Pepenasi iulie-august 2008 (98)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Struluta cred ca diferenta dintre biscuiti poate fi de la gluten, unii au, altii n-au.

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

hello! ce liniste...

La mai multe lunite sarbatoritilor de azi, sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!

Alexandru Ionut de ella81it

Stefan Cristian de syyylviuta

Ilinca Melania de Caprioara

Alexandru Matei de ana_a

Ioana Maria de mishuc

Daria Ecaterina de kamelya

tecky vreme buna si distractie placuta!

didi fain costumul, teoretic cred ca se pot schimba, eu am luat un costum de casa cu 2 nr. mai putin fata de cat port

struluta ce preturi! bravo! bravo si lui bogdanel!

maria86 felicitari pentru

madalinele ce mai faceti?

gally offf mititica , mai mare sperietura cred...sau s-a lovit rau?
ce bine ca stati fara pampi....as vrea si eu dar cu 2...tare greu de urmarit...

maitreyi te mutasi, bre?

seminte de rosii...eu cred ca nu fac rau, doar cele de vinete...si cum zic fetele, de evitat cele de kiwi...
si eu am pus suc de rosii cu seminte, cei drept le-am mai dat la o parte cand papa...dar azi i-am facut ciorbita de rosii (congelate din toamna) si am dat prin sita dupa fierbere, sa elimin si coaja.

pentru prima data i-am pus si paste in ea...

diarux cu ce te mai lauzi?

vazut dansatoarea de nor'mea eu pe ea si pe mami
ei

sanatate bolnaviorilor!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">"Clipe de viata 2008" - daca va place de noi, ne gasiti la fl1 , fl2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Struluta, cei pt 6 luni se topesc mai usor in gurita. La cei de 8 luni se presupune ca are un dinte sau doi acolo ca sa-i rontaie.

Sibylle

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Vazut

raducu care s-a facut un dolofan frumos

bogdanelu scump de strulu'

irinuca cu ochii ei superbi, eu zic ca seamana cu tati, asa-i?

nicholas de atb, chiar ce fain suportul de baie si el tot frumos ca o fetita

denisa de dara_d vai ce perisor mare aveti

alexandra cu un cercel, elegante domne' rau

fratii iubareti ai ladyminei

sebi de pica cu jucarii foarte frumoase, ce claritate la poze, zici ca le faci cu canon?

si mult mai multi pepenashi dar nu-mi mai permite seful sa mai scriu...

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">"Clipe de viata 2008" - daca va place de noi, ne gasiti la fl1 , fl2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

Salutare!
Ma da liniste e pe aici...toata lumea?..
La multi ani sarbatoritilor de azi, sa cresteti mari, frumosi, destepti si cuminti.

Flo, multumim de felicitari.
Simo, grozave preturi. Vazut pe Bogdanel, o minune de baietel cum bate el din palmute.Adina nu bate deloc.
Capri cum mai esti?
Azi am fff multa treaba.
Va pupam pe toatele si pe toti.
Dak pot revin..

Maria, mamik de Adinutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

DIDI - in Annabel Karmel zice ca se scot samburii de la rosie. Eu i-am scos de 3 ori, dar o data i-am pus. La blenderu' meu pot sa pun si coada rosiei ca nu se observa
Oricum, n-a patit nimic.
Despre Prevenar, culmea e ca doctorul meu zice ca nu e neaparat cine stie ce, ca meningitele cu pneumococ sunt din ce in ce mai rare. Ai vazut, mailul asta recent care circula, cica de pneumonia asta de care e plina tara acuma, Prevenarul nu te protejeaza. Oricum, noi il vom face la anu' inainte sa plecam (daca om mai pleca... la cati incompetenti ne-au pus bete in roate pana acuma...)

Tot in Annabel se dau capsuni, dar curatate de cojita cu seminte, iar eu i-am dar ieri. N-a avut nimic. I-am pus O CAPSUNA cu trei sferturi de mar, niste keks vreo 2 cancioace si niste banana.

TECK - ce boierie pe capu' tau! Distractie placuta!

MARIA - felicitari pentru dintisor! Sper sa mearga din ce in ce mai bine totul, si depresia sa dispara complet!

Cu ciudateniile in mancare - nu i-as da decat daca altfel nu ar manca. Cum mananca "normal", nu incerc ciudatenii! Am un amic ce manca maioneza cu gem! Bleax!

CAPRI - sa stii ca si la noi merge de minune maimutareala Elizei!
Cu diversificarea, nu te impacienta... Stii ca eu am luat-o de la capat si a doua oara a mers de minune, ca prima tura scartaia...
Important e sa se faca bine fata!
N-am vazut pe undeva sa fie necesar sa intrerupi diversificarea cand e bebe bolnav, dar o intrerupi clar daca bebe nu vrea sa mai pape decat lapte. La Er asa s-a intamplat, asa ca dupa un timp am luat-o de la capat.

AteBeule ... sa se faca ziua de 48 de ore ca pun poze urjent! Sper sa imi fac timp saptamana asta, ca termin cu procedurile, mama se duce inapoi la ea acas'.... Sa vad cum ma lasa fetele....
Cu lipsa de calciu... cre' ca ar fi si alte semne, nu? Babeste cica apar puncte albe pe unghii (asta e pe bune?) Apoi... stiu ca transpira tare palmele, in orice moment al zilei... Daca ai totusi vreo teama, baga o analiza.

Eu nu pricep treaba asta romaneasca cu "se da"... La noi "se da" dupa enshpe mii de scheme... de toate "se da"... Se da Vigantol (hai ca cica e o treaba cu clima... desi la Londra nu se da si e mai umed si mai putin soare...), se da calciu, se da vitamina C, se dau imuno maca maca, se da fier, se dau nene..... TOATE "se da"...
Eu nu prea pricep de ce.
Adica, sunt eu contra, dar de ce sa ii dau vitamina C si sa nu ii dau citrice? De ce sa ii dau fier si sa nu ii dau ficatel si spanac?? De ce sa ii dau calciu si sa nu ii dau lactate??
Zau daca pricep pe "se da" asta...

STRULU - saracan de tine maaaaiii! Naspa cu furunculul, naspa tare. Pup gagiul!
Logica pentru chestiunea cu biscuitii este ca ei HABAR NU AU!
Nu vreti sa stiti cum se fac fisele tehnice la orice produs, ce habarnisti le comercializeaza, de la produse auto pana la faina! Parca m-as lua dupa unguri, romanii sunt varza, crede-ma (am lucrat mult timp in sistem...) (de ucrainieni nu stiu) Sa nu va zic de etichete cu termene de expirare care se schimbau dupa plac... La alimentare mai discret, dar la cosmetice si alte produse.... vai de capu' meu!

DIDI - daca ai gresit comanda si te-ai prins inainte sa vina produsul, nu il poti decat anula. Poti face o noua comanda, plus alt transport.
Daca ti-a ajuns acasa si nu e bun, ii raci retur, vezi ca scrie pe site la ei. Iti da banii sau il schimba. Foarte misto costumul de baie!
Eu nu mai comand la Quelle decat chestii tehnice - oale, castroane, jucarii.... Toale NEVER (ce am luat, nu a semanat deloc realitatea cu poza)!

Cu preturile, eu nu ma mai mir de nimica... Si pe ebay sunt mai ieftine Aventele. Chiar cu tot cu transport.
Cat despre restul... in tarile normale, bananele costa 70 de centi. La noi, tocmai am cumparat ieri cu 7 lei 50!

ANNA - daca biscuitii sunt facuti din faina, au gluten indiferent cate luni sunt marcate pe ambalaj. Iti zic eu, de fapt ei nu au habar... Aia cu ambalajul, sau producatorul, unul din ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Multumim de urari fetele ! Uram si noi La multi ani sarbatoritilor zilei !

Cum azi facem 8 luni, am facut o tura de poze , le gasiti pe picasa. Din pacate nu am iesit sa iau prajituri si lumanarica cu 8 . Dar am costumat-o in .

Azi a mancat iar putinel. La 11 a avut mar cu afine la borcanel, iar la 16 morcov si pastarnac camuflate cu banane. Dar macar cateva linguritze tot a acceptat la 11 si ceva mai mult la 16, cand nu-i pregatisem mult (mai putin de 2/3 de cescutza de tuica) si a ras tot. Pana am mai suplimentat nu a mai vrut decat doua linguritze si a inceput sa planga, asa ca am renuntat.

pup you all,

In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Vai, ce de poze frumoase am vazut :Alexandra de Maitreyi, Denisa de Dara, Andreea de Mina, Irinuca de Gini, David de Flo, Raducu de Serenity, Bogdan de Struluta, Nicholas de Atb, Sebi de Pica, Raul de Oana! Niste minunzatzii de copii .

pup you all,

In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

La multe, multe lunite sarbatoritilor zilei

Multa sanatate pepenasilor si mamicilor bolnaviori.

Multumim, multumim pentru aprecieri
Maria: ma bucur ca esti bine! Si maine vei fi la fel de bine, ca de nu
Si pe Bogdanel asa din senin l-a apucat sa aplaude si de-abia de cateva zile sta singur in curut, isi mai pierde echilibrul, dupa cum ati remarcat

Vazut Maria dansatoare, super fatuca, Raducu care-i un baietel fff deosebit, micuta iepurica Ilincuta cu jucaria ei meseriasa...si multi alti copilasi superbi, dar nu mai am timp sa-i enumar, ma cheama datoria

Merci pt raspunsurile referitor la biscuiti...dar se pare ca totusi nu are logica ca m-am uitat pe cutii la compozitie si sunt identice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Helooouu!
Flo,Capri si Struluta multumim mult de aprecieri, ma bucur ca va place de Raducu...eu una ma bucur ca nu e urat k masa
Am vazut si eu poze cu Ilinca iepuras coconas,Bogdanel cu batic si vreau sa zic k m-am indragostit de costumatia lui "franceza",David si fratioru care doarme...nu stiu cum a resuzit in pozitia aia,Irinuca care are cei mai faini ochi pe care i-am vazut,Nicholas..baiat mare domn'le,Seby care o spioneaza pe varuca,Andreea-Maria o dulcica in rochita ei rosie,Denisa-Maria la fel, foarte cocheta,Alexandra care mai are oleaca si merge singurica, Raul-fratiorul nostru geaman-f frumusel s-a facut......si cam astea sunt pozele pe care nu le vazusem...pupam restul de pitici k sunt deosebiti toti!

Noi suntem bine,Radu doarme deja de la 8...deci maine ma trezesc iar la 6..ca azi dimi...suntem papaciosi, cacaciosi...

Ma duc sa ma uit la desene pe prima..va pup!

Mergi la inceput