*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (32)*
Raspunsuri - Pagina 20
spiridusul spune:
am venit acasa
acum alex a inceput sa faca iar febra
cred ca o sa innebunesc
nu stiu incotro sa o iau
venit de la dr . marcu
stanciu de la budimex nu-i in tzara
daca aveti fir direct la verun doctor bun, va rog dati-mi ceva date pe steliana.rodino pe messenger
as pleca cu el.. dar unde? unde?
si azi am un gand bun pentru Ginye
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi
Otiliav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monicus Am pus fotografii noi. Pupam dulce.. si uram multa.. multa santate la toata lumea. Nopti linistite. Fotografii noi cu printesa Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 12 saptamani pozele mele Povestea nasterii[/blue] |
Ce scumpete de fetita aveti. Frumoasa poza cu voi doua, se vede ce topita esti dupa Ana.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
cameliam spune:
citat din mesajul lui Eseea fetelor, am si eu o mare mare rugaminte : am citit sigur la voi mai demult ca folositi tarate pt baita lui bb. Poate cineva ( Mirtha, parca tu erai?!) sa-mi dea mai multe detalii?? De unde iau, cum se numeste etc? A fost sotul la plafar si aia nu i-a putut da detalii, avea 2 tipuri : tarate de bors si :digestive" dar nu l-a putut indruma deloc! Bb al meu ( are 3 zile) are niste pete si bubite pe corp si mi-e tare mila de el ... Mami de fetita si de baietel 39 + |
Buna, Eseea
Si eu ii fac baita fetitei mele in apa cu tarate, iar cand nu am tarate folosesc amidon alimentar, e tot aia de fapt, amidonul e cel care face pielea bebelusului sa fie neiritata. Tarate eu am cumparat din piata, in toamna un stoc mai mare...amidonul ar trebui sa il gasesti in orice magazin alimentar.
Cami
malinas spune:
citat din mesajul lui mar_ysa_28 A fost al meu la presedintele de bloc pt intretinere si a zis ca nu stie... Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08 www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea Povestea nasterii |
Legat de trecerea bebelusului la intretinere raspunsul oficial primit de mine este urmatorul:
"In mod normal, un nou nascut este trecut la intretinere daca locuieste in bloc mai mult de 15 zile pe luna. Mai pe romaneste, in prima luna de viata, daca este adus de la maternitate pana in 15 inclusiv ale lunii, atunci va fi trecut la intretinere. Daca trece de 15 intra la intretinere incepand cu luna urmatoare.
Legea 230/2007 si normele de aplicare spun asa:
Art. 17
(1) Comitetul executiv al asociatiei de proprietari are urmatoarele atributii:
[...]
r) stabileste cotele de participare pe persoana la cheltuielile aferente persoanelor cu domiciliul in cladire si pentru persoanele care locuiesc temporar, minimum 15 zile pe luna; stabileste perioada pentru care proprietarii, respectiv chiriasii, pot solicita in scris scutirea de la plata cheltuielilor pe persoana si care trebuie sa fie de cel putin 15 zile pe luna, conform hotararii adunarii generale;
Nu se face referire la niciun copil, batran etc. ci la persoane.
Sa nu interpretati ce face copilul pentru a fi trecut la intretinere, in sensul ca nu consuma, pentru ca nu veti gasi intelegere.
In principal, cheltuielile pe persoane sunt un jur de 20 RON/lunar, deci eu zic ca nu merita ,,distractia''.
Cheltuieli pe persoana:
Gaze: utilizati pentru incalzirea hranei copilului (fiert lapte, fiert rufe etc.)
Salariul femeii de serviciu pentru evacuare gunoi: nu va reamintesc ce faceti cu pampersii
Energie electrica lift: normal ca il duceti in parc cu caruciorul, deci utilizati liftul
Gunoi menajer: idem salariul femeii de serviciu
Acuma, gunoiul si gazele inseamna cam 17.50 RON lunar de persoana."
Sper sa va fi lamurit cu aceasta problema.
Un gand bun pt Ginye si Stefanut .
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz
criss703 spune:
Monicus vazut multeee pozite frumoase cu printesa ta mica , si filmulete , la cel din carucior s-a uitat atenta si Paula ..probabil ca ea stia ce zice
Malinas succes si spor la munca , sa termini la timp toate proiectele si sa te ajute tati in continuare
Babyzapi Raphael cel mancacios !
