Clopotei de ian-feb 2008 (201)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, zuzici
Ereena multumesc pt sfat. Chiar ca sunt un fel de bataturi, ca e pielea ingrosata si aspra
Andrei sa cresti mare, sanatos, fericit si implinit si sa ai grija de surioara ta, maria Bucuria
Of, Gatta cred si eu ca te apuca diperarea cand vezi ca nu se mai termina necazurile celei mici Sanatate multa
Anca poate a avut vreun fir de par in gurita (stiu ca Thea o pateste frecvent de la "pletele" mele dar nu apuca sa vomite, doar isi face greata si o vad cum scoate cate-un fir din gurita). E posibil sa fie si de la muci! Sanatate multa
Miha dragul de el, nu stiu ce sa-ti spun! Poate stiu fetele cu copilasi mai mari, care au experienta. Sper sa treaca repede etapa asta nasoala si sa nu se mai chinuie micutul
Dana tot la oferta esti? Cat ziceai ca te lasa maxim?
Alina si Dariuta e bolnavioara? Uf, micuta! Poate are rosu in gat, ca Thea a facut 39,9 fara alt simptom, nimic. Si nu muci, nu tuse...i-am dat antibiotic. Multa sanatate!
Naty e culmea si cu piticele tale! Si eu credeam ca nu mai avem clopotei bolnaviori! Sper sa le treaca repede, sa-si faca efectul tratamentul! Sanatate multa si bunicii tale, poate nu-i asa de grav!
Shose iesi, te rog, din butoi, da?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Ellenuta ce poze frumoase am vazut cu Eva la nisip.., astea parca nu le-am mai vazut, sunt m recente , nu?

ALBUM
Asa creste IOANA!

6 si 2 maselute - 10.03.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

da, sunt de saptamana trecuta ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 11+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Elle ce fericita e la nisip

Help !!!
Maimutza a descoperit cum sa se suie in patul de sus
Azi l-am descoperit de 2 ori acolo am zis ca nu-i adevarat , urca scara intr-o viteza de nu apuci nici sa respiri.
Cum pisici ii voi bloca accesul acolo dumnezeu stie
Era tare ofticat ca il dau jos ....

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Seara buna,

N-am apucat sa intru dar nu puteam sa trec asa w/e, fara sa va vad ce fcaeti;

Stancutza c-ai admirat-o pe buburuza

Simona-gata, off,... poate greva foamei s-a datorat si dintzisorilor.
Tin pumnii sa nu fie ceva grav cu Sara.
(si descarca-te ca e cel mai bine )

Am retinut ca si Stefan - de Anca, Ana - de Nati, Daria - de Alina si Sara - de Ali , au ceva probleme; sper sa fie trecator si sa nu se transforme in ceva grav.

Cate-un pt Eva si Tudor.

Am citit si de Andrei - alpinistul; banuiesc ca nu-ti este pre bine sa-l vezi cocotzat, dar eu m-as consola cu gandul c-o sa fie 'argint viu' si bagacios, nu un fricos.

Miha, poate Matei s-a speriat tare la dr; sunt sigura c-o sa-si revina cu timpul; alinta-l cand il vezi ca ca incearca sa se agite.

Andrei - de Danybv
Sa fii sanatos si norocos!

An fost la KIDEX; am rams putin dezamagita; in afara de jucariile de lemn, altceva nu m-a atras; i-am luat 4 rochite si 6 body-uri cu maneca scurta (era oferta 5+1) la 45 ron. Si o jucarie de facut baloane.

Gata 'placinta' - ma duc la baita.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Hello!
Citeam pe aici ce a-ti mai scris...cand Bia s-a suit in canapea si a gasit dupa perne o punga de crochete(nedesfacuta),si zic ei lasa ca se joaca...si cand imi mai arunc o privire spre ea deja desfacuse punga si manca de zor...dar oare cum a desfacut punga?!
LA multi ani pt scumpul Andrei de danibv,sa cresti mare si sanatos...sa-i bucuri pe mami si pe tatii!!
Un pt gata.

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE
Ma fac mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Seara buna, zuze-buburuze!

Noi suntem excelent, eu putin cam obosita, Mariuca astazi in super forma, ca vreo 3 zile a marait de la dinti, Dani si el ok.

Dupa cum v-am spus, ma ocup de un proiect mare si, cel putin saptamana asta, mi-a rapit tot timpul. Am stat numai la telefon, pe laptop, am facut prezentari, am trimis mail-uri... de-astea! Dar ma bucur ca sunt activa si astfel uit ca nu au trecut decat 2 saptamani de la chiuretaj. :(

M-am implicat mai mult - fetele din blogosfera stiu deja - in blog-urile mele, pentru ca scriu seara si noaptea mai mult... e mai simplu, cel putin in perioada asta. Oricum greul va mai tine doar vreo 2 luni, hehehe! Sper sa imi revin cu dc-ul pe saptamana viitoare si sa stam la povesti.

Daca aveti timp si chef, puteti sa cititi ce mai facem noi pe blog. Asta pana cand imi reintru in ritm!

Pup burticile (Dana, iti tin pumnii in continuare si astept sms-ul! Te-am vazut in poze, arati superb! Esti foarte frumoasa si burta nu mi se pare foarte mare!), pup clopoteii si imbratisez zuzele!

