Pepenasi iulie-august 2008 (98)
Raspunsuri - Pagina 3
ankalaura spune:
Ficatel - eu ii dau de la magazin ca n-am tara.
Mada Irl - nu poate sta mai mult cu noi ca e prea fericita, e maica-sa la ea si ii tre' toata atentia.
MADAAAAA - da un mail, cand pleaca ma? ca a mea abia marti! sau chiar miercuri poate!
Ralu79 spune:
Anka- toate le stii- ca un om mare Multumim de vesti
Bujo- bafta maine la examen
Boti- ce-ti mai face sefa?
Fetelor sa raspundeti repede ca daca nu zice Anka de voi
Ioana- faine combinatii. Eu azi incerc cartofi cu cartofi dulci cu branza si zeama de lamaie. cica zeama de lamaie face minuni- te anunt daca nu ii ajunge mancarea
Pupicei tuturor
Ralu
mamica iubitei Miruna Elena
flo1980 spune:
Ralu
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">"Clipe de viata 2008" - daca va place de noi, ne gasiti la fl1 , fl2
ooka spune:
salutare
Ralu nu ne mai tine in suspans ori faci piureuri cu lamaie de o ora aproape..
Ioana io nu inteleg de ce ti se pare tie asa aiurea sa ii combini mancarea? Ce daca mananca prune si pepene cu carnita? bine ca mananca si ca ii place, io i'as da daca ar manca. Asta a me, manca asa putin, cred ca face concurenta la vrabiute
mami de Sofi
Biribu spune:
salutare!
ca vorbirati de mincare, pot sa ma spinzur nitel pe-aici din pricina fie-mii?? ieri a mincat capsuni. atit
bb in schimb nu mai vrea nimic dulce, adica fructe. i s-a pus asa pata cred, nus' de ce. si in concluzie ii dau legume simple dimineata, la prinz cu carne si seara tot vreo combinatie. ce atita scheme nene ca ei tot ce vor ei fac. pai Anna cit era bb minca ca la carte si uite acuma...
Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)
Biribu spune:
si pt ca vazut situatia de irlanda: madam compatimirile mele
Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)
kamelya spune:
si ptr ca n-are omu ce face am inscris-o si eu pe Dari la concurs:
http://concurs.pampers.ro/profile/27397
buburuza mea
de Daria 14.07.2008
ladymina77 spune:
Hello,
Iaca si noi la orizont,tot cacacioase dar parca nu asa ca ieri,pana acum a facut doar de 3 ori,ieri 5 kk si nu mai e parca asa mucos.Am citit pe net ca e o cauza pt diaree sucul de fructe si ca se repara cu regim alimentar adecvat cam intr-o saptamana.Eu asa cred ca la noi au fost vinovate portocalele,mai exact sucul(ea de obicei nu-l servea)si atunci a baut cam multisor.In fine sper sa trecem cu bine.
Am avut si o noapte relativ alba,de ras si povestit la ora 3.Misto nu?si apoi la 7 a fost sus.Tremuram de obosita azi dimineata.
Dara,poti lua un paracetamol eventual daca faci febra dar am auzit mai nou ca cika scade lactatia.
Revin!
alexa_teo spune:
kamelya am votat-o pe micuta daria.
eu le dau la fete tot ficatei de la magazin caci nu am de unde de la tara.deci nu cred ca o fi vreo problema.
In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.
http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/
a.cicel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kamelya si ptr ca n-are omu ce face am inscris-o si eu pe Dari la concurs: http://concurs.pampers.ro/profile/27397 buburuza mea de Daria 14.07.2008 |
Vot 17 si 18 de la noi