Pepenasi iulie-august 2008 (98)
Raspunsuri - Pagina 10
diarux spune:
VIO eu i-am dat biscuiti. si am vaut aceeasi problema cu inecatul cu vreo bucata mare. in mod normal as fi scris iar cu numerotari de probleme aici, da na, sa nu mai zica lumea ca-s dusa cu capu, desi am vazut ca multe au aceleasi intrebari, am astptat sa citesc la altii.
mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
violeta29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diarux VIO eu i-am dat biscuiti. si am vaut aceeasi problema cu inecatul cu vreo bucata mare. in mod normal as fi scris iar cu numerotari de probleme aici, da na, sa nu mai zica lumea ca-s dusa cu capu, desi am vazut ca multe au aceleasi intrebari, am astptat sa citesc la altii. mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan poezici pentru mamici si pepenasi www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase Andrei Tudor- minunea noastra -The Story ...inseamna ca infinitul si-a gasit limite ii zarisem grimasa zvarcolindu-se-n catuse de fier aripile sunt inutile acum chiar si cenusa... |
Hai ca esti grozava.Crezi ca tu esti singura cu multi pitici de pe forumul asta?Stai linistita ca suntem destule Deci am banuit eu bine cu biscuitii.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008
maria-86 spune:
Hello!
Am terminat si eu cu chiu cu vai trebile.Soatza a fost acasa si mi-a fost de mare ajutor.
Adina doarme deja, k i-am facut baita..
Didi acuma am vazut si eu costumu', ca eram curioasa despre ce vorbesc fetele, e super, da nush ce sa zic, eu nu comand de la Quelle niciodata.
Vio, eu i-am dat la 6 luni primu biscuite si sa inecat si de atunci nu iam mai dat.Acuma ii dau piscoturi de sampanie si le papa de numa' numa'
Maria, mamik de Adinutza mica
maria-86 spune:
Camy, eu am avut greturi muuulte , credeam ca imi dau si sufletu' in WCDa stiu o prietena, care, daca nu-i crestea burtica, n-ar fi stiut ca e gravida.
Te sarut dulce si ma rog pt tine in fiecare zi.
Ce se mai distreaza Tecky....
Mria, mamik de Adinutza mica
violeta29 spune:
CAMY, eu pina prin luna a treia ma tot duceam la dulapiorul de la baie si ma uitam sa vad daca nu cumva a disparut cea de-a doua liniuta.Si apoi de la trei luni au inceput greturile, si n-a mai fost nevoie sa ma mai uit ca o simteam pe pielea mea.
MARIAcum mai stai cu depresia?ai reusit sa scapi d ea?
maria-86 spune:
Vio, e ca si pana acum, o zi vine, alta pleaca. Da incerc sa sprvietuiesc, pt piticu meu, ca e mea..
Maria, mamik de Adina mica
iriss27 spune:
didi, foarte fain costumul de baie. Si eu visez la mare, la vara, acum mi s-a pus pata pe Turcia, dupa ce mi-a povestit pediatra ca e rai si ca se ocupa de copii, ceva de speriat, lux, mancare super, etc. Sa vad daca o sa avem bani la vara, ca se anunta un an cu mega cheltuieli, botezam, mergem la 2 nunti, plus casco la masina, plus ..plus, cred ca nici cei 85% nu imi vor ajunge.
maria, piscoturile au zahar, gluten, as zice sa nu ii mai dai.
diarux, eu Yvonnei i-am dat de la 6 luni bicuiti, hipp bio, au si la babypoint, sunt super, nu s-a inecat decat o dat acred. Aia sunt foarte tari, si mai mult trebuie sa ii baleasca, sa ii dizolve. Si inca ceva, nu i-am dat stand culcata, numai in fund si mereu am fost langa ea. Cred ca toti se ineaca la inceput, nu vad o problema in asta, daca sunt supravegheati, ma rog, ma uitam sa nu ia o bucata mare si in final a fost ok, a invatat sa manance singurica.
Pt Dav nu am mai gasit in Ro si mi-a luat ooka unii de la InterMacedionia, un supermk la Iancului, pe care ii roade intr-o veselie. Nu sunt la feld e tari ca hipp, dar pana acum nu s-a inecat sunt si bio, indulciti cu suc de fructe, deci nu prea aromati.
In alta ordine de idei, astept idei cum sa il conving pe David sa bea cu bibele . Azi am cumparat lapte Topfer, la Yvo nu am avut probleme cu el, ei bine, dihania de fii-miu a gustat o data si nu a ami deschis pliscu cand a vazut ce e. Plus ca el nu stie sa suga din bibe, e real, desi san ar mananca la orice ora din zi si din noapte, la bibe plimba tetina in gura cu limba sau o musca purs si simplu si cu ocazi asta mai curge ceva in gura lui. Dar sa suga si el ca un copil normal ...noooo. Deci, cum il fraieresc??
Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei
maria-86 spune:
Iriss, sincer pe alea ce le cumparam eu nu scria ce au in ele, da am crez ca e ok si daca iau placut..
Biscuiti ii luasem cu unt si fara gluten din Kaufland, da se inecase si nici nam prea insistat..Mama denaturata ce sunt
Vedem ce facem,
Maria , mamik de Adinutza mica
Caprioara spune:
Iriss, cand afli cum il fraieresti, sa-mi zici si mie, ca si eu sunt in aceeasi situatie cu Ilinca . Bine, eu nu vreau sa o intarc, dar macar sa bea combinat nu ar strica.
Noapte buna!
In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati
Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
violeta29 spune:
IRISS, nu cred ca ai vreo sansa sa il fraieresti sa bea din bibe.Eu am incercat sa ii pun Alexandrei lapte praf si laptic de-al meu in canita cu cioc, dar nu l-a vrut.In schimb daca ii pun apa sau suc de fructe bea din ea.Cred ca in mintea lor laptele nu poate curge din alta parte decat de la tzitzi