Sora mea mi-a salvat viatza
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Lemoni, ce faci, cum esti ?
Suntem aici, sa-ti transmitem din energia noastra pozitiva !
Nina, mami de
![](zana.gif)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.
![](rugaciune.gif)
Emma INVINGE cancerul!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Lemoni spune:
Da sunt aici inca, am avut cateva zile groaznice si acum sa va spun ce s-a intimplat in ultimul timp.Am primit raspunsul de la bone scan, ct scan care sunt perfecte uraaaaaa , am scapat de un cosmar asta a fost o vesete excelenta si sunt happy ,happy nu s-a dus la oase si nu e metastaza iar toate organele sunt clare.
A doua veste insa e cumplita in MRI au mai gasit un nodul foarte foarte mic de 6 mm si am fost trimesa de urgenta la ultrasound pt biopsie, de ce e cumplita vestea pt ca acel mic nodul este chiar opozit fatza de cel de care stim deja, deci la ora 6 si in caz ca biopsia iese naspa atunci v-a trebui sa imi faca Mastectomy,problema isa nu s-a terminat aici pt ca la ultrasound nu se poate vedea sa-i faca biopsie si atunci am de ales intre doua lucruri , sa fac operatia de Lumpectomy care o am programata initial saptamina viitoare pt ca atit timp cat nu stim sigur ce se intimpla cu cel deal doilea nodul e pacat sa taiam tot sanul si sa astept 6 luni sa vedem mersul lui poate chimoterapia sa il termine, sa fac Mastectomy ca sa nu imi asum riscul .
Acum stau si ma gandesc ce e mai bine de facut, sa iau masuri drastice sa tai tot sa scap de o grija , ori sa fac operatia partiala si in 6 luni sa trebuiasca sa o fac iar daca doamne fereste ala creste . Imi e ciuda ca nu pot sa iau o hotarire , nu stiu ce ar fi mai bine , adica stiu ca normal un om sanatos la cap ar taia tot sa scape de grija , dar nu sunt pregatita sufleteste pt asta in acelasi timp sa stau sa mai astept 6 luni si sa incep iar , iar nu imi convine, dar nu sunt nici ei siguri ce este si pot sa il tai degeaba . Complicat sper sa fi fost cat se poate de clara cu mesajul ca nici eu nu stiu ce doamne iarta-ma sa mai zic.Am trei zile in care sa decid .
O sa va tin la curent, va pup si va multumesc ca sunteti alaturi de mine.
arinna spune:
Lemoni,ma bucur mult pentru vestea cea buna.
Iti doresc sa iei cea mai buna decizie privind operatia.Nicio varianta nu e usoara, din pacate.Nu se poate sa ti-i scoata pe ambii, fara mastectomie ?
Ana_Perianu spune:
Lemoni bravo bravo bravo
Stiu ca e greu dar e mare lucru ca ai optiuni, nu ? asta e important
Din exterior mi se pare ca as lua decizia radicala dar pana nu esti efectiv in postura asta ... nu stii cum e
Lemoni spune:
Intre timp am avut o discutie cu asistenta si m-a facut sa merg pe mana ei.Ea spune ca 99% Mri poate sa citeasca gresit ceea ce ar fi super. Ea mi-a spus sa merg cu lumpectomy , in timp aflam si biopsia dupa operatie si raspunsul la genetic test si o sa mai facem un ultrasound sau un Mri sa vedem ce arata si apoi daca este necesar v-a trebui sa iau decizia drastica ceea ce sper sa nu fie cazul.
Defapt ce zic eu drastica ca nu e e asa drastica ca imi pun implat
si am scapat de o grija.Sunt deja mai fericita ca stiu ca asta e decizia ceea mai buna pt moment.
Sa auzim de bine.
uta_ciun spune:
lemoni ma bucur mult pt vestile bune si mai ales ca ai ajuns la o hotarare si esti impacata cu decizia luata
6 mm ai spus? vai de mine ma sperii si mai tare...ai mei au 5 mm, 8/7mm si 7/6 mm...astia-s toti in sanul stang, in cel drept mai mici de 5 mm...nu mai am nici eu rabdare pina pe 27 aprilie
te asteptam cu vesti bune sapt viitoare
www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">" Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone
Lemoni spune:
Uta nu stiu cum la tine asa de mici se vedeau la echo iar la mine nu au putut sa-l gaseasca!Nu te panica daca de 2 ani tot te verifica inseamna ca stiu ei ce fac pt ca nu sant asa inconstienti, chiar am ras azi cu radiologista ca ii aratam eu chistul pe ecran , ea imi zice vad ca ai devenit experta! Eu ii raspund da cand ma fac bine o sa vreau un part time job aici ca si asa v-a trebui sa va vizitez prea des si o sa fiu prietena voastra ceea mai buna.Au inceput sa rada amindoua.
Atunci cand este maling are marginile diferite si se vede clar pe ecran.
Asa ca gandeste pozitiv si totul o sa fie bine o sa vezi .
vali02 spune:
Lemoni, cel mai important este este faptul ca ai facut investigatii complete si nu ai nici o metastaza. Eu inteleg ca nici ganglionii axilari nu au fost afectati (s-ar fi vazut la CT asta, nu?), cea ce e super, asta inseamna stadiul unu al gripei , sanse maxime de a scapa usor de ea.
In privinta operatiei, oare nu exista si o a treia varianta, adica mastectomie urmata de reconstructie, in acelasi timp operator. Stiu ca se practica aceasta operatie in Canada si asa rezolvi ambele probeme - elimini riscul celui de-al doilea nodul si iesi din operatie cu un san nou.
Orice hotarire ai lua, iti doresc sa-ti regasesti line=istea si sa mergi mai departe cu speranta si credinta.