Clopotei de ian-feb 2008 (201)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

La multi ani fericiti Andrei !

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

ANDREI

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 37+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

neatza si de la noi!

scuze ca dau buzna, nici eu nu prea am fost vrednica sa scriu...dar iata ca am mare nevoie de voi...cu un sfat, cu o opinie:

sunt un pic suparatica, pentru ca de vreo 3 nopti Matei plange...dar plange foarte foarte rau, si este foarte coleric, se ridica in picioare si se loveste cu capul de patut. nu vrea apa, nu vrea laptic (imi spune prin semne in timp ce plange, ca noi stam mai prost la capitolul "vorbit") il iau in brate sa il linistesc si dupa ce se linisteste asa in vreo 10 minutele si vreau sa il pun la loc in patut, se pune iar pe plans si arata ca vrea cu noi in pat. L-am luat de fiecare data in pat...si doarme iepureste, pentru ca daca vreau sa il mut in patut se scoala si se pune iar pe plans.

L-am lasat sa si planga, dar nu pot ....pentru ca efectiv isi face rau. A mai trecut cineva prin asa ceva????
el de obicei adormea singur fara probleme, spun adormea pentru ca aseara a inceput cu crizele chiar de cand l-am pus in patut, a stat sotul meu cu el vreo 2 ore sa il adoarma...fara sa il ia in brate, doar stand langa el si povestind fel de fel de chestii, adormind fel d efel de animalute. dupa vreo oara de plans in continuu, s-a linistit si il asculta...pana la urma a adormit, si s-a mai sculat pe la 2...i-am dat ceiut si s-a culcat la loc, la 5 i-am dat laptic si a adormit, si apoi la 6 s-a sculat in acelasi plans...cand l-am luat cu noi in pat, dar nu a mai adormit.

Ziua doarme singur fara probleme in patut... de exemplu acum doarme de la 9, pus in patut cu biberonul de ceai, spus ca Matei face nani, iesit din camera si inchis usa.

offff, ce credeti despre chestia asta????

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 14+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

poate e important...am incercat sa fac legatura cu ce s-a intamplat mai deosebit zilele trecute, si in afara faptului ca marti dimineata am fost la pediatru pentru un control de rutina, si s-a pus pe un plans ingrozitor in momentul cand am intrat in cabinet, si asa a tinut-o pana a iesit din cabinet....nu a avut nici o alta intamplare.

Masele au iesit doua, si asteptam alte doua, dar fara febra sau sa fie ziua agitat...

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 14+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Buna dimineata!Ca de obicei am dormit foarte rau si mi-e ciuda pe mine ca acum cand am ocazia nu reusesc sa dorm.Am citit de puiuti bolnaviori.Sara si Stefan multa sanatate!Si Albert a racit si e cu muci.Nu are febra si ptr moment ne limitam la curatat nasucul cu ser si nurofen.De nascut vad ca nu sunt semne.S-a incapatanat asta mic si acum nu mai vrea el sa iasa.ROLI distractie placuta la munte si asteptam poze.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 37+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Buna zuzici!
Nu am mai apucat sa ntru in ultimele zile... e nebunie mare la servici si cred ca o sa o mai tina cam o luna, iar acasa cand ajung stau putin cu Daria si pic lata...
Danutz am intrat cu nerabdare sa vad dc a aparut cumva un "maaare anunt" Si cand colo tu inca esti pe baricade...ti-am zis noi ca bb e destept si sta mult si bine la caldurica?
Gata imi pare rau de problemele cu Sarita. Din pacate stim si noi cum e sa o dai dintr-una in alta Bine macar ca ti-a dat dr sa-i faci analizele ca sa stiti clar de la ce e lipsa asta de pofta de mancare. Sanatate multa!
La Multi Ani Andrei! Sa cresti mare, sanatos si mereu fericit alaturi de frumoasa ta familie!
Ereena iti zic acum La multi Ani sotului tau, ca poate nu voi reusi sa mai intru.
Roli am inteles din mesajele fetelor ca ai zbughit-o la munte...distractie placuta si te asteptam cu poze!

Despre Daria...din pacate vestile sunt nasoale. De aseara o tine tot intr-o febra. Aseara a avut 38.6, spre dimineata tot cam asa si la 10 a facut 39.2 Abia acum am reusit sa i-o scad la 38.2 si a adormit saracuta ca era obosita. Si mai nasol e ca nu stiu de la ce face febra...semne de raceala nu are Deocamdata am zis ca stam cu Panadol, Nurofen si Novocalmin - la febra mare, sa vedem ce s-o intampla. Ma gandeam la ceva "cu bube"...ca tot am auzit clopotei care au facut...sau infectie urinara sau enteroviroza... Offf tare greu e...

Va pup si o sa incerc sa mai intru!

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'Neata!

Gatta - pup fata ..sper sa nu fie nici o pb. Sigur nu-i iese vreo masea? Ca a mea a facut greva foamei vreo o luna pentru o masea...

...greva din care n-a iesit decat partial...

Stancutz - multu! m-ai facut sa zambesc, ceea ce e super in situatia nasoala in care ma scald...

Am fost la pneumolog/alergolog/homeopat => Stefania e spre bine, bronsita/bronsiolita in remisie, Ana - pneumonie baza plaman drept - claritromicina 7 zile si sper sa nu mai fie urme. Ne-a dat tratament homeopat de desensibilizare si ne vedem peste 2 luni, eu zic vinerea viitoare de fapt, ca o duc pe Ana la control.

Pe langa toate astea sunt ffff suparata ca bunica paterna, de fapt unica bunica in viata e f f f f bolnava, e la Ploiesti si s-ar putea sa nu o mai vad niciodata.......asa m-as duce la ea...dar nu imi pot lasa copiii acasa in starea asta, iar sa-i iau cu mine e exclus...

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Andrei - sa cresti mare, sanatos, norocos si fericit!

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Gatta imi pare rau ca esti intr-o stare proasta. Sper ca rezultatele sa fie concludente pt Sara.

La multi ani, pt ziua sotului Erenei si pt Andrei!

Roli sa va distrati in mini vacanta( e cu sau fara copii?). O meritati!

Anca eu ma gandesc ca Stefanel ar putea avea enterocolita. Nu e asa grav...regim si trece. Oricum, vezi cum evolueaza.

Kaosalina insanatosire grabnica Dariei!

Natalia imi pare rau de bunica ta si sanatate puiutilor.Off

Si Vlad e cam mucios si are stare proasta...sper sa nu fie si cu febra...fug sa il trezesc.

Mergi la inceput

EREENA sotului tauALINA imi pare rau ca DARIA a facut febra.Multa sanatate!NATALIA si multa sanatate printeselor tale si ne rugam ptr bunica ta.MIHA si Albert are nopti cand plange fara motiv si nu vrea sa doarma in patut.

poze albert

Mergi la inceput