Mar_ysa bafta luni la arlergolog sa gasiti cauza bubitelor
ps.Steliana din pacate nu sunt din Bucuresti si nu te pot ajuta dar sper din suflet sa gasesti repede un medic bun si mai ales sa se faca bine puii mici
Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii
malinas spune:
citat din mesajul lui spiridusul am venit acasa acum alex a inceput sa faca iar febra cred ca o sa innebunesc nu stiu incotro sa o iau venit de la dr . marcu stanciu de la budimex nu-i in tzara daca aveti fir direct la verun doctor bun, va rog dati-mi ceva date pe steliana.rodino pe messenger as pleca cu el.. dar unde? unde? si azi am un gand bun pentru Ginye Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi |
offfffffffff...Doamne.tare as vrea sa stiu si sa pot sa te ajut, dar din pacate nu pot, fiindca nu stiu nici un medic bun. Ma rog sa se faca Alex bine si tu sa ai putere, asta e singurul lucru pe care pot sa-l fac.
Un gand bun pt Ginye si Stefanut .
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz
Z_IULIA spune:
Spiridusule sanatate multa multa si ... Sper sa ne dai cat mai curand vesti bune.
Flory nu stiu,nu am cuvinte...de ce se intampla aceste lucruri u voi intelege niciodata..sa va dea Dumnezeu putere si rabdare sa cresteti pe bb si sa treceti peste prejudecatile celor din jur.Te imbratisez
lorellay nu am crezut ca bb asa mic poate avea limbrici...cu tratament trece... Va fi bine.
Eli ma bucur ca sunteti bine
Azi am terminat cu examenele...ma simt eliberata si ma bucur ca ma pot ocupa mai mult de printesa mea!
Am tot citit cum procedati cu apa plata , apa de la robinet... eu inca alaptez exclusiv si nu mi-am pus problema.Si pana la diversificare mai avem.Multumesc lui Dumnezeu ca am laptic si sunt tare mandra de mine ca am o printesa grasunica doar din ce suge de la mami!
Va pup si va doresc mulata sanatate voua si bebelusilor vostrii!
Iulia lui Claudiu George (23.04.2002) si Diana Maria (20.12.2008)
http://picasaweb.google.com/savanta.iz/Botez15022009#
Miky-ea spune:
Steliana,din pacate nu cunosc unul bun...Sanatate multa si sa dea D-zeu sa se rezolve cat mai repede!
Mar_ysa tin pumnii luni sa gasiti cauza bubitelor si sa scapati de ele!
Monicus am vazut multe poze frumoase cu printesa ta!E tare scumpa...
Malinas mult succes la munca!
De Diana21,Alexa am intrebat si eu...
Sa aveti o duminica frumoasa!
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
Ramo2007 spune:
Spiridus, sanatate, dr. care o stiu eu e in concediu trebuia sa merg ieri la ea, dar m-a reprogramat.
Fetelor, ieri am facut-o de oaie rau...cand sa-i tai unghiutele Sarei am ciupit-o de degetel , am crezut ca mor, nu stiam ce sa-i mai fac.In prima faza i-am bagat degetelul la mine in gura, apoi am dat-o cu Baneocin crema si apoi cu Baneocin unguent si i-am pus un plasture pe degetelul ei ala mic si finut.Am plans si-mi venea sa ma dau cu capul de pereti de tuta ce sunt .LA jumatate de ora dupa asta, au venit nasii, n-o mai vazuera de la botez si au deochiat-o si a dat-o intr-un plnas isteric...prima data am crezut c-o doare degetelul c-o luase nasa de manuta aia, dar apoi incepea din senin...i-a descantat nasa si a trecut.Din nou a papat la 18 si apoi a bagat somn, iar n-am facut baita , dar astazi...gata, o tinem treaza dupa masa de 5 sau 6 ca sa facem aie si sa mai pape o data.S-a trezit la 3 si acum la 7 si vorbeste de zor si noua ne pica ochi-n gura...au plecat musafirii la 12.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
mar_ysa_28 spune:
Cris, miky ea multumim
Malinas merci mult...nici nu m-am gandit la bani....eu alaptez exclusiv..cu gazele dar oricum nu conteaza ca avem centrala, deci gaze separat. dar Presedintele nu stie....sa il informez eu? Nu mi se pare normal...
Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea
Povestea nasterii