Clopotei de ian-feb 2008 (201)
Raspunsuri - Pagina 8
danybv spune:
Multumesc din sulfet fetelor pentru urarile adresate lui Andrei : anca.b , rlc_sandor , Lala_D , danonique , kalosalina , NataliaS , godzila pentru fiecare cate un pupic si o floricica
Am citit ca iar sunt clopotei bolnaviori , le doresc multa sanatate
Fetelor, mi-a zis ieri dr de familie ca circula o viroza tare urata : cu febra 39-40 care tine si 3-4 zile si apoi debuteaza cu tuse, nas infundat, varsaturi, etc
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
grati.ela spune:
DanydeBV Andreiashului! Sa fie sanatos si fericit!
Multa sanatate ii doresc si sotului Ereenei. Sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
miha74 spune:
dana- la noi e prima oara cand se intampla asa ceva si sunt un pic speriata...
Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 14+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
Ellenuta spune:
hellooo zuzicute,
ati fugit pe afara? e cam urat .. bate vantul rau .. asa ma enerveaza vremea asta, nu pot s-o sufar ..
io-s la munca azi si maine .. si am un chef ..
sa va povestesc ceva de azi .. eva si cu socrella au plecat in parc si eu am mai ramas putin acasa sa ma machiez ptr munca .. am plecat si cand am iesit de pe strada am vazut masini de politie si agitatie la trecerea de pietoni .. nu va spun ca mi s-a ridicat tensiunea instantaneu .. cred ca pulsul il aveam 200 .. in cei 300 de metri pana la trecere am zis ca mor si inviez .. nu era trecerea de pietoni pe unde traverseaza ele in mod obisnuit catre parc, dar o mai iau si pe acolo uneori ... ufff .. era una cu un jeep si ditai pata de sange dupa trececerea de pietoni .. imi venea sa ma dau jos si s-o iau la pumni ..
despre eva .. azi a reusit sa-si sparga buza .. in acelasi loc unde a fost cusuta numai ca pe interior .. a rasturnat calul si s-a urcat in fund pe capul lui .. a cazut pe spate .. manerul i-a venit in gura si botul calului in cap .. a urlat de mama focului .. uff ca numai nesarate face si copilu asta ..
dany pentru Andrei, sa cresca mare si frumos, sa fie sanatos si fericit!
stoisor uff si voi cu muci .. macar sa ramana la stadiul asta, sa nu o ia raceala .. si noi ne luptam de vreo saptamana cu ei .. in rest nu are nimic .. numa' muci ..
roli distractie placuta la munte!
shose cine te-a suparat mai mami?? pupam fata sa iasa din butoi. felicitari pentru dintoci!
gatta uff .. imi pare rau ca saratica te cam supara si ca nu vrea sa pape .. au si ei perioade din astea mai urate .. uite o sa nu mai fii supi!
anca si eva vomita din cauza mucilor .. dar asa se elibereaza si ei .. ca sunt mici si nu stiu sa expectoreze ..
alina sanatate multa la printesica!
miha offf .. chiar nu stiu ce sa te sfatuiesc .. daca spui ca isi face rau si se da si cu caputul de patut .. sincer, eu nu l-as lasa .. sunt sigura ca e doar o faza .. o sa vezi ca o sa-si revina. mateiasul scump
danutza io zic .. 23 pupici la pitici!
nati off .. cat tragi si tu cu printesele bolnavioare .. insanatosire grabnica!!! imi pare rau ptr buni a ta .. poate totusi sunt sanse sa-si revina ..
ereena pentru sotior! sa fiti sanatosi pana la adanci batraneti si sa va bucurati de mateias!
vera sanatate lui vladut!
Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 11+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
grati.ela spune:
Elle si Dudu si-a spart azi buza si la cateva minute a mai cazut si si-a invinetit buza superioara pe exterior. Cum a fost la Kidex?
Ozi m-a enervat la maxim cu olimpiada ei de mate...a rezolvat o pb grea si a gresit stupid la o pb de doi bani...o bucata de dantela se taie facand 5 taieturi si se obtin bucati egale de cate 8m cati m avea dantela si ea scrie 40 in loc de 48...i-am explicat ca la olimpiada nu se dau pb pt retardati (tb sa-si puan un mare semn de intrebare dak raspunsul era 40...)...sunt nervoasa ca pb cea mai grea a rez impecabil...avea sanse mari sa se califice dar asa...oricum, nu faptul ca nu se califica ma scoate din sarite ci faptul ca refuza sa asculte...i-am spus de zeci de ori sa deseneze ca asa nu are cum sa se pacaleasca...sunt nebuna!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Ellenuta spune:
grati uff si dudu a facut buba .. cred ca astea-s inerente la varsta asta ..
imi pare rau ptr ozi ca a gresit o problema foarte usoara .. pupam fata si pe mami sa treaca supararea!
la kidex am gasit chestii frumoase, i-am luat niste hainute si niste pantofiori .. insa nicio jucarie .. desi am gasit unele foarte misto. poate mai dau o fuga maine dimineata.
atentie .. au reduceri mari la jucariile tomy! de 20-30% .. sora-mea i-a luat lui fii-su "Set trenulet Thomas - oficiu postal" la 80 ron. el costa 125 ron. plus multe seturi din astea din tomy si locomeotive la preturi super bune!
Eva creste mare
Eva
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
gattasalvaje spune:
Hello zuze !
Pupici multi tuturor pentru cuvintele de incurajare
Vad ca Peritolul asta isi face efectul din plin...a inceput si zgamboiul meu sa guste din mancarica...sa manance este mult spus , dar macar deschide gurita la vreo 4-5 lingurite. Acum avem in meniu sufleu de dovlecel cu branzica de vaci , smantana , cascaval si ou si supica de legume cu carnita de pui...o astept sa se trezeasca sa vad daca papa.
Danuta de Paris...se pare ca avem un berbecutz mic si incapatanat care , dupa ce a tinut-o pe mami la pat mult si bine , acum nu mai vrea sa iasa din burtica.Eu scot marjoretele de la naftalina marti , pe 24 ...este ziua mea si stiu ca e o zi buna...cel putin eu nu pot sa ma plang ca Doamne-Doamne nu mi-a dat noroc !
Vad ca sunt o gramada de pitici bolnaviori...pup pe ei si pe mamicile lor sa treaca repede , ca e al naibii de greu.
Natalia , multa sanatate bunicii tale . Ma rog la Dumnezeu s-o intareasca si sa o poti vedea din nou sanatoasa !
Inapetenta Sarei , atat eu cat si doctora zicem ca nu ar fi de la dintzi. I-a iesit un incisiv lateral de vreo 10 zile si alt coltzisor nu se mai vede. Sa vedem la analize ce va iesi , trebuie sa-i dam de cap cumva.
Elle , te cred ca ai tras mare sperietura vazand accidentul acela ...si eu o bat pe mama la cap in fiecare zi sa aiba grija cum traverseaza , sa nu se aventureze nici macar pe trecerea de pietoni daca nu este sigura 100% ca nu vine niciun nebun.
Cu bubita Evei de la buza ...bine ca nu e mai rau ! De-acum in colo , tot vom avea parte de busituri de-astea ...Sara a cazut ieri cu obrazul de muchia peretelui si are o ditamai vanataia...da' trece pana se marita
Dani , sa-ti traiasca baietelul , sa creasca mare si sanatos !
Ereena , la multi ani sotului tau si multi pupici lui Matei
S-a trezit zgamboiul...fug sa-i dau papa.
Pusici !
Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Ellenuta spune:
danutza eu la ziua de marti ma gandeam .. am crezut ca e 23 .. deci votez ca si gatta .. 24 ..
Eva creste mare
Eva
papa bun
stoisor spune:
ziua buna zuzilicilorrrrrrrr
Gatta te inteleg ,se pare ca Saratelele noastre sau vorbit,eu sunt cu nervii prastie,dupa setul de analize ,exact ca al tau,noua ne-a iesit anemie si dam acum cu vitamine,liv 52,fier,vit a,acid folic(l-am gatat) dar tot in greva foamei suntem,am vazut ca voi luati altceva.....da rezultate??cat Peritol i dai ?poate incercam si noi,oricum sapt asta trebuie sa o vada doc ca gatam liv 52 si mai vedem ,dar o intreb de el
Elle stiu ca si voi cu mucaleti.......hop si noi,aceiasi treaba,muci fara alte treburi ,sper sa ramana asa si sa treaca
brrr ce sperietura ai tras mamiiiiii
Dana pup burticica incapatanata
Miha eu nu stiu ce sa iti spun mami ca nu am avut inca problema asta,poate intradevar sa speriat tare si tine minte,cred ca e teama daca peste zi nu are probleme si nu il vezi sa aiba ......cred ca vrea pupaceala multa sa i treaca teama,pupam baiatu
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
Ioanact spune:
Ellenuta ce poze frumoase am vazut cu Eva la nisip.., astea parca nu le-am mai vazut, sunt m recente , nu?
ALBUM
Asa creste IOANA!
6 si 2 maselute - 10.03.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)