*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (34)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Nu i-am mai facut graficele....ca nu prea se pupa la lungime. Nu vreau sa ma stresez prea tare. Dar nici nu-mi convine ca d efapt, cantarul arata cam 6380, deci chiar mai putin decat acum 2 sapt. Asta zic eu ca nu e ok. macar 50 de g in 2 sapt si eram multumita.
O sa urmez sfatul medicului si o sa incerc sa-i scot prima masa din noapte, pt ca ea se trezeste des si papa f putin. Asa dc se trezeste mai rar, papa bine si are o masa buna, nu doar lapte de inceput.
Aseara au venit produsele de la bimbomarket. Iar azi am dat iar o comanda pe Mothercare . i-am mai luat cateva jucarii si vreo 3 rochite ca nu avem lucrusoare pt la vara.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

[/quote]
Bravegirl, a fost cantarita cu acelasi cantar ca data trecuta? Ma gandesc ca e posibil sa fi luat acolo 100-150 g dar exista si diferente de la cantar la cantar, conteza si dc a papat inainte sau nu, dc a facut kk sau nu. M-am uitat si Maria la 3 luni avea 6200 si 62 cm, nascuta cu 3750 si 54 cm. Si ea a avut saptamani intre 2 si 3 luni cand aparea scadere -20g fata de saptamana precedenta.

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Fetelor, in week-end ne mutam definitiv la Targoviste!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Ginye, va mutati definitiv? Si pe noi ne bate gandul, dar n-avem suficient curaj pt o astfel de schimbare. Sa va mutati cu bine, si sa va acomodati usor!

Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Julia multumim frumos! Si noi de vreun an de zile ne tot gandim si razgandim. Dar ne-am hotarat. Abia asteptam. Vom sta tot cu chirie, dar ne vom simti mult mai acasa decat in Bucuresti.

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Buna dimineata!

Sunt cam zombi. Nu stiu daca motivul a fost vaccinul de ieri sau dintzisorii, dar azi noapte s-a trezit voinicul din ora in ora. Pe la 3 era fresh cu punisorii in gurita si numai chef de somn nu avea. Febra nu a facut, dar cred ca se apropie momentul primului dintzisor - nu e cam devreme?

Miki mamica fericita de Andrei 11.11.2008

Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ihotu72 spune:

Buna dimineta!Nu am mai intrat de mult pt ca ne chinuim cu dintii.Nu am scapat bine de colici si ne ies dintisorii.Sunt chiauna pt ca se trezeste tot la 2 ore.
Va doresc o primavara frumoasa si numai bucurii sa va aduca puii!

pozele mele
Nasterea lui Alex
alte poze

Mergi la inceput

Radu de Sorvint
Valentina si Alexia de Andutza_02
Narcisa de Justme25
Rares Daniel de Mada

Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Fetelor daca la voi e devreme, la noi cum mai e????...3luni jumatate...
treaz de la 4 .... noaptea colici ziua urla din cauza dintilor...cedez psihic, nu mai pot...cred ca apelam la ultima solutie: mama sau soacra....

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Ginye, sa va fie de bine mutarea. Eu tocmai am ratat o intalnire cu fetele din Targoviste, imi sunt tare dragi.

La noi culmea dupa vaccin s-a cumintit, doarme tot tarziu, la miezul noptii dar se trezeste la 6-7 dimineata ceea ce-i excelent.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ihotu72 spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei,multe impliniri si multa fericire.

pozele mele
Nasterea lui Alex
alte poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

ginye si la noi la fel. ce-o fi apucat-o de mananca la 2 ore noaptea??? sunt obosita mai ceva ca in prima luna....

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Am petrecut o noapte mai "tare" decat precedenta.Nu mai vrea sa doarma noaptea!Oare cat o sa-l tina perioada asta?

Stefanut
Povestea nasterii

mami de Iulia 26.11.2008

Mergi la inceput