Pepenasi iulie-august 2008 (98)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Fetelor azi am primit indemnizatia si alocatia tot la fel ca inainte 800Ron.Ma asteptam sa-mi intre si mie cei 85% ca am depus pe 13 ianuarie.Fetele care au primit marita ati primit prin posta vreo instiintare cu indemnizatia recalculata?Eu nu am primit nimic....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

votat si eu,ma bag la concursul urmator ca la asta vad ca e deja aglomeratie

din cate shtiu eu si sper sa nu greshesc mada de anglia deschide capitole,oricum vaz ca nu are niciuna timp sa mai scrie dar le pup dulce pe amandoua

EDIT: scuze scuze mada de irlanda,io blonda nu am vazut ca te-ai semnat,iertareee!!!!

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Io nu am primit nika deocamdata, nici alocatie nici indemnizatie .

In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

De dimineata s-au scris doar 4 pagini?

Am votat si eu bebeii pampilicosi

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

ca sa nu va plictisiti

va prezint pe Maria dansatoare

www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Votat toate 4 gagigile concurente.

Ralu - faci misto ha?

Eu sunt suparata. E vineri 13
Am sunat la Cord. Factura mea de depozitare a fost emisa si trimisa catre mine pe 1 septembrie. Anul trecut, desigur.
Nici o problema, daca eu nu sun, nimeni nu suna...
Ca sa ma aflu in treaba, intru la Pegasus sa vad ce naiba face plicul meu pentru Viena. Apai noroc ca e vineri 13... e pierdut pe la Budapesta de luni...
Nici o problema, daca eu nu sun, nimeni nu suna...
Sun in Romania. O ametita... Colegul ei plecase. Era ora 3.
Ma cert un ceas la telefon.
Nici o problema, daca eu nu sun, nimeni nu suna... Desi asa zice.. "Ma interesez si va sun"
Cica a trimis mail. Si ca imi raspunde luni.
Bai ai innebunit???? Pune mana pe telefon si suna in Ungaria!
Draci, cica nu stie ungureste. Pai nici eu nu stiu da' tot sun, da telefonul.
Pai nu il stiu, stati ca va sun.
Ce ziceti? Suna? Eeee... SUNA! Imi da un numar. Se facuse 5 fara un sfert.
Sun in Ungaria. Intra faxu'!
Apa calda oprita de dimineata. Fara sa ne anunte. Ca asa e la noi. De trei zile se intampla asta
Barbatu-miu venise la 3, ca sa vina aia sa monteze detectoru' de gaz. S-a dus sa ii caute, cica au plecat la 12.
Dar cica nu plecasera, au aparut peste vreo ora...
Una peste alta, apa calda a venit.
Si analizele mi-au iesit bune. Macar atat. dar e din categoria cu analize bune pacientul mort...
Ma rog, aia e. Mai am 2 transe de fizioterapie si de mama la mine - luni si marti.
Revin cand ma voi regasi singura cu cafeaua mea, la calculator

TECK - eu nu am primit nici banii nici instiintarea. Am primit doar decizia pentru primul dosar, cel din decembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare!

FLo....intr-adevar....imunitatea mea e pe undeva...cam la 3 m sub pamanat , nu ...la pamant!
M-am apucat sa iau Isoprinosine...sper sa-si faca efectul...ca o iau pe campii cu soare in ritmul asta!

Si ca sa vedeti cu ce ma "delectez" eu de pe youtube...www.youtube.com/watch?v=cCePBU7MNBY&feature=related" target="_blank">aici
Se pare ca vreau sa-mi fac singura din vestitul "butoi=garsoniera" ditamai vila!!!

Diana...imi pare rau ca sunteti bolnaviori!
Pupicei multi si ganduri bune de insanatosire grabnica!

Ladymina......sanatate multa si voua!Pupicei!

Anaxena...e o dulce Maria!Copilul Atomic, ce mai!

Pupam pepenimea!
Ma duc sa zac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Vazut Maria .

Anka, multi nervi iti mai faci .

In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

are cineva o garsoniera de inchiriat sau o camera ceva pt 2 luni??are sotul o lucrare in Bucuresti si nu are unde caza 2 baietzi,ne trebuie si ceva ieftin...dc shtitzi ceva de genul,anuntzati-ma si pe mine!!!
multzumesc

Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Anka- naspa zi ai avut

Asa, cu vestita zeama de lamaie in pireuri- cre'ca am citit eu gresit si de fapt face minuni sa treaca durerea de cap a mamei cand copilu' nu vrea sa manance. Ooka- esec semi-total. Cred ca mai multa mancare a avut in gaura de la cercei decat in gurita. Si i-am pus si iaurt. Pana la urma i-am adaugat oaresce piersici cu banane si a fost taaaaare bun. Maine continuam cu pacalirea copilului episodul taspe.

A, pai daca nici la doamna doctor nu i-a mers treaba, eu nu ma mai plang. Biri

Vazut Maria dansatoare.

Multa sanatate tuturor

Pupicei

Ralu
mamica iubitei Miruna Elena

Mergi la inceput