Clopotei de ian-feb 2008 (201)
Raspunsuri - Pagina 10
Ereena spune:
Neata, zuze buburuze
Multumesc pentru urari, am sa ii spun sotului ca i-ati urat La multi ani din pacate nu am ajuns sa ii cumpar cadou dn cauza ca matei e cu muci, tuse, diaree, deja seamana prea tare cu prima data cand a avut viroza. imi vine sa ma duc pe campii. am facut un tort si ne vedem cu niste prieteni.........e criza
va pup dulce si sper sa aud vesti bune cand mai intru
dana.......cum sunteti ?
DAU UN PUPIC PENTRU UN VOT
MATEI
POZE
PITICUL URIAS
Ioanact spune:
Buna dimineata!
Reusesc in dimineata asta sa va ofer eu . Mie imi tb 2 , iar am avut o noapte cu 2-3 treziri, ziua nu prea papa mancare decat cateva lingurite, iar noaptea se trezeste pt laptic, sa speram ca ii va iesi m repede dintii/maselele, nu stiu ce ii va iesi primul, ca are toata gingia de jos umflata.
Eu ma simt bine, cu toate ca am mai ridicat-o pe Ioana (cand o pun la masuta, in carut)..
Errena LA MULTI ANI, sotului! sa fie sanatos si sa fiti fericiti toata viata!
Lala 20 e isteata foc Bianca, stie ea cum sa desfaca punga cand e vb de mancare. Bravo Bianca!
Lala D oare mai poti face ceva, sa-l impiedici sa nu m urce? Vad ca Andrei peste tot reuseste sa se urce..
anca.b spor la scris pt al doilea referat.
creata2008 ma bucur ca esti bine, voi citi pe blog, sa vad ce ai m scris.
gattasalvaje ce bine ca a inceput sa mannace mai bine Sara, sa o tina tot asa, sanatate multa ii doresc.
ginnette sa le poarte sanatoase rochitele si body-urile iar cu jucariile sa se joace frumos.
ALBUM
Asa creste IOANA!
6 si 2 maselute - 10.03.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
danybv spune:
Buna dimineata fetele
Mutumesc mult fetelor care i-au transmis lui Andrei urari de ziua lui grati.ela , Ellenuta , gattasalvaje , Laura Ioana , ginnette , LaLa_20 , si celor de pe messenger : Ioanact , Docdecap cate un pupic si o floricica
Ellenuta pupam pe Eva sa-i treaca cat mai repede buba la buza
grati.ela pupa pe Dudu sa-i treaca buba de la buza iar de Ozi ce sa zic eu stiu ca ea este o fata desteapta asa ca am mare incredere in ea chiar daca greseste uneori .
Lala_D bafta sa gasesti o solutie pentru oprirea urcatului in pat a lui Andrei
ginnette sa poarte sanatoasa si iubita rochitele si body-urile .
Creata iti doresc spor la treaba , sa fie bine tot ceea ce ai facut si aveti grija de voi
Ereena zic si eu La multi ani, sotului ! sa fie sanatos , fericit alaturi de familie si cei dragi lui
dana nastere usoara si bebe sanatos iar gravidutelor le doresc sarcini usoare
Vreau sa va zic ca ma bucur nespus de mult ca v-am cunoscut , voi mi-ati fost alaturi si in clipele grele si in cele de bucurie, vreau sa va zic ca va iubesc mult chiar daca nu reusesc uneori sa va raspund la toate insa va port mereu in suflet si in gand .Stiti ca acum cateva capitole in urma aveam ceva probleme in familie acum acestea au crescut in intensitate si vreau sa va zic ca datorita lor ma voi retrage o perioada de pe forum iar cand se vor rezolva atunci voi reveni .Pana atunci va doresc tot binele din lume , aveti grija de voi , de copii si familie .Va pup pe toate din grup si va iubesc La RVDR!
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
emabucuresti spune:
Buna fetelor,
am citit un pic in viteza pe aici si am vazut ca avem clopotei bolnaviori, of, sanatate multa urez tuturor, lasa ca vine caldurica in curand si scapam de raceli si alte alea
La multi ani fratior de Maria Bucuria, sa cresti mare si voinic!
Mami uite o micuta pt suparare!
Silvia mami sa stii ca mi-era dor de tine si de Mariuca, acum o sa dau un click la poze sa va mai vad cretulinelor!
Am vazut poze cu Eric de Eladea, un baietel dulce si cu o freza super, eu nu stiu daca mai vazusem poze pana acum cu voi.
Si pe Ioana de la mare am vazut-o, o dulcica si o cumintica, in ciuda trezirilor( si noi le mai avem, uf, lasa ca le ies lor toti dintisorii odata si data)
Shose frumoaselor, va dulce si pe voi
Multumim pt pupicei si ganduri bune celor ce ni le-au adresat!
Ereena la multi ani sotului!
Pofta mare Sarelor mofturoase la papa, lui Stefi celorrlalti moftangii
Nush ce mai vroiam sa zic, dar momentan va pup si va urez duminica frumoasa!
Dana ma gandesc des la tine si iti tin pumnii sa fie mearga totul struna cu nasterea!
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
ginnette spune:
Neata,
repede, pana plecam la piata, dupa fructe
Anca, Alina-ct, Danybv (wow...mi s-a facut pielea de gaina, ce frumos ai scris); multumesc
Abia atept sa se faca mai cald.
Am admirat-o pe Eva, la nisip - este mortala!
LalaD, ce-a mai facut 'alpinistul'?
Dana, cum esti? Te-am visat azi noapte ... nascusesi deja un baietel!
Silvia, ce bien c-ai mai 'dat pe la noi' eu te 'urmaresc' pe blog.
Poze, noi cu Mariuca??
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Ioanact spune:
danybv imi pare rau pt mom. prin care treci, sper sa reusesti sa treci peste ele, si te asteptam din nou pe forum cu vesti bune.Si noi te iubim
ALBUM
Asa creste IOANA!
6 si 2 maselute - 10.03.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
godzila spune:
Am vazut-o si eu pe Evita bursucica la nisip.
Gratiela pupam Dudu sa ii treca buzita. Stai mai calma ca asa se invata, din greseli...important e ca a participat...fi mandra de asta.
Gatta ce bine ca a inceput sa manance Sarita. Tot inainte!
LalaD, cu patania ta ma mai gandesc de 2 ori daca le iau pat supraetajat.
Lala20 asa am patit si eu cu Iulia cand era mica cu o punga de cipsuri.
Anca ma bucur ca nu e nica grav.
Dany din bv imi pare rau ca ai pb in familie. Sper sa se rezolve repede si sa fiti toti castigati din negociere.
Sotul pleca iar din tara...iar o saptamana singura. Sunt cam trista caci s-ar putea ca planul nostru cu vacantza in Sardinia sa pice...am facut socoteli si para socoteli...trebuie sa strangem bine din dintzi ca sa finalizam anul asta casa...dar ce frumos va fi cand o vom gata...asta e si cu slanina pe masa si cu oaia in pod e cam greu de realizat. Daca va reusi sapt asta o negociere de salariu poate ca vom pleca... daca nu...alta data.
Sanatate puiutilor bolnaviori.
Ellenuta spune:
hellooo zuzicute,
ati vazut ce super frumos e afara?? si io-s la job .. nu am niciun chef ..
lala deci maimutica a descoperit cum sa urce sus .. n-ai putea sa iei un gardulet din acela si sa-l montezi pe scara? sau sa incui camera .. e f periculos ..
lala pe bia descurcareata!!
roxanici sa poarte sanatoasa buburuza rochitele si bodyurile!
cretzule eu va citesc mereu pe blog, sa stii! cum e tigarea?
gatta eh .. sa stii ca nici eva nu se joaca asa frumos ca in poze .. ea cica "sapa" .. adica arunca nisipul in sus si ii intra peste tot .. dar ii place la nisip .. baga si mana in el insa suntem pe faza s-o scuturam si sa nu bage in gura.
dany ma rog sa se rezolve problemele din familie si sa revii fericita in randurile noastre. dar, poate mai intri asa din cand in cand sa ne mai spui de frumosii tai!
vera ma rog sa primeasca sotiorul marirea de salariu si sa plecati in vacanta in sardinia!
Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 11+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
danonique spune:
Buna ziua!Am intrat pe fuga sa fac prezenta si sa va spun ca tot la oferta suntem.Aseara am iesit cu tati si Vanessa si ne-am simtit foarte bine.Albert a ramas acasa din cauza mucilor.Pupici tuturor!
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 37+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
stoisor spune:
ziua buna .....
dany sper sa iasa repede soarele pe strada ta
Gatta mami asa a fost si la noi ,fata galbena ca lamia (desi eu sunt si mai galbena si Cipi ne seamana-fiind ten blondiu )doc a zis ca nu i se pare ok ,ne-a dat analizele si a iesit anemia,noi am luat si b complex,acum gatam liv 52 si trebuie sa ne vedem cu doc sapt asta ,o sa o intreb sio eu de Peritol.....sa vedem ce zice sau ceva altceva pt pofta de mancare ca sufletul mi-l manca si mancare neam ,toata ziua ma chinui sa i fac ce nici eu nu mai stiu dar cert i ca nimik nu i intra in gratie si pace......pup Saratica si pe mami sa mai reziste,chiar stiu cum e
Dana mami cu promotia..........pusic pe burticuta
plec ca e o zi bestiala de primavara si avem plimbare lunga in plan
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA