*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (34)*
Raspunsuri - Pagina 7
Ramo2007 spune:
'neata,
Sara a papat prima lingurita de suc de mere s-a strambat un pic, dar a fost ok, apoi a papat 130 ml laptic.Maine vor fi 2 lingurite si apoi crestem si de saptamana viitoare incercam si morcovel.
Aseara s-a culcat la 9 si ca de obicei a dat trezirea la 4.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
cameliam spune:
Buna dimineata la toata lumea!
Alexandra doarme, asa ca m-am putut uita in liniste la pozele voastre. Aveti niste copilasi tare tare frumosi! Din poza in poza, am ajuns la albumul tau, Corina si anume: Egipt, Maldive... Mai ce chef de plecat in vacanta m-a lovit!!!
De unde, imi vine intrebarea: anul asta cum faceti cu vacanta, fetelor? Va incumetati cu bebele sa mergeti mai departe de casa, sau nu? Ca pe mine m-a lovit un dor de ducaaaaa...Da' nu stiu cum sa facem, sa mergem cu masina la drum lung, sa luam avionul...sa stam cuminti mai aproape de casa...?
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
anca_27 spune:
Gynie, sa fie intr-un ceas bun! Sa-nteleg ca va doreati mutarea asta...
Ramo, ma uit ca Sara voastra e mai mare ca Sara noastra cu 6 zile...eu nici nu ma gandesc sa-ncep diversificarea..tu de ce o faci? Sau mi-a scapat ceva din mesajele anterioare... Insa, tu faci cum crezi mai bine pt puiutzul tau, oricare-ar fi motivele.
Cameliam, au vb fetele despre asta... insa parerea generala e ca se pleaca cu bebeii in concediu, ca e fte simplu cu ei, tzitzi+piureuri de fructe/legume. Tot din ce spuneau fetele cu `experienta`, e mult mai usor acum, decat la 1 an jumate-2-3, cand `simti` ca esti in concediu
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Emma este iubire
Sa fim alaturi de Cristian Stefan
ginye55 spune:
Amalia Eli cum au dormit nazdravanii vostri? Vad ca s-au vb intre ei sa nu doarma. Si au corupt-o si pe Iulia Fluturashei.
ginye Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
ginye55 spune:
Otilia
Anca , da, ne-am dorit schimbarea.
Stefanut
Povestea nasterii
Ramo2007 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_27 Gynie, sa fie intr-un ceas bun! Sa-nteleg ca va doreati mutarea asta... Ramo, ma uit ca Sara voastra e mai mare ca Sara noastra cu 6 zile...eu nici nu ma gandesc sa-ncep diversificarea..tu de ce o faci? Sau mi-a scapat ceva din mesajele anterioare... Insa, tu faci cum crezi mai bine pt puiutzul tau, oricare-ar fi motivele. Cameliam, au vb fetele despre asta... insa parerea generala e ca se pleaca cu bebeii in concediu, ca e fte simplu cu ei, tzitzi+piureuri de fructe/legume. Tot din ce spuneau fetele cu `experienta`, e mult mai usor acum, decat la 1 an jumate-2-3, cand `simti` ca esti in concediu Mami de Sara (8 dec 2008) Povestea nasterii Poarta-ma, mami! _ Emma este iubire Sa fim alaturi de Cristian Stefan |
O sa merg vreo 2 saptamani pe suculete si laptic...nu supe sau cereale.Am ales sa-i dau suculet pt. ca nu mai face kk fara supozitor...si ma gandesc ca poate asa se regleaza.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
monicus spune:
Legat de CIC si eu am fost patita. Inainte sa incerc sa imi pun dosarul saptamana trecuta am dat telefon sa vad daca este adevarat daca s-a schimbat tipul de adeverinta. La telefon comunic ca am luat un tip de adeverinta la sf lunii ianuarie si intreb daca acel tip de adeverinta mai este valabil in prezent si mi se spune ca nu. Imi soune sa iau tipurile de adeverinte (trecute ca anexa 1 si 2) din monitorul oficial din 13 februarie. Ceea ce am si facut. Am printat cele doua anexe si am mers cu ele la servici. Le-am completat si cand ma duc cu ele la agentia pentu prestatii din Orizont mi se spune ca nu sunt valabile si ca intre timp s-a schimbat tipul de adeverinta. Cand am auzit imi venea sa tip, cum este posibil asa ceva. De ce intreb eu mi se da informatii eronate la telefon. Specific, am sunat inainte de a ma duce la servici sa completez. Ma intreba, aici ati sunat si eu ii raspund ca da, am spus despre ce este vorba si mi s-a comuncat ceea ce v-am spus si mai sus. Am vb cu o persoana de aici, dar nu mi s-a recomandat, dar si eu prostuta nu am intrebat cu cine stau de vb, ca poate astfel, chemam si ma certam cu persoana cu care am vb la telefon si mi-a dat informatii eronate. Asa se intampla cand avem de a face cu care ocupa locurile de munca degeaba. Nu stiu, dar cei care dau mita sa ocupe locurile de munca degeaba ma enerveaza. Ne vom conforma dupa ei ca nu avem ce face. Acesta este sistemul cu multe "roti" puse dgeaba si strica de tot sistemul si asa de toata jena.
Asa ca.. trebuie sa ramanem calmi nu avem incotro.
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 13 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii
elilov3 spune:
neata fetele
ginye sa iti zic ce am facut ieri nu i-am mai dat sa pape sucul de morcovel si sa vezi minune a dormit bine bb toata noaptea si a papat si laptic ca inainte de introducerea sucului de morcovi...deci off suc de morcovi azi icnep cu altceva...deh sa vedem iar o luam de la capat...flicitari cu mutarea ma bucur nespus pt voi..buce un oras f f aglomerat
bravegirl bb-lina ta e in grafic..asa a patit si sorela a chemato peste 2 sapt la control sa vada ce si cum mai ia in greutate..si na zici cae pediatru ii recomanda lapte praf in cdt in care sorela are tzitzica...mama lor de pediatri zici ca sunt contra alaptarii
azi am sunat la cei de la quelle facusem si eu o comanda si imi zice tipa de acolo ca nici sa mai astept comanda ca nu o s avina vreodata..neseriosi asa m-am supi..deh lasa apoi bani nu imi strica in bozanar
si la capitolul remember acum exact un anisor am aflat ca la burtica era un baacel....eheh e ne-am mai speriat am ras am plans si am plcat cu curaj inainte in minunata calatorie a sarcinii
Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
"La toate greutatile vietii tale cauta in tine puterea cu care sa le poti tine in piept.La ispita frumusetii tu ai infrangerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, rabdarea.Si cand ai ajuns la aceasta deprindere, nimic numai poate rezista in calea ta."
Epictetus
elilov3 spune:
julia multumesc ...au asa niste preturi mici ca nici nu sti ce sa faci cum sa le comanzi pe toate
Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
"La toate greutatile vietii tale cauta in tine puterea cu care sa le poti tine in piept.La ispita frumusetii tu ai infrangerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, rabdarea.Si cand ai ajuns la aceasta deprindere, nimic numai poate rezista in calea ta."
Epictetus
ginye55 spune:
Eli ma bucur ca ai descoperit ce-l deranja pe Balacila dsi ca mananca iar bine. La noi nu cred ca e vb de sucul de morcov pt ca-l devoreaza, ii place la nebunie, si de acum 2 sapt de cand i-am dat prima oara a inceput sa doarma fb noaptea. De 2 zile nush ce are.
Stefanut
Povestea nasterii