Sora mea mi-a salvat viatza
![](images/user_woman.png)
Cu un an in urma va scrim de suferintza sorei mele , o boala cumplita s-a abatut peste ea o "gripa" asa cum numiti voi mai nou cancerul la san , a venit pe ne pusa masa .Un an mai tarziu chiar in ziua cand a fost la controlul de dupa tratament nici macar nu am putut sa ne bucuram prea mult pt reusita ei pt ca aveam pe masa diagnosticul meu.
Cand am aflat de diagnosticul ei am inceput sa fac si eu tot feleul de investigati , am avut o mamografie urmata de un ultrasound, urmat de o termografie si nu in ultimul rand un test genetic. Se pare ca eram sanatoasa tun!Am facut cam tot ce este posibil o femeie sa faca sa poata sa previna aceasta "gripa" si totusi vorba sotului meu tot am furat-o! In ciuda tuturor controalelor avute nimeni nu a descoperit nimic si mai rau doctorul de familie isi cere scuze....
Singura mea salvare a fost sora mea, ea a fost cea care a descoperit nodulul si datorita ei am fost putin mai alerta si mi-am facut controale regulate .Numai datorita ei am gasit aceasta "gripa" la un inceput de drum si nu i-am dat voie sa desfasoare prea mult . Ce v-a urma o sa va tin la curent , e un drum lung dar vom iesi in final cu capul la suprafata.
Nu am nevoie de compatimire , viatza noastra nu se sfarseste cand ai cancer ci abia incepe! Vreau insa sa fiu sigura ca voi toate puteti spune povestea noastra tuturor fetelor pe care le cunoasteti si daca una dintre ele careia nici prin gand nu ii trecea sa se controleze sa faca o mamografie ii va ajuta si v-a prinde acesta boala la inceput de drum atunci voi avea satisfactia ca am avut pt ce lupta.
Stiu ca sunt multe fete invingatoare printre noi si le felicit si cu ocazia zilei de 8 martie le daruiesc o floare flo].
Va pup si aveti grija de voi !
Raspunsuri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maru/maru.jpg)
maru spune:
sanatate Lemoni
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/
ilse spune:
Lemoni sa fie totul bine!
Intotdeauna te-am citit cu placere chiar daca nu eram pe aceasi "unda" si am vazut asa printre randuri o femeie puternica, o supravietuitoare, o luptatoare!
Stiu ca "gandirea pozitiva" a devenit poate un cliseu dar eu sunt cu un gand bun alaturi de tine!
eu si 3 banditi: ilse, sven si thor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/camelia_daniela/camelia_daniela.jpg)
camelia_daniela spune:
Sanatate maxima si tot bine din lume ti-l doresc! Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!
Lemoni spune:
Va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine , imi scriu gandurile sa pot sa ma descarc.
In primul rand trebuie sa ne cunoastem noi corpul cel mai bine , apoi sa luptam pt drepturile noastre.Eu i-am cerut doctorei de familie sa repet ultrasoundul la fiecare 6 luni raspunsul ei a fost ca nu este necesar .... uite ca in cazul meu ar fi fost necesar pt ca au trecut numai 8 luni de cand am avut mamograma si in acest timp totul s-a schimbat, sau a fost posibil ca la prima mamograma sa fi fost o greseala , la afirmatia aceasta doctora mea mi-a spus ca totul e posibil ca greseala este omeneasca!Asa ca acum am hotarit sa cer a doua opinie la biopsie, imi sun doctora pt ca ea trebuie sa ceara acest lucru , iar ea ma intreaba cum sa fac asta ca nu stiu nu am facut niciodata!Multe dintre voi o sa-mi spuneti sa schimb doctorul stiu asta este si parerea mea , noroc ca nu ea o sa imi faca tratamentul ea este numai persoana care primeste toate rezultatele de la toti ceilanti pe care o sa-i vad .
Noroc ca inca sunt cu capul pe umeri si nu am cazut si mai pot sa gandesc clar , i-am explicat cu cine sa ia legatura si mi-a promis ca o sa se ocupe de asta . O sa astept raspunsul ei. Nu stiu daca ma ajuta a doua opinie dar vreau sa incerc pt ca asa cum ea mi-a spus ca greseala e omeneasca ..... poate si asta sa fi fost o greseala .
Sunt frustrata cand eu bolnav trebuie sa ii spun doctorului meu ce sa faca , normal el ar trebui sa vina cu toate aceste idei pt mine.
adaca spune:
Esti o luptatoare. Te admir. Multa sanatate. x4
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)
www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">
GAZELE MELE
Tisina spune:
Lemoni, multa sanatate si sa dea Domnul sa treci repede si usor peste asta. Sunt alaturi de tine si sper sa vii cu vesti bune dupa cea de-a doua "opinie".
La multi ani de 8 Martie!