Creata 1 cu Creata 2
Poze in studio - Mariuca la 11 luni
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
Blogul Creata la patrat
NOU!! Blogul Creata la cub
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Dana, cea mai cuminte graviduta, eu luam spirulina (capsule) de 3 ori pe zi, conform indicatiilor de pe prospect. Da, spirulina e o alga si da, cand deschizi flaconul miroase ca atare, dar nu e o problema, nu ramane nici un gust neplacut cand o iei.
Iti urez sa petreci niste zile cat mai relaxate acum, inainte de venirea pe lume a lui Darius. Stii bine cat il asteptam noi zuzele pe acest prim fratior al clopoteilor!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ufff...cred ca sint singura la ora asta pe aici...fac referate pentru scoala...targetul e doua finalizate azi...unul e gata...acu sa vad daca mai am putere sa ma apuc si de al doilea...

azi a fost superb la cluj...am iesit in parc de doua ori, l-am corupt si pe tati dupa-masa si l-am dus la cumparaturi...asa ca am eliberat complet ziua de miine...sper sa facem ceva dragut, daca tot nu mai pierdem vremea pe la supermarket.

Dana,

Vera, nu a mai avut nici un simptom azi…deci am scapat ieftin..si-o fi facut greata de la muci, ca alta explicatie eu nu vad…

Elena, doamne ce emotii! Si Evita mica iar a facut “buf”!!! pe boticul vinat.

Grati, sa-ti treaca supararea pe Ozi! Si un pupicel si pentru Dudu mic!

LauraI,

LalaD, chiar ca ai o maimutzica acolo! stefan nici nu urca scarile…nu-si poate ridica suficient picioarele…

Roxanici, sa poarte Adelutza sanatoasa noile achizitii!

Lala20, e inventiva Bia cind vine vorba de mincare…hihihi

sa aveti o duminica frumoasa. nu cred ca mai apuc sa intru pina luni! la cafea!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Vai, Elle, iar si-a spart buzita Ce durere! Pupici sa-i treaca repede si sa nu o mai pateasca! Imi imaginez spaima din sufletul tau pana ai vazut ca Eva e bine, ce nebuni mai sunt pe strazi, dom'le! Pfoai, cand o sa trebuiasca sa mearga singurei la scoala, atunci sa vezi cate griji ne vom face
Grati si Dudu??? Mai, mai, mai! Pupici sa-i treaca si lui buzita! Of, nu o mai certa pe Ozi E frumoasa, e desteapta, trebuie doar sa invete sa fie mai atenta
Elle am vazut si eu pozicile de la nisip! Ce faine sunt! Ce frumusica ai tu acolo, foarte interesata de joaca si de copii! Nu a bagat nisip in gurita? Of, eu cred ca-s cu capu' ca merg cu ea numai de manuta, rareori o las singurica si nu prea-mi convine sa puna mana pe colo si pe dincolo (e drept ca vrea sa puna mana pe toate mizeriile: mucuri de tigari, ambalaje aruncate etc). Cred ca incep sa-i dau si eu mai multa libertate, ar fi cazul!
LalaD cam nasol cu cocotatul! Sa pui tot felul de chestii, pernute sau ceva pe trepte sa nu mai poata sui maimutica
Ancab sa ai o duminica frumoasa!
Lala20 ei spune, cum si-a vazut ea de burtica Cand e vorba de mancare stie ce sa faca
Creata ma bucur ca esti bine!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Hello zuzici !

Stoisor , si eu o banuiesc pe Sara mea de o anemie...mi-a zis si doctora ca e cam palida si cam are cearcane. Inca nu-i dau fier , astept rezultatul analizelor. Peritolul care i-l dau Sarei chiar ii face pofta de mancare , ii dau 3 ml inainte de culcare...azi a mancat 650 ml. lapte cu cereale , cam 200 g de mar copt cu banana si biscuiti , 300 ml de supa crema cu pui , vreo 100 g de sufleu de dovlecel ...mi-a refuzat iaurtul dar a mancat paine cu mozzarela si usturoi de la Pizza Hut , aproape 1 felie si vreo 3 covrigi de Buzau...deci super !
Partea proasta cu Peritolul este ca o cam agita...n-a stat locului o clipa azi . Cat este treaza , este titirobil ...nu pot nici sa-i schimb pampersul , s-o spal sau sa-i schimb hainele...se zbate si urla si fuge de mine.In schimb , cand o apuca somnul potzi sa tai lemne pe ea. Azi dimineata m-am chinuit s-o trezesc , ca se facuse 10 si dormea de 11 ore.
De Liv 52 pot sa-ti zic ca la noi n-a avut niciun efect ...i-am dat de vreo 3 ori cate 20 zile , dar nu s-a vazut nicio crestere a apetitului.
Roxana , Lala 20 , Laura I multi .

Lala , e de speriat Andrei...fa-i o poza cand urca scarile la patut si inscrie-l la concursul de la Pampers.Un baietel asa viteaz si frumusel merita sa castige concursul.

Elle , am vazut si eu pozele Evei de la nisip . Vad ca ea se joaca frumos , cu grebla si galetelele...pai s-o vezi pe Sara cum face cand da de nisip...zici ca cine stie ce-a descoperit ...sapa in el cu ambele maini , si-l pune pe ea , baga si in gura ...cand am venit ultima data din parc avea nisip si in pampersi. Eu fug ca dracul de tamaie de locurile de joaca cu nisip ...merg in Morarilor unde sunt amenajate cu covor de cauciuc.

Ma duc si eu la nani , ca sunt franta...azi am umblat vreo 5 ore prin Mall , cu Sara , cu sora-mea si cu mama...ca fetele !Am shoppinguit de la Ikea niste jucarii frumoase din lemn si niste chestii de organizare a spatiului , am papat la Pizza Hut , am dat-o pe Sara in masinute si in toate dracoveniile de-acolo , de nu era chip sa mai plecam

Pusici

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput