Pepenasi iulie-august 2008 (98)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Am vazut si poze cu Irina de Gini, frumusetea cu ochi albastri

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Seminte : semintele de rosii si vinete cica sunt toxice. Semintele de kiwi, capsuni mure & stuff sunt alergene :). Maya mananca kiwi si are un succes nebun, da nebun. Cand o sa vina sezonul de capsuni o sa incerc si cu astea.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna dimineata!

Tecky distractie placuta la munte, tare mi-ar placea sa mai fac si eu o iesire din asta relaxanta, dar nu cred ca in viitorul apropiat se va intampla...deh, criza asta...

La noi e asa de urat afara, e foarte innorat si rece, o atmosfera de toamna, brrr, nu mai vine o data primavara asta! Mi-e si teama sa mai ies cu Ioana afara, ca m-am speriat cu cati copii bolnaviori am vazut, si printre cunoscutii mei chiar, asa ca prefer s-o feresc. Iese la aer numai asa din casa in masina si apoi din masina la bunica, am s-o duc mai tarziu la mama.

Prevenarul noi o sa-l facem la 1 an, asa am inteles , ca am ratat trenul de la 2, 4, 6 luni.

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Salutare!
Cat duce sotul bagajele la masina am intrat un pic sa va salut.
Ce ma oftic ca nu am primit indemnizatia marita dar cred ca in Bucuresti se misca mai greu decat in alte orase...Luna viitoare sper sa primesc cei 85%.
Irolf mie imi aduce postarita alocatia si nu are o zi fixa,incepand cu data de 13 pana pe 22 are termenul de predare.
madina eu tot 800Ron am primit ieri.Am pastrat si o copie cu veniturile pe cele 12 luni anterioare nasterii si tb sa-mi vina clar marita indemnizatia...
Eu ii fac Prevenarul la 1 an Ralucai pt ca m-ar fi costat mai mult sa-l fac din 2 in 2 luni....
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Am trecut cu bine peste noapte, aproape ca nu a tusit deloc a fost in schimb infundat si abia putea sa respire. Va multumesc fetelor pt incurajari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Salut fetele!

Am avut si eu o sapamana super nasoala, am ajuns din marea excursie luni seara, iar de marti 3 zile nu am facut altceva decat , etc...numai nu reuseam sa ma ajung din urma. Si asta mik mi-a fost toata saptamana marait, mai ales seara nu mi stim ce sa-i mai fac, cred ca ii vin dintisorii de sus ca ii este f inflamata si baleste intr-un hal. Colac peste pupaza mi-e mi-a iesit un furuncul la o palma sub brat pe corp care ma ucide de durere. Deja ieri incepusem sa fac si febra, asa ca am taiat-o la medic si mi-a dat antibiotic. Nu am dormit aproape deloc ultimele 3 nopti, ca sa nu va povstesc ca de-abia il pot lua copilul in brate, etc. Noroc ca aseara a ajuns si sotul acasa si se ocupa el de pui.
Ieri cum am fost la medic i-am facut "revizia" si la Bogdanel. Totul e ok si are 8,6 kg

I-a uitati aici ce facea azi dimineata in premiera Bogdanel!

Am pus si poze noi!
Merg sa citesc din urma...daca nu cedez psihic de durere

Mergi la inceput

eram sigura ca nu o sa reusesc sa pun linkul
Mai incerc o data

Aici...sper ca e ok de data asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Multumesc tuturor pentru raspunsurile despre rosii si vaccin

struluta, vazut filmuletul cu Bogdanel batator din palme . Si Aida mai bate uneori din palme, dar nu isi tine degetele asa bine intinse

Ia uitati www.quelle.ro/ro/q4r/aktuelles/sportamdwellnes/sportfursie/badeanzuge//m-139223/index.html" target="_blank">aici ce costum de baie mi-am comandat, sa nu mi se vada cezariana mea verticala . Am mai comandat inca un costum de baie si o rochie, sper sa fi nimerit marimea . Fetelor care ati mai comandat de la Quelle, se poate schimba produsul daca nu e buna marimea?

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Didi in mod normal ar trebui sa se poata schimba, ei asa spun, eu una insa am comandat o singura data haine, niste bluzite de gravida, anul trecut, care in poza aratau ok, dar in realitate erau foarte urate, adica aveau un material ca de pijama, de altfel pe post de pijama le folosesc acum. In rest, am mai luat de la ei un set de suporturi de lumanari care au fost ok, si niste chestii decorative pt baie, la fel ok. Dar am mai comandat si un set de covoare de baie, cred ca prin iunie anul trecut, si nici in ziua de azi nu au ajuns.Adica pe aceeasi comanda cu decoratiunile de baie, care au venit. E drept ca nici eu nu m-am mai interesat de ele ca m-am enervat. Poate tu ai mai mult noroc, eu de atunci am zis ca nu mai comand de la ei.

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Mergi la inceput

Didi: ce misto e costumul de baie in mod normal se pot schimba produsele daca nu corespunde marimea, dar cred ca dureaza pana trimit din nou. In Satu Mare au magazin de prezentare (de fapt in SM e si sediul central)unde am impresia ca sunt produse returnate din diverse motive. Eu prefer sa cumpar din magazin, dupa ce am luat de la ei tot asa prin comanda caruciorul lui Bogdanel care in revista arata super, in realitate la fel doar ca e imens si fff greu A mai trebuit sa i-au unul sport ca celalalt nu incapea in tiriplicul meu de masina decat daca rabatam scaunul din spate

Am si eu o nedumerire; mi-a luat sotul niste biscuiti Hipp din Ucraina, de obicei luam din Hu de la Tesco. Pe alea din Hu scrie de la 6 luni, iar pe asta, produs identic scrie 8 luni...care o fi logica?
Apropo de Ucraina, mi-a adus si sticlute Avent de 260 ml la 17 ron/buc...nu mi-a venit sa cred, e la jumate pretul.A dat pe 2 sticle+1 set de tetine 4 + un set 2 manere+2 cutii de biscuiti Hipp = 83 ron nu mi-a venit sa cred

Mergi la inceput