Clopotei de ian-feb 2008 (201)
Raspunsuri - Pagina 12
rlc_sandor spune:
Buna dimineata!Savurez si eu data de Lala,dar cred ca imi iau si portia de ieri de la Alina
Ne inscriem si noi in randul clopoteilor care au savurat ieri primele momente de primavara,aseara Sonia a adormit mai devreme si ca urmare la 7 a fost fresh
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
rlc_sandor spune:
Bafta Lala!Sa vii cu vesti bune
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Ellenuta spune:
neataaa
lala, multumim de cafea dar dau si eu un rand ... poftiti la si ceiut
io-s cam tulburata ca sa spun asa .. ca am visat tare urat azi-noapte .. am visat ca am fost la eco si mi-a aratat doc ca are putulica (asta e de bine) .. si apoi m-am visat la cezariana, am ales sa-mi faca rahie .. anestezia nu a prins bine si am simtit cand m-a taiat .. au scos copilul si nu plangea .. in cele din urma mi-au spus ca a murit ... nu va spun in ce hal m-am trezit .. cred ca am si plans in somn ... Doamne fereste!!
laurici cam un weekend pe luna lucrez .. dar in general, nu prea am ce face si ma plictisesc rau .. noroc ca ieri am avut un dvd la mine cu niste episoade din "24" .. si am mai urmarit unul pe net ..
lala bafta la sala!! tinem pumnii!
Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 11+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ellenuta spune:
danutza tot la oferta sunteti?? abia astept sa vad pozute cu buflici!
Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 11+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
miha74 spune:
neatza!
multam de cafea Lala si elle!
multumesc fetelor pentru raspunsuri si incurajari. noaptea de sambata a fost groaznica, plans la greu...l-am luat in pat dar si acolo dormea foarte agitat.
ieri noapte, a fost mai bine. i-am dat un ceai de tei inainte de somn, am stat mai mult la baiata si ne-am jucat. s-a sculat in timpul noptii...de vreo 6 ori, dar ma duceam la patut puneam mana pe el, lua cateva guri de ceiut si adormea la loc. sa speram ca a depasit momentul...
elle- offf, imi pare rau de buzita evei...mititica
grati- asemenea pentru nazdravanul de dudu! pentru Ozi.
lalad- uau ce baiat descurcaret ai! cum doarme in camera cu fratiorul mai mare? ma gandesc sa il mut si eu pe Matei cu Laura, si avem cam acelasi sistem de pat ca al vostru, Laura are acum o canapeluta...
paotye daca ii schimb locul ... ii va face bine...
Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 15+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
danonique spune:
Buna dimineata!LALA si ELLENUTA multumim ptr cafea!Noi tot la promotie.Sper sa ma mobilizez azi si sa ajung la dr sa vad ce zice.Mai astept o ora sa il sun.In rest Albert e racit ,are muci si e foarte miorlait.Vanessa a vomitat ieri de doua ori si nu a vrut sa manance nimic.Vad ca noaptea a fost ok.Eu cred ca vinovati sunt niste pufuleti pe care i-a primit de la o cunostinta si nu stiu cat de proaspeti erau.Ieri am iesit si noi in parc.Puiutii erau in al noualea cer ca eram si eu cu ei. tuturor!Citesc din urma si revin!
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 37+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
danonique spune:
Acum am vazut ca EVA si DUDU si-au spart buzitele.Doamne,ce rau imi pare! sa treaca repede.GATTA si ELLENUTA mi-ar conveni perfect data de 24 ptr berbecutul meu.De fapt orice zi ar fi perfecta de acum.Nu as vrea sa il nasc pe 1 aprilie dar stiu ca nu depinde de mine.GRATIELA imi pare rau ca OZI a gresit la o problema foarte simpla. DANY imi pare rau ca problemele nu s-au rezolvat.Noi suntem alaturi de tine si la bine si la greu asa ca asteptam sa intri sa ne mai povestesti despre voi.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 37+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
danonique spune:
GATTA ma bucur ca a inceput printesa sa manance.Si Albert are zile cand nu vrea nimic in afara de ceai si lapte.LALA am citit ca Andrei s-a urcat pana in patul fratiorului.Mi-a stat inima in loc!Doamne,ce curajos este!Alpinist va deveni!CREATA ma bucur ca sunteti bine. si te asteptam mai des.Mai scrie si cate ceva despre mancarica pe care o mai pregatesti ca eu ma inspir de fiecare data din ideile tale.STANCUTZA si multumesc ptr informatiile despre spirulina.Cred ca imi voi comanda si eu si voi vedea cum ma simt.Oricum nu are ce sa imi strice!LAURA I .Nu stiu cat ma mai lasa dr cu bebe la purtator dar probabil nu mai mult de 2-3 zile.Asa a fost si la Albert la 38 de sapt a preferat sa imi faca un control mai "apasat" ca sa imi forteze colul.Vom vedea azi sau maine ce zice!
poze albert
alina023 spune:
Buna dimineata si multumesc pentru cafelute. Desi...nu cred sa mai beau cafea pentru ca as vrea sa ma las de fumat ( a tzashpea oara ). Sa vad daca reusesc sa refuz invitatiile de a merge la un fum.
Elle, Grati...facem clubul clopoteilor buzati? Si Ana a comis-o ieri. A franat cu nasucul si gurita. A curs putin sange dar am vrajit-o repede sa nu mai planga.
Vera succes sotului la negocieri!
Apropos de vacante...am mers la targul de turism. Da, oferte foarte faine!! Numai ca am pus pe hartie x+y+z si nu ne-a dat cu plus. Asa ca reununtam la Bulgaria anul asta si vom merge la niste prieteni in Constanta. Bine si asa decat deloc.
Danuta pupam bolnaviorii si zgamboiul din burtica. Sa vina atunci cand ii e lui bine.
Danybv imi pare tare rau sa aud ca ai probleme. Nu stiu ce probleme ai avut si inainte dar sper din suflet sa se rezolve. si te asteptam inapoi.
Miha...eu sunt zuza aia ce nu te-a felicitat inca pentru burtica. Iertare!!! Ai niste copii superbi si sunt sigura ca si cel din burtica va fi la fel.
Profit de ocazie sa pupacesc si celelalte burtici cu fratiori si surioare de clopotei!
Cretuleeeee succes mami! Tinem pumnii sa termini cu bine proiectul. Si sa intri sa ne mai spui despre voi.
Lala20 bafta!!! Sa vii cu vesti bune!
Raluca ora 7 e parfum!! Ana si-a format ora de trezire ora 6. Si ma chiauneste complet!!
Elle stiu cum e sa fii afectata de un vis urat. Si eu am visat ca murise varul meu drag. Si eram distrusa...si toata ziua m-am simtit la fel, desi l-am sunat si era bine. La ai mei la tara e o vorba conform careia daca visezi pe cineva murind de fapt i-a murit moartea. Asa ca e de bine. Incearca sa iesi din starea asta. Doar stii ca si hormonii isi fac de cap intr-un mare fel. samburiciul mic in burtica.
Lala good point cu maimuta cataratoare. Cred ca la fel ar face si Ana. Mda.... Trebuie sa ma gandesc bine inainte de a face orice investitie gen pat supraetajat.
Va pupacesc cu drag!!
PS. Ieri ma uitam peste pozele de la party . Si ma gandeam asa....cam cum ar fi sa organizam la vara un weekend la munte, pe la Rasnov...unde-s intinderile acelea veeeeerzi si aerul minunat. Sa alerge clopoteii in aer liber si noi sa papam un gratarel. Ha?
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">Concurs Clipe 2008 Alin1 si Alin2 Multumim!
danonique spune:
Multumesc tuturor ca sunteti alaturi de noi.ANCA,STOISOR,EREENA,VERA,EMA,ROXANA,ALINA,MIHA.Sper sa nu fi uitat pe nimeni.Daca da,trageti-ma de urechi!
poze albert