*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (32)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Julia, am vazut ca ai idee despre cum se inbuteliaza apa.Dar despre laptele UHT stii ceva? Am auzit ca se reambaleaza si ca pe fundul cutiei scrie o cifra cu rosu care exprima de cate ori a fost reambalat. Intradevar, am observat cifre de 8 chiar si de 10 . Oare chiar asta sa insemne?

Olivia, sunteti bine?

Spiridusule, sanatate multa iti doresc tie si copiilor si sa va intoarceti repede acasa.

Blue 78 , bine ai venit.

Diamisha ,am vazut poze superbe.Pe apa Humana scrie ca se tine desfacuta la frigider doar 2 zile, apoi trebuie fiarta. Eu o foloseam doar pentru ai dizolva zimaflorul intr-o linguritza de apa. Dar am renuntzat.Acum folosesc apa Bucovina si n-o fierb/incalzesc.

Sa le fie de bine tuturor bebeilor care au inceput diversificarea si nu numai lor.
Eu nu dau masuri, ca ma scoateti din tabel.

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Lorellay, sanatate multa la toata familia si in special Dianei.

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Spiridus, multa sanatate!
Elilov, sa va fie de bine calatoria, si bravo pt bebe sanatos!
Babyzapi, papacios Raphael, bravo
Lorellay, sanatate Dianei, bine ca ati inceput tratamentul... Nici eu nu imi pot da seama de unde sa fi luat bebe limbrici... incepe sa mi se faca si mie frica...ca uite, Diana era vioaie..
Mirtha, Bravegirl da, asa cred si eu ca sucul de morcovi nu poate fi considerat o masa... poate un supliment si pt a se obisnui cu lingurita si alte gusturi decat lapticul.

Ana Maria a inceput cam de o luna sa gangureasca, iar acum o face destul de mult si scoate diferite sunete.
Pune mana pe sora-sa, o pipaie pe fata, cand Andreea se apropie de ea, Andreea incepe sa chiuie, pe de o parte pare ca se bucura, pe de alta parte pare surprinsa ca bebe mic misca asa... Pare asa, ca si-a imaginat-o ca o papusica (cu toate ca face diferenta intre Ana Maria si papusi), si e surprinsa ca misca, si o atunge cu manutele, piciorusele...Pe urma o mangaie si ea, parca si-a mai dat seama ca nu mai trebuie o ii dea cate o palma peste capsor, ca nu trebuie sa se joace asa... Aseara au stat si s-au mangaiat minute bune...aia mica gangurea, aia mare chiuia, Mi (Asa ii zice Andreea de la "mica" - ea fiind Ma sau Mae, Mare) pe urma zambea cu toate gingiile
E drept ca nu mai am timp de nimic, si uneori pic lata de oboseala dupa masa sau seara, insa merita, sunt momente f frumoase

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Eseea, da, chiar au avut efect. Daca te uiti peste pozele Sarei de la maternitate, s-a umplut a doua zi toata de bubitze rosii, pe tot corpul. La sfatul pediatrei am dat-o cu Cutaden, dar dupa ce-am venit acasa am trecut la taratze, au mai continuat o perioada scurta pe fata, apoi au trecut complet.

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Emma este iubire

Sa fim alaturi de Cristian Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicabo

Am zis ca revin... am hranit puiul cel mic..
Amalia, ma bucur ca te simti mai bine Auzi, cum facem cu esenta aia de bebe, cum o pastram? Ceva solutii? O sa-mi fie si mie dor de mirosul de bebelus, si de pusul la san... deh raman nostalgiile
Ca tot veni vorba de nostalgii, am retrait si eu momentele de la inceputul odiseei, nu am scris chiar de la inceput de tot aici, dar oricum, destul de timpuriu...
Mav, eu zic sa te duci la munte cu familia, va rel;axati cu totii, inclusiv tu, iar cu bebe care papa numai laptic e si mai usor.
Malinas, sunt curioasa cum arata parculetul ala de care zici tu, eu acum sunt mare fan parcuri de acest gen, caci Andreea e mare amatoare de leagane, casute, tobogane etc... Daca ajung pe acolo la un moment dat, te anunt Mi-e dor de vremurile de asta vara cand suiam copilul in masina, si bateam parcurile (herastrau, kiseleff, Politehnica - aleile din complex etc). Sper sa reusesc acu din parimavara/vara si cu ambele...habar n-am cum o sa fie, dar o sa incer macar o data. Acum a fost si iarna, si deci mai frig, si am iesit doar in parcul de langa casa.
Auzi, v-ati mai intalnit atunci cand ziceai tu ca te duci in Mall sa papi o pizza? Mi-ar face placere sa va cunosc, poate mai pe la vara sa ne mai intalnim in parcuri. Asta vara ne-am intalnit, cei/cele de la grupa Andreei si a fost tare frumos.

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Nu ne-am intalnit, am fost la pizza doar eu cu david.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Sorana, imi pare rau sa aud ca Diana are limbrici, dar e bine ca ati aflat care e cauza lipsei poftei de mancare.Sanatate multa.

Steliana, sanatate multa lui Alex si lui Cristian.

Eu am citit pe diagonala ce ati scris in ultimele 2 zile. Am acceptat 3 proiecte pt jobul actual, cate unul pe saptamana.Deci 3 saptamani, de acum inainte, o sa fiu varza.Si, colac peste pupaza, m-au sunat si cei la care am fost luni la interviu sa fac un proiect. Noroc ca azi a stat tati toata ziulica cu bebe, a facut si papa si eu am putut sa lucrez.Daca aplicam aceeasi metoda si maine, sunt in grafic, si mai apuc sa va si citesc.

David doarme f prost in ultima vreme.Se trezeste si la 15-20 minut si plange.Nu ii este foame, dar este agitat.Am decis sa nu-i mai dau seara san, ca oricum era putin.Ma gandesc ca eu sunt stresata si asta nu ii face bine.Incercam sa vedem.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Malinas multa bafta cu proiectele, sa le termini pe toate la timp. Stii cum este... nu e nimic si cand apare una apar toate.

Eseea nu inteleg de ce dr v-a recomandat crema Triderm. Este o crema foarte agresiva pe baza de corticosteroizi cu potenta mare. Eu i-am dat lui bebe cu Triderm maxim 7 zile numai seara, dar asta fiindca are dermatita atopica si bubitele aeru intr-o stare foarte grava, supurau si se cojea si pielea, parca era oparit. Nu stiu ce alta crema sa-ti recomand, dar iti spun din suflet NU triderm

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Marysa, Alexa, Diana21 (mi-e dor de dialogurile strumfesti), Ihotu, Ale, W...girl, si multe altele, pe unde sunteti fetelor? Ne e dor de postarile voastre...

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Emma este iubire

Sa fim alaturi de Cristian Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Buna fetelor...
Ank suntem pe aici am mai scris dar nu am mai avut timp...sunt cam in criza...

Tocmai am terminat tratamentul pt bubite si reapar luni mergem sa facem testul pt alergii..

Noua taratele ne-au facut mai mult rau...dr a zis ca irita si sa nu ii mai dau...

Ma duc sa adorm pitika...e agitata...mi-au venit musafirii si s-a diminut cantitatea de laptic si e f agitata...oare nu ii place gustul?

A fost al meu la presedintele de bloc pt intretinere si a zis ca nu stie...

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Am pus fotografii noi. Pupam dulce.. si uram multa.. multa santate la toata lumea.
Nopti linistite.

Fotografii noi cu printesa[/blue]

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 12 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput