*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (34)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

malinutzoooo io am primit niste bani, multi, de la alu' statu roman
pupa-m-ar undeva
acu tre sa alerg sa ii dau inapoi, ca sunt bani necuveniti, io nu mai sunt in cic
am injurat azi toate neamurili aluia de imi trimise banii, toata functionarele de la ghiseul transilvania ( musai sa fie fumei, ca io le-am zis vaci incaltate si alte alea si nu vreau sa fiu acuzata de cine stie ce..)

eu , personal am vb la telefon in hambarului cu vreo 5 incaltate care manaca banii de la buget degeaba, fiecare a avut varianta ei de raspuns. deci, nu te baza prea mult pe telefoane.
de curiozitate, mai da si maine un tzar, ia vezi, primesti acelasi raspuns?

nu va supi pe mine, dar am vazut in ultima vreme p-aci nijte discutii despre diversificare de mi s-a sculat paru' in cap; asa ca sa nu va miratzi daca nu dau sfaturi pe tema asta

asta micu mi-a mancat zilele, se rostogoleste, a plecat taras, se enerveaza cand se impiedica si nu mai poate inainta.... zici ca e rama... io il bag inapoi in scutece, il infas, sa stea acolo unde-l pun

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

malinas Mirtha are prob cu calc parca ne spusese lucrul acesta acum cateva zile...
stewie mama draga mai scrie mesaje sa treci de 15 ca tot moderata esti...stai linistita dupa ce scapi de moderare apar mesajele
diversificare eu ii dau cereale de la milupa vad ca sunt bune si le tolereaza
si la pran ii dau si suculet de morcov nu ii prea plac ...revin treburi bre

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
"La toate greutatile vietii tale cauta in tine puterea cu care sa le poti tine in piept.La ispita frumusetii tu ai infrangerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, rabdarea.Si cand ai ajuns la aceasta deprindere, nimic numai poate rezista in calea ta."
Epictetus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

spiridusule, ti pup.Maine ma pun calare pe telefoane. Eu, sa stii, ca abia te astept sa ne mustruluiesti si sfatuiesti cu diversificarea.Serios, la cat te-ai chinuit cu Alex sa pape sunt convinsa ca stii multe.

Buai...cozanacul meu a crescut de a umplut masina, dar nu e dulce , e dulce...dar nu ca un cozonac.Am pus zahar de ala brun, ca altul nu aveam in casa si cred ca nu prea e dulce.Dar...rau nu este.Data viitoare cumpar zahar normal.

Oricum, sunt curioasa cat o sa ma coste la kg 2 felii de cozonac imens cu 2 pahare de lapte, mancate la ora 21.30.Dar n-am putut sa ma abtin .

Gata, ma bag la somn ca sunt obosita.Noaptea trecuta David s-a invartit ca la rotisor.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Je suparata. am fost la doctor si avem 6400g. in 2 sapt nu a luat nici un gram ...si doar 63 de cm
Nu stiu ce sa fac. A luat doar 300 de grame intr-o luna. Nu prea mai papa. Suge ff putin. Ne-a zis doctora sa incercam sa ii scoatem prima masa din noapte, ca sa suga mai bine la urmatoarea. Ne-a chemat la control peste 2 sapt sa vedem cum a mai evoluat.
Am facut 2 vaccinuri, a plans mititica.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Je suparata. am fost la doctor si avem 6400g. in 2 sapt nu a luat nici un gram ...si doar 63 de cm
Nu stiu ce sa fac. A luat doar 300 de grame intr-o luna. Nu prea mai papa. Suge ff putin. Ne-a zis doctora sa incercam sa ii scoatem prima masa din noapte, ca sa suga mai bine la urmatoarea. Ne-a chemat la control peste 2 sapt sa vedem cum a mai evoluat.
Am facut 2 vaccinuri, a plans mititica.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mai da de ce esti suparata? Ca fata ta e exact pe grafic. La fetite la 4 luni 6400 grame si 62 cm lungime. Din cate imi aduc aminte, ea a luat ff bine in greutate pana acum. De aici incolo cam toti copii vor stagna. Noi tot vrem kilograme in plus la bebei luna de luna si la noi in minus ca deh...

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

malinutzoooo io am primit niste bani, multi, de la alu' statu roman
pupa-m-ar undeva
acu tre sa alerg sa ii dau inapoi, ca sunt bani necuveniti, io nu mai sunt in cic
am injurat azi toate neamurili aluia de imi trimise banii, toata functionarele de la ghiseul transilvania ( musai sa fie fumei, ca io le-am zis vaci incaltate si alte alea si nu vreau sa fiu acuzata de cine stie ce..)

eu , personal am vb la telefon in hambarului cu vreo 5 incaltate care manaca banii de la buget degeaba, fiecare a avut varianta ei de raspuns. deci, nu te baza prea mult pe telefoane.
de curiozitate, mai da si maine un tzar, ia vezi, primesti acelasi raspuns?

nu va supi pe mine, dar am vazut in ultima vreme p-aci nijte discutii despre diversificare de mi s-a sculat paru' in cap; asa ca sa nu va miratzi daca nu dau sfaturi pe tema asta

asta micu mi-a mancat zilele, se rostogoleste, a plecat taras, se enerveaza cand se impiedica si nu mai poate inainta.... zici ca e rama... io il bag inapoi in scutece, il infas, sa stea acolo unde-l pun

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Pai nu mai esti in CIC acum, da pt ianuarie si 2 zile de februarie pt Alex n-ai fost?Poate ti-a dat bani pt recalculare. Nu te grabi sa-i dai inapoi

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

corina, mi se pare ciudat ca nu a luat nimic in 2 saptamani insa ca greutate sta foarte bine pentru varsta ei. o fi intr-o zona de stagnare pentru ca a luat foarte mult in primele luni?
ai incercat sa o pui pe curbe sa vezi care e raportul inaltime greutate?

vorbeati de scaune de masa, eu am de www.premaman.com/wapr/ml/cat_index.jsp?aref=0029251" target="_blank">asta - primit gratis de la asigurarile medicale, 2 bucati. pe a lui nicole il am inca in pod nedesfacut. mi se par nepractice pentru copil sub 1 an, cam dau sa cada din ele. laurei ii mai montasem un ham suplimentar. acuma i-am scos placa de sus ca sa stea ca omul la masa.

ma gandeam sa iau www.ikea.com/be/nl/catalog/products/00069725" target="_blank">unu de ala de 12€ de la ikea acuma la inceput. apropos de ikea, au tot felul de www.ikea.com/be/nl/catalog/products/50096905" target="_blank">strachini, www.ikea.com/be/nl/catalog/products/40084861" target="_blank">seturi, bavete, tacamuri pentru copii mici. nespargibile si frumos colorate.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui malinas
Oricum, sunt curioasa cat o sa ma coste la kg 2 felii de cozonac imens cu 2 pahare de lapte, mancate la ora 21.30.Dar n-am putut sa ma abtin .

eu mananc fursecuri cu nuca de cocos cumparate de la cresa intr-o campanie sa ia jucarii noi la copii

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Citat:
citat din mesajul lui stewie

Multumesc inca o data la toata lumea de bun venit. Cred ca am reusit sa pun si eu la semnatura cateva poze

Voiam sa va intreb, bebeii vostri mai plang mult in timpul zilei? Toata lumea mi-a zis ca dupa 3 luni se schimba mult insa asta mica tot imi mai da reprize destul de lungi de plans in timpul zilei. Noaptea doarme tun cred ca se pregateste pentru ziua urmatoare.
Ca sa va mai dam cateva date despre noi...Thea are 7kg si 68cm, drept urmare i-am taiat aproape toate pijamelele ca sa-i incapa picioarele... fiindca aveam prea multe de 3-6 luni , asha ca acum le poarta cu sosete

Thea Sofia (8 dec 2008)
http://community.webshots.com/user/stewie80

Foarte frumusica Thea! Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si cu noroc in viata!
Cu plansul, nu prea stiu ce sa-ti zic, Alexandra a plans destul de putin si mai mica fiind. Ea plange rau cand ii este somn tare, dar asta inseamna vreo 5-10 min, pana reusesc sa o linistesc si adoarme.

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Multumim frumos pentru toate urarile si complimentele primite astazi
In urma cu 4 luni cam pe vremea asta iesam din operatie iar pe Paula au scos-o la 22,25 intr-o zi de marti

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii

Mergi la inceput