Pepenasi iulie-august 2008 (98)
Raspunsuri - Pagina 5
gallyb spune:
VIOLETA29 eu o las destul de mult timp peste zi fara pampers, pur si simplu mi-e mila de ea si asa imi dau seama cand vrea sa faca, pipi face imediat dupa ce se trezeste (in somnul de peste zi nu face) si cand nu face mult timp atunci o pun pe olita. Sa vedem cat ne tine veselia asta...
TECKY, VIOLETA, Xeniei atunci i s-au desfundat ambele canale, acum doar stangul curge de vreo saptamana.
Azi a reusit performanta de aviator cu succes. am plans si eu cu ea. Nici nu stiu cum am cules-o de pe jos.
CAPRI prin cate treceti si voi.....
Eu am reusit sa racesc un pic, sper sa treaca repede.
Didi81 spune:
Fetelor, de ce trebuiesc scoase semintele de rosii cand se dau bebelusilor? Eu de multa vreme ii pun Aidei in piure si suc de rosii facut in casa, care are si seminte in el. Acum mi-am dat seama ca cica nu se dau rosiile cu seminte cu tot? E o catastrofa ca i-am tot dat? Plss, help!
Didi de Aida Maria (03.07.2008)
Jos kg
Didi81 spune:
Alta intrebare, desii probabil ca s-a arhidiscutat, dar m-am trezit si eu acum: care ati facut/faceti vaccin contra meningitei, otitei, chestiide-astea? Cand se fac? Cat de utile sunt?
Didi de Aida Maria (03.07.2008)
Jos kg
Tecky spune:
gallyb si ralucai i-am desfundat ambii ochisori desi ii curgea doar unul...
Anaxena ce misto danseaza Maria.
Ankalaura ce zi nasoala ai mai avut.
Eu fac bagajele pt ca maine plec cu sotul la munte la ziua cumnatelului!Ralu ramane la mamaia-mama mea.
Va pup si sa aveti parte de un weekend placut!
maria-86 spune:
'na seara de aici de la noi!
Multumim de felicitari pt somnic
DE AZI VINERI 13 AVEM UN MUGUREL DE DINTISOR, o frumusete.
Eu parca miam mai rev putin, da nu zic ho, ca iar ma apuca de maine.
adina deja doarme.
Votat si eu toate concurentele.
Vazut Maria de Xena, mistoac pepeneasa ta.
Eu rosiile ii le bag in mancarica cu tot cu samburi. Si nu are nik.
Zicea careva, de legumele amestecate cu fructe, sau tot felu de ciudatenii.Eu ii dau, nu pt ca nu ar manca legumele, ci pt ca ii plac ei ciudatenile mele.Si ce le mai papa.
Capri cum mai eshti?
Maria, mamik de Adinutza mica
maria-86 spune:
Anka, mie ziua de 13 imi aduce intotdeauna noroc. Dovada dintisorul.
Apropo, e cadoul Adinei lu' tatsu, ca e ziua lui pe 18.
Maria, mamik de Adinutza mica
ladymina77 spune:
Felicitari pt dintisor Maria!
Anka,o iubeste mult Bogdan,ma surprinde si pe mine la cat era de rece cu ea atunci la inceput,iar mamaruta e topita dupa el,scapara cand il vede.
Ai avut o zi "faina" nu gluma azi!
Noi suntem mai binisor cred,tot 5 kakacei am facut dar mai mult spre normal,cu consistenta.Sper ca suntem pe calea cea buna,i-am dat in seara asta si biotics si sa vedem rezultatele.
Astept sa vina baietii de la Cluj,Deea doarme de o jumatate de ora ,sper sa nu ma puna iar de veghe in noaptea asta.
Tecky,distractie placuta pe maine.Ce frumos,ce m-as duce si eu undeva dar inca suntem legati de tziti.
Caprioara spune:
Am venit de la injectie.
Azi a papat solide doar acum pe seara, 70 ml lapte muls cu cereale. Si asta cu ajutorul lui Matei, care se maimutarea pe langa ea. Toata ziua a refuzat mancarea. A papat san.
Se vede treaba ca am involuat rau cu diversificarea .
In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati
Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
irolf1 spune:
Buna seara!
Acum am reusit si eu sa fac un dus ca i-am culcat sa vedem cat ii tine ca noaptea trecuta am facut o vizita pe la Budimex cu Alex. Dupa ce l-am pus la culcare a vomitat tot ce mancase si apoi s-a pus pe tusit. mai tusea el, dar asa de la mucisori, dar aseara m-am speriat, nu l-am auzit asa niciodata, plus ca a mai varsat de vreo 4-5 ori de la 22-24, ca la un momentdat nu mai avea ce si se zvarcolea mititelul in pat sa adoarma dar tusea in continu. La 1 plecam de la spital, gat f putin rosu si muci, concluzia rionfaringita, dar cel putin m-am linistit. Mi-a dat spray tantum verde, eurespal, nurofen. dar pt ca era 13 vineri am facut si pana si a trebuit sa mergem la vulcanizare, noroc ca era langa spital una non-stop. Am ajuns pe la 2 si a dormit pana la 10 azi, ceea ce n-a mai facut de mult.
Camy ma bucur tare mult pt tine si samburel
Capri eu stiu ca atunci cand bb e bolnav e mai bine sa intrerupi diversificarea si sa-i dai numai lapte.
Felicitari bb-ilo care au spus ma-ma sau le-a iesit vreun dintisor
Didi eu nu i-am dat pana acum, dar ma gandesc ca semintele se digera mai greu de stomacelul lor in dezvoltare si pt a evita dureri de burtica se scot, nu stiu, dar daca nu a avut nimic nu cred ca e rau ca i-ai dat asa.
Tecky pe 13 primeai de obicei? nu e 20 data pt bucuresti?
ma duc sa votez si eu si ma intorc
ladymina77 spune:
Didi,eu cred ca ii fac pe la un an,unul contra hepatitei parca si contra meningitei,otitei inca unul,dar nu stiu cum se numesc.
Capri,bine totusi ca papa si san decat nimic.Va dorim insanatosire grabnica.