*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (34)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

O sa merg vreo 2 saptamani pe suculete si laptic...nu supe sau cereale.Am ales sa-i dau suculet pt. ca nu mai face kk fara supozitor...si ma gandesc ca poate asa se regleaza.

Nu vreau sa te sperii, poate la sara o sa funcioneze, dar la David sucul nu a avut nici un efect.Tot o data la 3 zile face.Dar nu cu supozitor.Eu ii dau ceai de musetel indulcit cu lactoza (4 lingurite rase) si glucoza si in a treia zi are scaun.Asa ca noi o sa bagam supita, sau mai bine zis...un piure mai lung, ca sa ii dau si fibre.Desi...eu si la suc ii pun si o lingurita de pulpa rasa de morcov, dar...asta este.

Iti tin pumnii, sa functioneze suculetul la sara

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Sa va mai povestesc de fi-miu: mai nou cand mananca, nush cum face, dar pe langa tetina de la bibe reuseste sa strecoare si degetul mare. Si uite asa bea si laptic si-si satisface si marea placere de a-si suge degetelul preferat.

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Cum asa ginye55. De ce va mutati?

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Fetelor, in week-end ne mutam definitiv la Targoviste!

Stefanut
Povestea nasterii

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 13 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

raportez si eu o singura trezire azi noapte la ora 2.40...., papa si somn pana la 8 dimineata...pe la 8.40 i-am dat sa pape tzitzi si apoi la 11 piure de mar + suc de mar...nu prea i-a placut piureul de azi pt ca era marul cam acrisor...m-a pacalit mosul din piatza....

deci nu sunt singura care se plange de trezirile de peste noapte...noi de o luna o tinem asa...isi reglase somnul insa....dupa botez a inceput cu treziri peste noapte....

cat dureaza pana iese dintisorul? ca deja noi ne chinuim de ceva timp...
este tare satisfacut cand reuseste sa bage ceva in gurita si sa stranga cu gingia...inclusiv degetul meu...cand il baga geme....si strange asa tare.....il mananca cred....

maine facem 5 luni si sunt hotarata sa incepem un alt fruct: nectarina....mai exact suc...eu ii dau o zi mar, o zi morcov...piure de morcov nu-i place....in ziua cu suc de morcov o sa-i dau piure de nectarina....si apoi usor o sa-i combin piure de mar cu nectarina....

voi ce credeti:este ok cum ii dau? david papa tzitzi fara completare

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

David-Andrei
Povestea nasterii

http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg

BOTEZ
[blue]

pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nov-dec2008

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11

Eu am desfacut un compot de ananas si ma indop. Miruna a plans azi non-stop dupa vaccinul de ieri. Sunt nitel cam varza si am nevoie de ceva dulce. Ideal ar fi putin dar nu cred ca pot sa nu mananc toata cutia

Masurile pt tabel luate luni dimineata (n-am apucat sa le dau pana acum): greutate nu stiu, n-am cantar inca, talie=81, sold =96, pulpa=57

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Eu am actualizat dar mi se pare ciudat ca ai cresscut in talie dar ai scazut la sold si pulpa. Cum facusi cu soldul ca asta-i baiul meu ?

Am masurat partea cea mai protuberanta din dreptul fundului. Tot pe linia aia sunt si soldurile mele. La talie cred ca am crescut pt ca eram putin balnata, altfel nu gasesc nici eu explicatie. La kg cred ca stagnez.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Phuaii...sunt nervoasa si suparata si ...daca as putea sa zbor m-as duce pana in Hambarului sa scot cativa dinti .De dimineata ma pun pe telefon sa vad ce si cum cu indemnizatia lui peste, mai ales ca pe grupul 85%_mame, o tipa care a depus dosarul la sectorul 6, in aceeasi zi cu mine, a primit 85%.Deci...sun, si sun, si sun...si suna ocupat.Dupa fro' juma' de ora...raspunde.Ma prezint politicos si zic ca am si eu o problema cu calculul indemnizatiei.
"Aia 85%?" ma intreaba duduia.
"da" zic eu
"Pai nu se calculeaza inca"
Ma gandesc ca ma crede prosta si dau sa zic ca eu stiu ca nu e adevarat, ca se calculeaza.
"Daca aveti o problema, veniti aici.Problemele nu se rezolva la telefon."
"Stiti, eu m-am prezentat cand ati raspuns la telefon.Va rog sa/mi spuneti cu cine vorbesc."
"O zi buna, doamna!"si tac , mi-a inchis telefonul.Sunt nervoasa rau de tot.De atunci am incercat sa mai prind o linie, dar normal ca suna ocupat.Luni ma duc peste ele, il pun pe Liviu sa-si ia liber si ma duc cu catel cu purcel sa rezolv problema.

Marti, bag seama, ca am avut noroc cand am sunat, ca am dat peste 2 persoane amabile.Ca m-au dus cu presul este alta problema, dar macar nu mi-au inchis telefonul in nas.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monicus

Cum asa ginye55. De ce va mutati?

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 13 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii

Pai ne-am hotarat pt ca noi nu avem pe nimeni in Bucuresti si ne este destul de greu. Langa familie ne-ar fi mult mai usor. Si, in plus, nu mai suportam Bucurestiul.Acasa tot acasa ramane (noi suntem amandoi din Targoviste de la mamele noastre).

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui malinas

Phuaii...sunt nervoasa si suparata si ...daca as putea sa zbor m-as duce pana in Hambarului sa scot cativa dinti .De dimineata ma pun pe telefon sa vad ce si cum cu indemnizatia lui peste, mai ales ca pe grupul 85%_mame, o tipa care a depus dosarul la sectorul 6, in aceeasi zi cu mine, a primit 85%.Deci...sun, si sun, si sun...si suna ocupat.Dupa fro' juma' de ora...raspunde.Ma prezint politicos si zic ca am si eu o problema cu calculul indemnizatiei.
"Aia 85%?" ma intreaba duduia.
"da" zic eu
"Pai nu se calculeaza inca"
Ma gandesc ca ma crede prosta si dau sa zic ca eu stiu ca nu e adevarat, ca se calculeaza.
"Daca aveti o problema, veniti aici.Problemele nu se rezolva la telefon."
"Stiti, eu m-am prezentat cand ati raspuns la telefon.Va rog sa/mi spuneti cu cine vorbesc."
"O zi buna, doamna!"si tac , mi-a inchis telefonul.Sunt nervoasa rau de tot.De atunci am incercat sa mai prind o linie, dar normal ca suna ocupat.Luni ma duc peste ele, il pun pe Liviu sa-si ia liber si ma duc cu catel cu purcel sa rezolv problema.

Marti, bag seama, ca am avut noroc cand am sunat, ca am dat peste 2 persoane amabile.Ca m-au dus cu presul este alta problema, dar macar nu mi-au inchis telefonul in nas.

_

poze

Nasoala treaba. Trebuie sa te duci peste ele. Oricum, la un astfel de comportament si atitudine ar fi tb sa ne asteptam. Doar traim in Romania.

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

apropo de prezentat personal: am sunat la ambasada si e posibil sa trebuiasca sa ma duc cu fetele acolo pentru pasapoarte.
deci laura la coada la ghiseu la ambasada. deci vorbim de un copil care fugea prin biserica in altar si se cocota pe jiltul preotului cu noi alergand dupa ea.
problema e ca laura nu prea e crescuta dupa standardele romanesti "doamna aveti grija sa nu puna mana copilul" ...
ufffff!
am sa incerc sa le fac intre timp pasapoarte belgiene cu aceeasi poza si poate nu trebuie sa le mai iau in cazul asta.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Bebecris,exact asta am intrebat si eu "cat dureaza pana iese dintisorul? "...si Alexia are mugurasi

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput