*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (34)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Ceau fetele
Noi mai suntem putin mucoase da inspre bine oricum (poate si-a facut efectul si ceapa atarnata deasupra patului )
Eu ma tot gandesc mai demult cum scoteau la bebelusi mucii din nas ?? cand nu era metoda cu aspiratorul nazal ca la ce cantitati industriale am scos de la Paula (de ajungeau pe teava de la aspirator ) ar fi fost imposibil cu o pompita .
Azi in sfarsit am avut si eu chef sa ma masor , evident ca am slabit daca am bolit (asta n-o mai trec in tabel) doar talia care e si ea acum 70 cm ,am constatat ca am masurat gresit pulpa care este 50 cm (masurat cu ruleta ca metru de croitorie nu am ).Ideea e ca as fi preferat sa nu scad nici macar in talie doar sa fi fost sanatoasa si eu si Paula (la care eu i-am dat raceala )
Olivia hai arata-ne niste poze de la voi cu mare, soare , plajaaaa..asa ca la niste drogati ca noi tanjim aici dupa asa ceva .Vreau in vacantaaaaaa !!!
La multe lunite sarbatoritilor de azi
Si cozonaceilor carora le ies dintisorii , sa treaca durerea

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Nu ma mai jooooc s-a pus vijelios pe nins si bate un vaaat si e totul gri-intunecat afara Pleci iarna ! Pleci !
Oliviaaaaa ne primesti la voooi ?? suntem cuminti , ocupam putin spatiu si nu manacam mult ...incapem si pe pres la usa daca trebe sau pe balcon

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

in sfarsit si noi.
mi-a crapat computerul si de vreo doua saptamanai va citesc cand de la birou, cand de acasa dupa telefon. si ma chinui asa de rau ca e scrisul mic, ecranul mic.
am facut si noi 4 luni. din pacate nu prea suntem grasuti. are 66 de cm si 6300 gr. luna asta a luat doar 300 gr.
mie imi place cum e , da' ma gandesc ca niste pulpisoare mai zdravene mi-ar placea si mie.
da' suntem sanatosi. am inceput diversificarea cu piureu luuung de legume. daca ar fi fost dupa mine, eu i-as fi bagat cereale, da' dr nu si nu. vad ca i-a placut atat de mult piureul ca se intindea dupa lingura.
noaptea doarme cate 8-10 ore.

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Criss,

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Criss, si la noi a nins astazi, si e vant si rece. Ieri am scos pitik afara, asa pe vant si frig, dar astazi nu o scot, nu vreau sa-mi fortez norocul

Gynie, ai sa vezi cat de mult conteaza sa ai ajutor aproape de tine, ma bucur bucur pentru voi. Mutare usoara!

Si eu vreau la Olivia unde e cald si bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

intrebare pt mamicile care dau lapte praf bebeilor>

cati ml de lapte le dati la ultima masa?la cea de dupa baita?

Eu pana acum ii dadeam 150 si se trezea la 12, aseara i-am dat 180 si s-a trezit la 3.dar sotu' zice ca e mult 180.Si am zis sa va mai intreb si pe voi.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

malinas eu zic ca daca david nu vomita nu are disconfort, doarme bine care e problema?
Eu zic ca poti sa-i dai linistita 180 de ml
apropo de dinti, totul e relativ, mugurasi de pot vedea de pe la 3 luni dar gingia sa fie sparta peste 2,3 4 luni chiar

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui malinas

Eu pana acum ii dadeam 150 si se trezea la 12, aseara i-am dat 180 si s-a trezit la 3.dar sotu' zice ca e mult 180.Si am zis sa va mai intreb si pe voi.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

poze

Sara, la masa de seara papa 170 ml, pe la 20-21 si doarme pana la 4-5.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Malinas, doctorul nostru ne-a spus ca un bebe intre 3-6 luni papa 150-180ml lapte si mi-a indicat sa nu depasesc aceasta cantitate.
Caterina papa aprox. 150ml si are 5-6 mese pe zi.

Citat:
citat din mesajul lui malinas

_

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Bravegirl, imi pare rau ca aveti probleme cu crescutul in greutate. Si noi ne-am confruntat cu ceva similar, imediat dupa nastere, fetita a scazut in greutate nepermis de mult (3600g -> 3080g) si nu mai incepea odata sa puna pe ea. La noi solutia a fost completarea cu lapte praf, insa nu stiu daca a fost unica solutie si cea mai buna, si in nici un caz nu ti-o recomand atata timp cat ai lapte destul. Iti doresc sa se rezolve problema greutatii, intr-adevar sunteti "in grafic" cu cresterea in greutate si lungime, insa eu zic ca e de investigat de ce nu a pus deloc in greutate 2 saptamani.

Gynie, succes cu mutatul, am tot urmarit povestea voastra si aveti un baietel tare frumusel. E foarte important sa ii ai pe cei dragi langa tine si sa ai ajutor. Eu ii am pe ai mei langa mine si face enorm.

Anca_27, o sa caut in urma sa vad discutia despre concedii, ca eu sunt tare nehotarata. Noi nici nu papam san, ci lapte praf, deci e de "gatit" fiecare masa in deplasare :), dar nu de asta mi-e groaza mie ci de cum o sa suporte ea schimbarea de mediu si mai ales drumul.

Criss703 - subscriu si eu, vreau sa vina caldura odata! Aici e vant si frig, am fost cu fata afara si-am inghetat eu. Ei nu i-a fost frig c-am infofolit-o bine, dar mie mi-au inghetat mainile si urechile.

malinas - Masa de seara e la fel cu celelalte, nimic special: aprox 150ml in jur de 8 jumate - 9, dupa baita. De trezit, pana acu' 3 zile se trezea la 2 dimineata si apoi la 6. Mai nou vad ca se trezeste la 3 dimineata si apoi la 8, fara sa-i fi schimbat eu ceva la masa de seara. Peste zi ii dau la 4 ore, cam aceeasi cantitate.

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput