Mirtha ce pofticioasa mica ai tu acolo! Bravo, s-o tina tot asa! Asa era si David si nici in ziua de azi n-am probleme cu el cu masa.
Astept si eu cu emotie inceperea diversificarii...momentan mai stam cuminti si tragem la tzatza

pozici noi

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 14 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

C&A se deschide in centrul militari shopping pe 2 aprilie.
diamisa- multa sanatate si multa putere sa treci cu bine peste saptamana asta.
alra- scoatem majoretele. dar, stii ca o sa fie bine, da?

editce sa-a intamplat cu vrabiuta, ca nu am gasit nimic despre ea? saptamana trecuta, cu totul intamplator i-am trimis un mesaj de sanatate, dar n-am primit nimic de la ea!
vrabiuta, multa sanatate!
carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Sambata mergem prima data la bazin. am sunat azi la activecenter sa vorbesc. Si imi zice doamna de la tel sa iau ceva de mancare ca e obositor inotul si provoaca foame. Eu, senina, intreb: pt mine? Doamna draguta imi zice ca pt bebe, dar in gandul ei o fi zis: tacanita asta se gandeste doar la burta ei, si lasa copilul sa rabde de foame.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Abia astept sa ne povestesti de prima lectie la bazin....noi vom merge din mai.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Monicus, nu te stresa ca nu vrea din prima sanul. Se pare ca au cate o criza pe la 3 luni, unii si pe la 4 luni. Si voinicelul meu a avut cateva zile pe la 3 luni in care nu vroia sanul si gata. Il lasam atunci si reveneam dupa aprox o ora si atunci manca f bine. Totul este sa ai rabdare si sa nu te gandesti ca vrea biberon.

Citat:
citat din mesajul lui monicus

Mirtha vreau sa te intreb si eu un lucru. Care este secretul cu care Eva papa cu aceeasi placere de la san? Eu de curand
micutza mea Ana nu mai ia cand o pun prima data la san cu aceeasi palecre, reusesc in final sa o fac sa pape cand incep sa o legan si este un pic semiadormita. Nu stiu de ce nu mai aare aceeasi placere sa suga di prima cand o pun la tzz. Asa ca ma cam chinui pana prinde.. Ma intrebam eu ca piate ca "debitul" este prea mare.. sau nu stiu.. de ce. Specific ca, ii dau din ambii san la o masa,, si dupa ce ma chinui un pici sa "prinda" tzz, adica o ajut mananca apoi cu placere. De aceea te intreb... observ din ce scrii ca dupa atatea luni Eva suge cu aceeasi placere.
Multumesc anticipat de raspuns. Pupici

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

Hii , hiii...l-am vazut pe Luca pe burtica uitindu-se la jucarele. E un vioi si un viguros. Cel putin din pozuci asa pare.
Si noi avem un set de jucarii din material textil cu ceva zornatoare inauntru si care au diverse forme : cub , sfera si con - similar celui din poza cu Luca pe burtica. La fel i le pun ca sa o stimulez sa isi mentina capul ridicat cind sta pe burta si sa isi fortifice muschii gatului.

Ma bucura vestea pe care mi-o dai cu privire la debutul alimentatiei . Oricum daca merge tot asa se dovedeste a fi o mare papacioasa ! Si la noi tsss e baza. Mama cind o vede cu cita sete se infige in tzss si cum o prinde din zbor ride in barba si imi spune ca tare voi mai avea probleme cind va veni momentul intarcarii.
E pasiune mare dom"le la tsss ! Parca sunt iubirea vietii ei zau asa. Si de ce sa mint ca cel mai draga imi e nu cind haleste cu laboantele prin farfurie ci tot cind o vad la tzzss......Sunt dusa rau ce sa mai...
Uneori nici nu mai e nevoie sa ma apropii prea tare de gurita ei ca o prinde din zbor. Hai ma faci de pun o poza recenta , zau asa ! Stai sa descarc.

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Mirtha ce pofticioasa mica ai tu acolo! Bravo, s-o tina tot asa! Asa era si David si nici in ziua de azi n-am probleme cu el cu masa.
Astept si eu cu emotie inceperea diversificarii...momentan mai stam cuminti si tragem la tzatza

pozici noi

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 14 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii

Miki, mamica fericita de Andrei 11.11.2008
Poze noi
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Neatza!

Ramo mai intai i-am facut supita doar de morcovi, iar dupa 2 zile am introdus si dovlecelul si patrunjelul si pastanacul. Dupa aceea mai astepti 3-4 zile si poti introduce ardeiul...mai astepti si bagi cartoful.

Miki01 nu i-am cumparat niciodata lui bebe din baneasa lucrusoare, desi stau aproape. Majoritateale are de la bunici din Franta, iar eu ce i-am cumparat am luat din magazinul unirii.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

UN VOT PT RAPHAEL

Multumesc pt. lamuriri....merg sa fac suculetul...trebuia la masa de la 9, dar ne-am trezit amandoua odata si nu avea rabdare pana faceam sucul...fomista mamii

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Alra sa veniti cu vesti bune de la eco si de la ekg

Eliza multa bafta la vaccin

Carmendu si eu am cautat sa citesc despre Vrabiuta si nu am gasit nimic...

Leeloo ma bucur tare mult ca a papat si i-a placut supita cu carnita. Fiind o masa mai consistenta de aceea poate a papat mai putin laptic dupa.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

UN VOT PT RAPHAEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Nicole si Alra

Corina, vad ca au raspuns fetele. Eu pasam ori cu pasatorul pentru orez (care-i o sita mare ca diametru cu o lama care se roteste si astfel forteaza mancarea sa treaca de partea cealalta a sitei) ori cu lingurita pe o sita de plastic iar carnea tocata marunt cu un cutit. Nu toata lumea isi permite sa cumpere un blender pentru 2-3 luni de folosinta la diversificare, ma refer la cele pentru cantitati micute ca blender mare am si eu dar nu poate fi folosit pentru doar 10 lingutite de papa. Cred ca asa au procedat si mamele noastre cand eram mici.
Diamisha, te asteptam sa revii cu vesti bune, chiar ca ai o perioada grea. Ciorba de varza ma paste si pe mine. Saptamana aceasta am slabit desi am scapat bine la dulciuri dar am avut la masa bors de legume cu loboda. E numai bine primavara sa slabim, mie verdeturile imi fac cu ochiul in general, le mananc cu placere si uite ca fac bine si la dieta.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

alra bafta multa!!! unde faceti ecocardio si mai ales de ce ? nu am fost pe faza cand ai povestit...

mama de Raisa Maria si Rares Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Alra bafta la dr! Te asteptam cu vesti!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput