Pepenasi iulie-august 2008 (98)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Salutare!
Se vede ca este week-end toata lumea are treaba.
De abia astept sa vad si eu poze!

Ank se da in Romania ca este o manie a medicamentelor, asta dupa revolutie ca este piata farmaceutica mai bine aprovizionata. DAr ramane la latitudinea mamei ce alege pentru puiutul ei. eu am ales sa ii dau Multitabs in loc de Vigantol ca se administreaza mai usor cu pipeta si Ca i-am dat 3 luni ca ma simteam eu mama rea ca nu-i dau dar mi se pare o aberatie totusi.
Si mie mi s-a enumerat Fe, vit C dar am ales sa le inlocuiesc cu suc de portocale sau mandarine iar pentru Fe carnea si ficatul mi se par suficiente.

Va pup ca urla!

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

DIDI este un subiect cred ca la generale despre quelle, pro si contra.

FLO...nimic nou....am o stare mai...nasoala

ATEBEU' ti-am scris pe mess. am nevoie sa te intreb ceva. am vazut o poza cu NIChOLAS in cada...Suportul ala pare interesant.sau nici tu nu vorbesti cu mine???

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

Diaruxule, suportul acela al Atb'ului, l'am luat si eu de pe c'sale cu 160 ron parca. Da' io tocmai l'am maritat ca nu mi se potriveau decit doua picioare din patru si mi s'a parut instabil plus ca purci a mea e mica si nu i se mai vedea mare lucru cind o bagam in el. Mai am doar o jucarica pe care o roade cu spor

mami de Sofi

Mergi la inceput

OOKA saru'mana.
pe de alta parte....azi a stat in funduletz singur in cada ceea c ema bucura. bine, eram langa el mereu ca nu are stabilitate pentru mult timp...

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

...inseamna
ii zarisem grimasa
chiar si cenusa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Vazut pozici noi!!!
Ilinca, iepuras coconas super-super dragalas! Ce mare a crescut!!! si degeaba ne tot insira mami portiile mici pe care le papa fata, ca ea e f bine facuta, asa ca nu te mai stresa mami Capri degeaba!
Bogdan mandru nevoie mare in premergator si prezentand moda cu tot felul de caciulite, sepcute si esarfe! Si aplaudand fericit!
Raducu, ce mare s-a facut si el, mare pasionat de telefoane! Si are sprancenele asa de frumos arcuite! Sigur seamana cu ma-sa!
David somnoros, viitorul fotbalist, si Alex si mai somnoros!!! Da' cum isi tine el maina dreapta? era bagata in bluza?
Acum am vazut ca sunt poze noi si cu Daria de Jjovana, ce a mai crescut si ea, si ce frumoasa e! Si mamica ei arata tare bine! Jjovana, tu de ce nu ne mai scrii? ca n-ai mai scris chiar demult!

Raportez ca... nu mai am nimic de raportat azi, sunt cu neuronul in concediu medical dupa ce am avut azi cursuri de la 9 la 17, 8 ore in care am scris continuu... (cu exceptia micilor pauze de cate 5-10 min la 2 ore). Maine reiau tortura, tot 8 ore, dar mai devreme cu o ora! Asa ca daca maine urmatorul meu mesaj va fi ceva de forma "bcdfghbbdddkklsopakurtlxomrlpsdskjfjmn..........." sa nu va speriati, inseamna ca neuronu' bietu' n-a mai rezistat si a dat ortu' popii!!!
Gunait pipal!

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

deci ATEBEULE tu chiar nu vorbesti cu mine?????

...inseamna
ii zarisem grimasa
chiar si cenusa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Ruxule, acum am vazut postarea, messul nu l-am deschis azi, de ce sa nu vorbesc cu tine??? da... cine ma rog nu mai vorbeste cu tine? Hm?
M-a mai intrebat si Vio29 de suport, l-am primit cadou de la niste prieteni, si n-am intrebat de unde l-au luat dar cand ma mai intalnesc cu ei o sa-i intreb. Voi ce mai faceti?

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eu mi-am mai facut un test...ca nu am simptome de gravida..si zice ca sunt! dar enbuna de mine!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

5+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

CAMI - eu nu am avut simptome la nici una din sarcini, si sa stii ca e tare bine! Nici pofte, nimic nimic, doar parca nitel somn...
Asa ca relax, se intampla adesea sa boieresti ca gravida in primele luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunaseara.Slaba miscare, se vede treaba ca-i weekend.
DIARUX, si mie mi-a placut mult de tot suportul de baita al lui Nicholas.
DIDIcostumul de baie e super fain, cred ca o sa arati tare sexy in el.Nu am comandat niciodata de la Quelle, asa ca nu ma pot pronunta in privinta asta
STRULUTA, am vazut si eu filmuletul cu voinicelul care bate din palme, super grozav
ANKALAURA,mare dreptate ai cu acest "se da".
Vad ca vorbiti de biscuiti.Chiar azi ma uitam la Real la niste biscuiti de la Nestle, dar n-am avut curaj.Ma tot intreb, daca are deja patru dinti, nu e riscant, daca musca o bucata prea mare, nu se ineaca cu ea?A mai dat cineva biscuiti de la 6 luni?Heeelp!
Am vazut si poze cu Ilinca de Caprioara, el mai dragalas iepuras coconas , Bogdan de Struluta, ce smecheras e el cu sepcuta pe o parte,Raducu de Serenity, un telefonist in devenire,David de Flo, un ingeras de baietel si fratiorul lui care doarme intr-o pozitie taaare ciudata

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput