*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (34)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

multumesc fetelor de raspuns.Eu ii mai dau si san in timpul zilei si de aia imi e greu sa-mi dau seama cam cat papa.Seara nu-i mai dau ca am vazut ca-l agita.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Fericitelor....ce bebei mancaciosi aveti.....noi ne chinuim

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui malinas

intrebare pt mamicile care dau lapte praf bebeilor>

cati ml de lapte le dati la ultima masa?la cea de dupa baita?

Eu pana acum ii dadeam 150 si se trezea la 12, aseara i-am dat 180 si s-a trezit la 3.dar sotu' zice ca e mult 180.Si am zis sa va mai intreb si pe voi.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Eu tot cam 180 ml, dar au fost seri cand a cerut si 200 ml.

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Gynie, ai sa vezi cat de mult conteaza sa ai ajutor aproape de tine, ma bucur bucur pentru voi. Mutare usoara!

Laura, mami de Caterina (6 dec. 2008) si Rebeca (16 sep. 2005)
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Multumim frumos!

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Poftiti, poftiti nu va sfiiti Sa mergem cu gashca de bebelusi la

Pana una alta, va invit la (azi a plouat asa ca asta am facut si eu) www.kellymom.com/nutrition/solids/ready-solids-links.html" target="_blank">despre diversificare

Nu-mi vine sa cred ca peste o luna jumatate incepem si noi sa mancam altceva in afara de laptic de la Pana acum nici macar ceai nu i-am dat, nimic, nimic si nici nu pare interesat, ii dau mancare pe la nas si el rade se rupe. Ma gandesc sa incepem cu avocado ca am citit ca e printre cel mai putin toxice, dar mai studiem...

Azi as mai fi scris ca am stat in casa dar se pare ca inca nu am scapat de virus si mi se blocheaza paginile de o mie de ori, imi vine sa arunc laptopul pe geam. De o ora ma chinui sa postez, sper sa reusesc pana la urma

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008

Made in the Holy Land
Sunt baiat mare Poze de la 3 luni Poze de la 4 luni

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cameliam
Gynie, succes cu mutatul, am tot urmarit povestea voastra si aveti un baietel tare frumusel. E foarte important sa ii ai pe cei dragi langa tine si sa ai ajutor. Eu ii am pe ai mei langa mine si face enorm.

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Multumim frumos!

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stewie spune:

Buna dimineatza/ziua
Malinas Eu ii dau numai lapte praf lui Thea si am ajuns la 180ml de ceva vreme ( acum are 3 luni) asha ca esti ok. Oricum cred ca depinde de bebe, unii mananca mai mult altii mai putin

Cameliam multumim mult de complimente...daca tot vorbeatzi de vacanta mie mi-e groaza de vacanta de anul asta pentru ca va trebui sa calatoresc cu copil de 9 luni 12 ore cu avionul..chiar nu stiu cum o sa o fac insa mi-e tare dor de Ro si abia astept sa-si vada si bunicii nepoata.Trebuie sa ma apuc de haltere pana atunci sa pot sa tin copilul in brate atata timp

Fetelor eu cand va aud deja cu diversificarea mi se face rau...mie mi-e putin groaza...aud atatea povesti...ba ca nu mai mananca dupa, ba ca nu mai doarme...uffff...dar ne facem noi experti si la asta. Oricum mi se par asha dragutzi cand mananca cu linguritza cu intr-un fel abia astept sa o vad...dar cred ca mai asteptam vreo 2 luni
Urla...ma duc

Thea Sofia (8 dec 2008)
http://community.webshots.com/user/stewie80

Mergi la inceput

FEtelor, e absolut necesar ca supa sa fie facuta zilnic, sa i-o dau proaspata? Pot sa fac pt 2 zile si sa o pastrez in frigiser?

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Al meu papa foarte bine de cand am inceput cu sucul de morcov...papa 120-160 ml de suc de morcov/mar si laptic papa in 24 de ore cu 2 biberoane mai mult ca inainte. Azi i-am dat si supita de morcov, dovlecel, pastarnac si patrunjel si a papat cam vreo 60 ml dintre care vreo 30 ml au fost pe bavetica

Carmendu lasa ca arata foarte bine, bebe Victor chiar daca nu este foarte pufos. Asa e si al meu, nepufos 63 de cm si 5,600 saptamana trecuta. Recupereaza ei . Vreau poze recente cu bebe Victor.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Malinas eu am facut cerere sa mi se dea cei 85%. Eu am mers sapt trecuta pe Hambarului. Vezi ca la camera 2 sunt niste habarniste....Pe mine sa ma lamureasca m-au trimis sus la juridic. Eu am fost sa vad de ce nu mi-au bagat banii pe card. Eu zic ca dc nu ai completat cererea aia, sa mergi si sa o completezi macar de acum incolo sa iti dea cei 85%.
Succes.

Fericita mamica de bebe Lorena Elena 07.11.2008

Mergi la inceput