*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (35)*
Raspunsuri - Pagina 25
malinas spune:
carmendu, stiu magazinele C&A din austria si spania.Unde se deschide in Bucuresti?
diamisha, sanatate mult tuturor celor dragi tie.
Un gand bun pt Ginye 
si Stefanut 
.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz
Amalia spune:
Corina am ras de numai!

Daca eram in locul tau, sigur puneam aceeasi intrebare si eu!![]()

| Citat: |
| citat din mesajul lui BraveGirl Sambata mergem prima data la bazin. am sunat azi la activecenter sa vorbesc. Si imi zice doamna de la tel sa iau ceva de mancare ca e obositor inotul si provoaca foame. Eu, senina, intreb: pt mine? ========== Corina Mamica de Arianna Maria ![]() Albumul meu POZE CU PRINTESA |
pozici noi
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Amalia spune:
Diamisha va doresc muuulta sanatate!
Sa se faca repede bine si sotul si mamicuta ta si tatal lui Claudiu!
| citat din mesajul lui diamisha Ladies, Sunt in urma cu cititul si cu scrisul pentru ca am una dintre cele mai proaste perioade posibile...mama mea si tatal lui Claudiu vor fi operati saptamana asta...maine, tatal lui Claudiu care are niste "formatiuni" pe corzile vocale, vedem de ce natura sunt dupa ce ajung la laborator...nu va spun cat m-am agitat ca sa reusim sa intram la Sarafoleanu, cel mai laudat ORL-ist acum, si nu pe 4 mai....mama va urma joi, cu un fel de chist la ochiul stang, sub pleoapa superioara...e un fost ulcior, caruia nu i-a dat atentie si acum o doare, s-a marit si trebuie scos... In plus, Claudiu este la pat de duminica, cu febra intre 38,5 si 40, frisoane, tuse ingrozitoare pana vomita si stranut non-stop...pana acum, nici eu, nici Sonia, nu avem nimic, insa mi-e greu sa cred ca vom reusi sa scapam, chiar daca l-am cam izolat...problema cea mai mare este noaptea, cand Claudiu tuseste si stranuta de 10 ori la rand si o trezeste pe Sonia din ora in ora...aia e capiata ca nu intelege ce se intampla, se sperie, plange, eu sunt capiata ca ma trezesc din ora in ora si din cauza zgomotului pe care il face Claudiu, dar si ca sa o linistesc pe Sonia...Claudiu adoarme la loc in 5 minute, eu in jum de ora...si cand e somnul mai dulce, o luam de la capat... ![]() ![]() ...nu mai pot de nervi si de frustrare...Mirtha, impusca-ma si pe mine, te rog!!!Am 75 de kg, 79 cm in talie, 107 solduri, 58,5 pulpe...si am mancat supa de varza saptamana trecuta ![]() ...oribil...i-am cerut doctoritzei ceva mai drastic pentru ca vom fi nasi peste o luna si vreau sa ma apropii macar de greutatea pe care o aveam cand am ramas insarcinata...asa ca mi-a dat-o pe asta, care mi-a pus capac...Am citit ceva despre Vrabiuta, a deschis subiect la discutii generale, are probleme destul de serioase de sanatate... Daca supravietuiesc acestei saptamani, revin printre voi cu mesaje mai frumoase! ![]() Diana, de Sonia (02.11.2008) |
pozici noi
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
mar_ysa_28 spune:
Neatza gagici...am cam chiulit si acum sunt datoare cu micul dejun...asa ca nu va deranjati ca vi-l servesc la pat astazi...avem
,ceiutz,croisante,dulceatza de afine, muffin si cate o
pentru fiecare
Noi inca asteptam rezultatul la analiza pt bubitze.
Alra zici ca oxideaza cutitele de la blender...eu stiu ca sunt din otel inoxidabil...decat o strecuratoare care sigur nu e inoxidabila...poate mai bine cu cea din plastic...eu nu am dar o sa imi cumpar.
Felicitari gagicilor pt diversificare...ma bucur ca invat si eu de la voi, noi incepem pe la 6 lunize!
Au venit si la noi cei 85% dar habar nu am cat e pe luna...ca decizia ioc!si nici nu stiu cand am intrat in cic! Dosarul l-am depus pe 16 ian....dar cele 42 zile s-au implinit pe 22 decembrie...o sa vad eu...alocatia a venit impreuna cu indemnizatia?
Carmendu unde se deschide C&A ca noi aproape toate hainutele le avem de acolo...le cumpara tati din Germania...f frumoase si destul de ieftine.
O zi frumoasa...cu toate ca afara e asa de urat...
Aaaaaaaa fimea e o castigatoare....a castigat tombola la Baby Expo un set Fisher Price si acum la Kidex a castigat www.ookee.ro/jucarii-573-Practic-pentru-copii-p-2868-Perna-comfort---Comfy-Soft.html" target="_blank">asta, nu e cine stie ce dar sunt primele castiguri...cine stie maine daca pun la loto ![]()
Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea
Povestea nasterii 
babyzapi spune:
Diamisha multa sanatate parintilor vostri si sa decurga bine operatiile. Insanatosire grabnica lui Claudiu 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
UN VOT PT RAPHAEL
miki01 spune:
| citat din mesajul lui babyzapi Neatza! Miki01 nu i-am cumparat niciodata lui bebe din baneasa lucrusoare, desi stau aproape. Majoritateale are de la bunici din Franta, iar eu ce i-am cumparat am luat din magazinul unirii. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008) RAPHAEL si ISABELAPovestea nasterii UN VOT PT RAPHAEL |
Foarte bine ai facut! Din pacate, mie imi este f comod aici, stau in Baneasa si imi este greu sa merg in centru. Abia astept sa merg cu bebe la cumparaturi sa scap de nesimtitii de aici (in Prenatal nici macar nu mai intru, dupa ce le-am facut vanzare de cel putin 2000 lei de cand am ramas insarcinata).
Miki, mamica fericita de Andrei 11.11.2008
Poze noi
Povestea puiului nostru
babyzapi spune:
Denisa super super
. Felicitari Leyrei ca este asa norocoasa
si sa fie doar un inceput dintr-un lung sir de castiguri.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
UN VOT PT RAPHAEL
alra spune:
mergem la cardiologie pt eco si ekg. bagati majorete ![]()
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
leeloo5979 spune:
Neata...inca nu m-am masurat, dar la kg modificati va rog la 89,4 kg la greutatea actuala, iar cea dorita nu este 80 ci 61! MULTUMIRI!
Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)
http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh
monicus spune:
bafta elilov3 la vaccin. Sa fie bine. Astept vesti. Te 
| citat din mesajul lui elilov3 ziua buna mirtha multumesc...tot pe principiul asta am mers si noi...dar zau nu pre ii place si dupa numai papa tzitzi si apoi sta treaz si numai adoarme si se smiorcaie....grele nene, grele..eu le fierb nu am aparat cu abur...si ma mai si mulg din stat pierd o multime de timp.... ...e gresit daca mai sara cate o zi fara diversificare? ![]() alra ba da am vazut ce ai scris insa nu am ajuns nici pana acuma sa iao eozina a raams sa zic asa asul din maneca...oricum ne prezentam bine cu burikul sa tina tot asa ca nervii mei sunt dusi ![]() ![]() bravegirl te rog sa imi zici si mie cu ce curatai burikul zanicii tale dupa arsura? ca eu am incercat toat variantele si niciuna nu mi sa parut ok, multumesc ![]() ![]() amalia ma bucur ca si voi mai sunteti cu tzitzi..ma gandeam ca sunt crazy ca nu prea dau zor cu diversificarea..chiar imi pare rau cand arunc atata laptic si vb aia muls cu atata chin... ![]() ![]() ramo am folosit pudra spusa de tine si..da roade ...multumesc ![]() ginye moama ce nesimtiti ...frate Romania ..edit oare cum crezi ca si-au luat masina bmw...maine mergem la vaccin am niste emotii...deh cu , curaj inainte ![]() ![]() Eliza mami de ingeras Ionut Pavel si de ![]() Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez******************************************* "Ai curaj! Sterge-ti ochii!Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus" William Shakespeare |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 14 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii

Dimitrie Gabriel 12.11.2008