Pepenasi iulie-august 2008 (98)
Raspunsuri - Pagina 6
diarux spune:
DIDI eu am vb cu fetele care scriu la capitolul DIVERSIFICARE pe forum. si acolo am aflat de la OANAMADA care pare sa fie in tema cu multe(sper sa nu incurc personajul), ca cica la rosii semintele nu sunt periculoase.doar la kiwi, capsuni etc. si ca ea a dat fetei. acum...nu stiu cum e mai bine...
cat despre vaccin...cred ca facem doza aia de la 2 ani, una singura
mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
ladymina77 spune:
Flori,ai avut si tu parte de o noapte nedormita,off,off.Ce nasol e parca ti-i se rupe inima cand ii vezi asa bolnaviori si noi nu-i putem ajuta cu nimic.Sanatate si sa va faceti bine cat mai repede.
Multi copii bolnavi sunt,cika sunt pline spitale,cabinete.Ce o fi oare de apar enspe mii de virusi?
irolf1 spune:
Mina multumim frumos, asa e, e cel mai greu atunci cand sunt bolnaviori. Noi, pot sa zic ca am avut noroc cand am ajuns la spital nu era decat un baietel, tot cu muci, tuse, dar si febra si am intrat repede. Cand am plecat tocmai venise salvarea cu un bb de 2 luni si inca niste copilasi mai mari.
Vazut Maria dansatoarea
Fetele cu votul, m-am laudat degaba, ca tre sa bag nr de telefon si eu nu-l stiu, nu m-a pasionat sa-l retin si mi-am stors neuronu' sa aflu daca il am scris pe undeva, l-am cautat si prin telefon si nica, sunt dusa rau, dar va votez maine ca acu sunt singura, dar maine sigur il scriu in tel
madina71 spune:
Vaccinul se cheama "prevenar", pana la 1 an se fac 3 doze, intre 1 si 2 ani se fac doua doze iar dupa 2 ani se face o sg doza si costa cam 200 ron daca nu ma insel.... este vb de vaccinul pneumococic, cel caruia i se face reclama...
Si mie mi-au intrat banii pe card astazi (1055 ron), adica alocatia Lucian -200 ron,alocatia Adrian- 42 ron, restul de indemnizatie Lucian pt perioada 21 ianuarie-31 ian adica 213 ron (ca pana atunci am fost on CIC1) plus indemnizatia Lucian de 600 ron... Deci indemnizatia nemarita (deocamdata sper)... Astept cu interes data de 13 aprilie sa vad ce-mi intra pe card... Decizia de acordare a indemniz in cuantum de 85% nu am primit-o.
Cererea de recalculare am depus-o pe 12 ianuarie.
Mai este cineva care a primit indemnizatia nerecalculata?
iriss27 spune:
madina, tu pe cat primeai banii de obicei? Eu primeam pe 17-20 ... si inca nu ii am, poate saptamana viitoare sa se intample vreu miracol, dar nu rea ma astept.
are cineva antena satelit de la dolce sau de la upc? Cum e semnalul? Au probleme? Cat de repede remediaza situatia, in caz de defectiune?
Eu am uitat sa platesc cablu, si boii de la rds mi-au taiat accesul (evident fara sa ma anunte, e legal, am sunat la ANPC ), so, am platit retroactiv si de 3 zile nu am primit nici un semnal. Ca si Anka, am sunat in fiecare seara, degeaba, ma tot pun in liste cu diverse prioritati, cred ca acum sunt in lista de crizati. Daca maine nu am tv, ma duc sa le cer banii inapoi. Cred ca nu o sa mi-i dea pe loc ... trebuie sa ma milogesc de el, ma rog, vad maine.
eu sunt rupta, Dav a plans azi toata ziua si a vrut numai in brate, asa ca ma cam doare spatele.
Pup Ilincuta si toti copilasii bolnaviori, sa va faceti bine si sa alergati prin parc cat mai repede!
Eu vreau sa intarc dihania, nu cred ca mai suge decat de dragoste, nu stiu daca ii mai foloseste la ceva. Problema mare este ca el nu vrea bibe, tine tetina intre dinti si o plimba cu limba, asta e tot ce face, Evident ii curge lichid in gura pe el, etc. Nu stiu cum sa il invat sa bea din bibe, vreo ideea?
Va pup, noapte buna.
Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei
irolf1 spune:
Iriss eu am dolce de un an si nu stiu daca am ramas de mai mult de 3 ori fara semnal si atunci sa zic ca in max o ora s-a remediat. Am renuntat la cablu pt ca in zona noastra semnalul era prost si mai mult nu era, plateam degeaba. Sunt multumita de dolce iar daca trebuie sa lucreze ei la ceva o fac noaptea, dar te anunta.
madina71 spune:
Iriss, banii iam luat asa: aug-18, sept-15, oct-14, nov-19, dec-22, in ianuarie pe 19, in feb pe 13 si iata ca si acum tot pe 13... Tare am emotii cu indemnizatia asta recalculata! Eu atat de batuta in cap am fost ca nu mi-am facut o copie dupa adev de la serviciu cu veniturile, insa o mai rog inca o data pe tipa de la serviciu care mi-a completat-o sa imi mai dea o data sumele, ca deh, sarcinile astea mi-au mancat neuronii!
Trebuie sa vina si la tine saptamana asta banii, chiar sunt curioasa cum o sa ii primesti, recalculati sau nu?
madina71 spune:
hai ca nu stiu ce are forumul ca nu merge deloc editarea, duoa ce am postat am vazut ca am scris "i-am" fara liniutza... ce rusine, ntt, ntt...
atb spune:
Saliu! Multumim frumos de aprecieri la adresa pozelor, pt. cine m-a intrebat de unde am suportul de baie, l-am primit, nu stiu de unde este cumparat dar am sa ma interesez daca chiar va place asa de tare. Nicholas e tare incantat de el si-i place la baie de numa-numa!
Cuscra, da' noi cand mai vedem poze cu noru-mea??? Ca tare scumpe sunteti la vedere!!! Ufff, ce zi nasoala de 13 ai avut!
Biri, Maitreyi si restul fetelor care mi-ati raspuns la chestiunea legata de transpiratul caputului, va multumesc pt. raspunsuri. Sper si eu sa nu fie de la lipsa de Ca, de imbracat in casa nu-l imbrac prea gros, un body cu maneca scurta si o pijamalutza peste (noaptea) sau un costumas de bumbac (ziua). Poate paturica cu care-l invelesc e cam grosuta insa daca aia ii e draga lui si nu doarme fara ea, ce pot face? Dar ce-o sa ma fac eu la vara? In casa sunt 22-23 grade, mai jos de-atat nu pot lasa ca io mi-s friguroasa tare! Sa nu radeti de mine daca va zic ca eu ma invelesc si cu plapuma si cu patura, pana ma incalzesc calumea, si-abia pe la mijlocul noptii simt ca incepe sa-mi fie cald si mai dau jos de pe mine...
Iza, 27 de grade la voi acasa??? Moaaama, cum rezistati, ca eu de la 24 simt ca ma sufoc... Sa nu se invete Timea cu caldura prea mare si cand o scoti afara pe frig sa devina f sensibila. Macar asa o sa suporte mai bine caldurile din vara.
Camy, Dumnezeu sa iti binecuvanteze samburelul !!!
Annababy, felicitari pt. ma-ma si pt. ridicatul in picioare, e scumpa foc Ioana bucurandu-se de reusita!
Maria, felicitari si tie pt. ma-ma, hai ca incet-incet te scoate Adinuta din butoi!
Vazut poze cu Irina de Gini, la sanius, doamne ce ochi frumosi poate avea! Parca-s ireali! Asa mari si asa albastri!!! Cu cine seamana ca nu-mi dau seama?
Vazut si poze cu Sebi de Pica, ce atent e el cum ii povesteste mami, si ce de jucarele frumoase are!
Tecky, felicitari Ralucai pt. dintisor! Noi inca suntem tot in stand-by, adica fara dintisori.
Dara, sanatate multa!!!
Irolf, sanatate voinicelului tau, sa treceti cat mai repede de perioada asta nasoala!
Vazut Maria de Anaxena cum danseaza ea. Sa stii ca si lui Nicholas ii place melodia Poker Face, cred ca de-acolo s-a inspirat cand a inceput sa zica ma-ma-ma-ma.
Irda, lasa melancoliile deoparte! Ia fa bine si asculta si tu un Poker face, poate ti-o mai trece din suparare!!!
Hai ca merg la culcare pt.ca maine trebuie sa ma trezesc de dimineata, incep cursurile la facultate... maine am de la 9 la 17 iar duminica de la 8 la 16.
Sanatate multa puisorilor bolnaviori!!!
Si sa ma iertati daca am omis pe careva cu felicitarile pt. ma-ma si dintisori!!! Sa aveti un weekend fain!
Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008
violeta29 spune:
Mi-au intrat si mie banutii cu tot cu cei 85%, asa ca maine mergem sa-i facem prafDecizia pentru cei 85 5 nu am primit-o, au ajuns banii inaintea ei, ciudat
IRISS, daca gasesti o solutie sa-mi spui si mie, ca si eu sunt interesata.eu nu vreau sa o intarc, dar vreau sa incep sa merg la dentist.Cu canita bea apa, bea suc de fructe, dar nu bea laptele
A.CICEL,KAMELYA ,ALEXA_TEO,votat
TEKY, distractie placuta la munte
IROLF, multa sanatate lui alex
ANAXENA, tare de tot Maria cea dansatoare, pacat ca nu am putut vedea filmuletul si cu sonor
ANKALAURA, bai da ce mai zi ai avut si tu...
LADYMINA, eu ii dau aproape zilnic alexandrei suc de portocale sau mere, si face kk doar o data pe zi, dimineata, si se scremeeee la greu pina reuseste .deci eu cred ca trebuie sa fie de la altceva.
IOANA , foarte frumos montajul
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008