*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (34)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

corina, mi se pare ciudat ca nu a luat nimic in 2 saptamani insa ca greutate sta foarte bine pentru varsta ei. o fi intr-o zona de stagnare pentru ca a luat foarte mult in primele luni?
ai incercat sa o pui pe curbe sa vezi care e raportul inaltime greutate?

vorbeati de scaune de masa, eu am de www.premaman.com/wapr/ml/cat_index.jsp?aref=0029251" target="_blank">asta - primit gratis de la asigurarile medicale, 2 bucati. pe a lui nicole il am inca in pod nedesfacut. mi se par nepractice pentru copil sub 1 an, cam dau sa cada din ele. laurei ii mai montasem un ham suplimentar. acuma i-am scos placa de sus ca sa stea ca omul la masa.

ma gandeam sa iau www.ikea.com/be/nl/catalog/products/00069725" target="_blank">unu de ala de 12€ de la ikea acuma la inceput. apropos de ikea, au tot felul de www.ikea.com/be/nl/catalog/products/50096905" target="_blank">strachini, www.ikea.com/be/nl/catalog/products/40084861" target="_blank">seturi, bavete, tacamuri pentru copii mici. nespargibile si frumos colorate.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

io, io, io
io il am p-ala de la ikea

e drept ca la noi costa vreo 70 de ron cu tot cu tava

a fost excelent la alex
pana a juns sa stea in funduletz am folosit leaganul, sau scoica

nu mai ziceti de kile la copii, k al meu a slabit. dupa 2 zile in spital, aproape nu imi mai recunosc copii

ca o parere personala medlife e cam la pamant la medici de plozi; k servicii sunt ok, dar un singur doftor bun nu poa' sa tzie un spital intreg

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Eu am desfacut un compot de ananas si ma indop. Miruna a plans azi non-stop dupa vaccinul de ieri. Sunt nitel cam varza si am nevoie de ceva dulce. Ideal ar fi putin dar nu cred ca pot sa nu mananc toata cutia

Masurile pt tabel luate luni dimineata (n-am apucat sa le dau pana acum): greutate nu stiu, n-am cantar inca, talie=81, sold =96, pulpa=57

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

corina, mi se pare ciudat ca nu a luat nimic in 2 saptamani insa ca greutate sta foarte bine pentru varsta ei. o fi intr-o zona de stagnare pentru ca a luat foarte mult in primele luni?
ai incercat sa o pui pe curbe sa vezi care e raportul inaltime greutate?

vorbeati de scaune de masa, eu am de www.premaman.com/wapr/ml/cat_index.jsp?aref=0029251" target="_blank">asta - primit gratis de la asigurarile medicale, 2 bucati. pe a lui nicole il am inca in pod nedesfacut. mi se par nepractice pentru copil sub 1 an, cam dau sa cada din ele. laurei ii mai montasem un ham suplimentar. acuma i-am scos placa de sus ca sa stea ca omul la masa.

ma gandeam sa iau www.ikea.com/be/nl/catalog/products/00069725" target="_blank">unu de ala de 12€ de la ikea acuma la inceput. apropos de ikea, au tot felul de www.ikea.com/be/nl/catalog/products/50096905" target="_blank">strachini, www.ikea.com/be/nl/catalog/products/40084861" target="_blank">seturi, bavete, tacamuri pentru copii mici. nespargibile si frumos colorate.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Nu i-am mai facut graficele....ca nu prea se pupa la lungime. Nu vreau sa ma stresez prea tare. Dar nici nu-mi convine ca d efapt, cantarul arata cam 6380, deci chiar mai putin decat acum 2 sapt. Asta zic eu ca nu e ok. macar 50 de g in 2 sapt si eram multumita.
O sa urmez sfatul medicului si o sa incerc sa-i scot prima masa din noapte, pt ca ea se trezeste des si papa f putin. Asa dc se trezeste mai rar, papa bine si are o masa buna, nu doar lapte de inceput.
Aseara au venit produsele de la bimbomarket. Iar azi am dat iar o comanda pe Mothercare . i-am mai luat cateva jucarii si vreo 3 rochite ca nu avem lucrusoare pt la vara.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11

Eu am desfacut un compot de ananas si ma indop. Miruna a plans azi non-stop dupa vaccinul de ieri. Sunt nitel cam varza si am nevoie de ceva dulce. Ideal ar fi putin dar nu cred ca pot sa nu mananc toata cutia

Masurile pt tabel luate luni dimineata (n-am apucat sa le dau pana acum): greutate nu stiu, n-am cantar inca, talie=81, sold =96, pulpa=57

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Eu am actualizat dar mi se pare ciudat ca ai cresscut in talie dar ai scazut la sold si pulpa. Cum facusi cu soldul ca asta-i baiul meu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Olivia ,vrem si noi la plaja,mare, soare...
La multi ani sarbatoritilor de astazi!

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Deci? Dau eu azi cafeaua ? Ok. Poftiti de luati + ceva urme de biscuiti cu vanilie (de ciocolata de casa nu va zic ca nu-i voie, da` va dau daca veniti )

Zibe s-a stricat cu somnul, am incercat sa n-o mai culc asa devreme, ca se culca la 7-8 si se mai trezea la 2-3, ca sa-mi doarma toata noaptea, dar...nemultumitului i se ia darul ... si-acum pica tot la 7-8 cu diferenta ca avem iar trei treziri pe noapte si nu una sau doua.
Ma mai consolez cu ideea c-o sa se schimbe ora, si-atunci o sa adoarma numai bine, la 8-9.

Pusici si-o zi nemaipomenita!

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Emma este iubire

Sa fim alaturi de Cristian Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

oti nici pana acuma nu am reusit sa citesc toata povestea..mama lui de timp....
am vazut si eu scaunul ala de la LITAF...se poate da comanda?
fug fac papa pt maine

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
"La toate greutatile vietii tale cauta in tine puterea cu care sa le poti tine in piept.La ispita frumusetii tu ai infrangerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, rabdarea.Si cand ai ajuns la aceasta deprindere, nimic numai poate rezista in calea ta."
Epictetus

Eli, scaunul se poate comanda www.inglesina.ro/prestashop/category.php?id_category=14" target="_blank"> aici.

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elilov3
ginye si amalia la programul de trezire din h in h vin si eu...insa mai avem o problema de cand am inceput diversificarea mai exact sucul de morcov...numai papa laptic lafel ca inainte daca inaint papa cate 200 ml din 4h juma 5 acuma papa cate 100 ml la 3 , 3 h si apoi ii vine sa vomite...ca nah ma gandesc sa nu ii stric stomacul cu atat papa..plus kg multe care o sperie pe je mama stresata....daca vb f noima e de vina lipsa somnului...
Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
"La toate greutatile vietii tale cauta in tine puterea cu care sa le poti tine in piept.La ispita frumusetii tu ai infrangerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, rabdarea.Si cand ai ajuns la aceasta deprindere, nimic numai poate rezista in calea ta."
Epictetus

Aceeasi chestie am observat-o si eu la Stef: de cand i-am bagat sucul si supa nu mai papa lapticul cu aceasi placere. Se stramba,greu il bea.

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Am petrecut o noapte mai "tare" decat precedenta.Nu mai vrea sa doarma noaptea!Oare cat o sa-l tina perioada asta?

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Fetelor, in week-end ne mutam definitiv la Targoviste!

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput