Clopotei de ian-feb 2008 (201)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

salutare fetelor.
si la noi a fost o vreme superba. am facut doua plimbari cu stefan prin parcuri. super a fost. avem poze noi ca dovada!

o duminca frumoasa in continuare

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

salutare fetelor.
si la noi a fost o vreme superba. am facut doua plimbari cu stefan prin parcuri. super a fost. avem poze noi ca dovada!

o duminca frumoasa in continuare

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

ptiu .. ce frumos v-ati distrat azi in parc si ce fericire pe stefanutz .. mai ales in carca la tati! piciul e un frumos si un vesel!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 11+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Elle iti dau nr sefului sa pledezi .

Dana am vazut ca nu ai aparut si ma gandeam sa incep galeria . Sta bb mai mult decat ai sperat.

Da, azi a fost f frumos dar ce bine ar fi fost sa fie ieri ca planuisem sa iesim undeva dar din cauza de vant am stat acasa...eu i-am tinut numai in curte ca de, a trebuit sa ma ocup de plecarea sotzului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara zuzelor!

anca.b ce frumos v-ati distrat in parc.. si ce grasut e Stefan..

Am fost si noi in parc, la cativa km de Vulturu (cam 30 km), la Harsova, ne-am intalnit cu o prietena care un baietel pe nume Matei (e m mic cu 1 luna decat Ioana), numai ca azi parintii lui au avut musafiri si nu a reusit sa doarma, a fost cam marait, dar si-a revenit dupa ceva timp, in schimb Ioana a fost fresh, cu toate ca nu a dormit de 4 h (a dormit 1h de la 9 la 10 dim), pe la 17:30 ne-am intors, si a reusit sa adoarma in masina 20 ', cand am ajuns acasa a mancat (dupa atatea h i se facuse si foame), a baut si 200 ml de lapte, iar acum doarme..nici in seara asta nu ii fac baie , pana pe la 1-2 noaptea nu se m trezeste (sa speram ca nu se va m trezi pana dimineata), ieri la fel a dormit de la 17 pana pe la 12-1 noaptea, a baut laptele si s-a culcat imediat..azi a papat m bine poate nu se m trezeste noaptea..cam atat despre noi.

Aaa..am uitat ap foto acasa, asa ca nu am putut sa facem poze, dar data viitoare sigur nu il voi uita.

ALBUM
Asa creste IOANA!

6 si 2 maselute - 10.03.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Am vazut ca in dimineata asta nimeni nu a savurat din mea , nu v-a placut?( cu toate ca nu ati fost azi active pe forum, ca de' a fost o zi frumoasa afara, dar..).

ALBUM
Asa creste IOANA!

6 si 2 maselute - 10.03.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, zuze buburuze
Slaba miscarea azi
Ereena La mult ani sotului tau! Sa fie sanatos, fericit si sa va faca si pe voi cea ma fericita familie!
Ancab am vazut si eu pozicile din parc cu fericitul clopotel Ce-i stralucesc ochisorii!
Alina asa de mult doarme noaptea??/ Si in timpul zilei cat doarme? Ptiu, sa nu o deochi! Eu nu i-am facut niciodata baita duminica, dintr-o superstitie: cica da jos greutatea pe care a pus-o in timpul saptamanii Plus ca evit sa o imbaiez in zilele de sarbatoare
Elle deci papa nisip? Ce nasol ca a trebuit sa astai la servici in we! cate we/ luna le lucrezi?
Danoniq am niste emotiii! Parca as naste eu
Danabv of, draga de tine! Imi pare fff rau ca ai probleme si sper din tot sufletul sa le rezolvi cat mai repede! Noi suntem aici oricand vei vrea sa ne spui oful tau sau orice altceva

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Prima...prima!
Neata!
Va servesc cu...daca reusesc sa fiu prima...e si prima data cand dau eu cafeaua!!!

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE
Ma fac mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Nimeni?LalaD?Elle?

POZE
Ma fac mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Buna cafeaua Lala . Si cea de ieri data de Alina a fost buna dar n-am apucat sa spun.

Dany o imbratisare mare, mare pentru tine si fie sa va rezolvati problemele cat mai curand

Pup zuzicile si clopoteii si un pupic special pentru burtici
Ma duc sa fac repede papa de pranz ca acu ma scoate maimuta in parc la copii

PS : maimuta persevereaza, deja treptele scarii nu mai au niciun secret pentru el, indiferent cum incerci sa le blochezi le elibereaza
Sunt cu ochii pe el ca pe butelie.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Dany sper sa treci repede si cu bine peste problemele din familie...noi zuzele suntem alaturi de tine...
Lala spor la treba,plimbare placuta...si pupam pui catarator!
Termin tigarea si fug si eu ca azi vreau sa dau sala si sa nu mai pic...

POZE
Ma fac mare

Mergi la inceput