Sora mea mi-a salvat viatza

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Lemoni, ce faci, cum esti ?
Suntem aici, sa-ti transmitem din energia noastra pozitiva !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Scorpiutze

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Lemoni am citit cu un nod in gat povestea ta.

iti dores tot binele din lume !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Da sunt aici inca, am avut cateva zile groaznice si acum sa va spun ce s-a intimplat in ultimul timp.Am primit raspunsul de la bone scan, ct scan care sunt perfecte uraaaaaa , am scapat de un cosmar asta a fost o vesete excelenta si sunt happy ,happy nu s-a dus la oase si nu e metastaza iar toate organele sunt clare.
A doua veste insa e cumplita in MRI au mai gasit un nodul foarte foarte mic de 6 mm si am fost trimesa de urgenta la ultrasound pt biopsie, de ce e cumplita vestea pt ca acel mic nodul este chiar opozit fatza de cel de care stim deja, deci la ora 6 si in caz ca biopsia iese naspa atunci v-a trebui sa imi faca Mastectomy,problema isa nu s-a terminat aici pt ca la ultrasound nu se poate vedea sa-i faca biopsie si atunci am de ales intre doua lucruri , sa fac operatia de Lumpectomy care o am programata initial saptamina viitoare pt ca atit timp cat nu stim sigur ce se intimpla cu cel deal doilea nodul e pacat sa taiam tot sanul si sa astept 6 luni sa vedem mersul lui poate chimoterapia sa il termine, sa fac Mastectomy ca sa nu imi asum riscul .
Acum stau si ma gandesc ce e mai bine de facut, sa iau masuri drastice sa tai tot sa scap de o grija , ori sa fac operatia partiala si in 6 luni sa trebuiasca sa o fac iar daca doamne fereste ala creste . Imi e ciuda ca nu pot sa iau o hotarire , nu stiu ce ar fi mai bine , adica stiu ca normal un om sanatos la cap ar taia tot sa scape de grija , dar nu sunt pregatita sufleteste pt asta in acelasi timp sa stau sa mai astept 6 luni si sa incep iar , iar nu imi convine, dar nu sunt nici ei siguri ce este si pot sa il tai degeaba . Complicat sper sa fi fost cat se poate de clara cu mesajul ca nici eu nu stiu ce doamne iarta-ma sa mai zic.Am trei zile in care sa decid .
O sa va tin la curent, va pup si va multumesc ca sunteti alaturi de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Lemoni,ma bucur mult pentru vestea cea buna.
Iti doresc sa iei cea mai buna decizie privind operatia.Nicio varianta nu e usoara, din pacate.Nu se poate sa ti-i scoata pe ambii, fara mastectomie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Lemoni bravo bravo bravo
Stiu ca e greu dar e mare lucru ca ai optiuni, nu ? asta e important
Din exterior mi se pare ca as lua decizia radicala dar pana nu esti efectiv in postura asta ... nu stii cum e

Mergi la inceput

Intre timp am avut o discutie cu asistenta si m-a facut sa merg pe mana ei.Ea spune ca 99% Mri poate sa citeasca gresit ceea ce ar fi super. Ea mi-a spus sa merg cu lumpectomy , in timp aflam si biopsia dupa operatie si raspunsul la genetic test si o sa mai facem un ultrasound sau un Mri sa vedem ce arata si apoi daca este necesar v-a trebui sa iau decizia drastica ceea ce sper sa nu fie cazul.
Defapt ce zic eu drastica ca nu e e asa drastica ca imi pun implat
si am scapat de o grija.Sunt deja mai fericita ca stiu ca asta e decizia ceea mai buna pt moment.
Sa auzim de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

lemoni ma bucur mult pt vestile bune si mai ales ca ai ajuns la o hotarare si esti impacata cu decizia luata

6 mm ai spus? vai de mine ma sperii si mai tare...ai mei au 5 mm, 8/7mm si 7/6 mm...astia-s toti in sanul stang, in cel drept mai mici de 5 mm...nu mai am nici eu rabdare pina pe 27 aprilie

te asteptam cu vesti bune sapt viitoare

www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">" Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Mergi la inceput

Uta nu stiu cum la tine asa de mici se vedeau la echo iar la mine nu au putut sa-l gaseasca!Nu te panica daca de 2 ani tot te verifica inseamna ca stiu ei ce fac pt ca nu sant asa inconstienti, chiar am ras azi cu radiologista ca ii aratam eu chistul pe ecran , ea imi zice vad ca ai devenit experta! Eu ii raspund da cand ma fac bine o sa vreau un part time job aici ca si asa v-a trebui sa va vizitez prea des si o sa fiu prietena voastra ceea mai buna.Au inceput sa rada amindoua.
Atunci cand este maling are marginile diferite si se vede clar pe ecran.
Asa ca gandeste pozitiv si totul o sa fie bine o sa vezi .

Mergi la inceput

Claujro tu ce vesti mai ai?

Anina iti multumesc pt energia ta pozitiva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali02 spune:

Lemoni, cel mai important este este faptul ca ai facut investigatii complete si nu ai nici o metastaza. Eu inteleg ca nici ganglionii axilari nu au fost afectati (s-ar fi vazut la CT asta, nu?), cea ce e super, asta inseamna stadiul unu al gripei , sanse maxime de a scapa usor de ea.

In privinta operatiei, oare nu exista si o a treia varianta, adica mastectomie urmata de reconstructie, in acelasi timp operator. Stiu ca se practica aceasta operatie in Canada si asa rezolvi ambele probeme - elimini riscul celui de-al doilea nodul si iesi din operatie cu un san nou.
Orice hotarire ai lua, iti doresc sa-ti regasesti line=istea si sa mergi mai departe cu speranta si credinta.

Mergi la inceput