Sora mea mi-a salvat viatza
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Lemoni, cum scrie si Vali, cel mai important este ca nu ai nici o metastaza !
Si uite, deja se contureaza pe ce drum sa mergi !
Noaptea e un sfetnic bun. Doamne ajuta, sa alegi varianta cea mai buna pentru tine !
Nina, mami de
![](zana.gif)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.
![](rugaciune.gif)
Emma INVINGE cancerul!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
kiki1970 spune:
Lemoni am trecut si eu prin perioada de care povestesti tu, numai ca tu ai norocul sa nu fii in Romania, cel putin cred ca acolo sunt altfel serviciile medicale. La mine prima operatie a fost sectoriala, adica au scos doar nodulul ptr ca nu se stia 100% sigur de care este. Am terminat chimioterapia si apoi la sfatul chirurgului(care este femeie) si al oncologului am facut mastectomie.
Oncologul a inclinat spre mastectomie deoarece mi-a spus ca daca nu fac operatia va trebui sa fac radioterapie iar el nu are incredere in aparatele pe care la avem in Romania, adica nu este convins ca se face destul de bine radioterapia. Asa ca m-am hotarat. Acum nu stiu cand o sa am bani de reconstructie, dar asta este. Tu daca ai posibilitatea sa-ti faci reconstructia in acelasi timp este super.
Sincera sa fiu eu nici acum nu sunt convinsa 100% ca am avut un nodul malign (tinand cont ca toate analizele le-am facut in Romania).
Multa sanatate in continuare
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/claujro/claujro.jpg)
claujro spune:
Eu am marti programare la sonoelastografie la Gynecoland, nu am reusit sa obtin programare la CMU decat la o doctorita care are referinte foarte proaste pe net si mi-a fost teama...
CE bine ca nu esti in Romania...aici nu te indruma nimeni ce sa faci, incotro s-o apuci, daca nu gaseam singura info de la voi si de pe net, nimeni nu-mi spusese de sonoelastografie si posibil sa fie si alte investigatii de care nu stiu eu. Ma gandesc si la un RMN... Ideea e ca trebuie sa fac EU, singura, pe cont propriu totul...din partea medicilor nu am primit indrumare sau poate nu am gasit eu inca unul bun.
Mara si Matei
danielac spune:
Lemoni iti doresc sa fii bine si sa treci cu usurita peste toate greutatile vietii! Doamne ajuta!
PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.
Lemoni spune:
La mine nu s-a pus problema de reconstructie deocamdata pt vor sa stie mai inti daca dupa operatie totul (ma refer la margini) este clar la biopsie , si apoi dupa chimo am inteles ca mai vedem ce se intimpla.Si mie imi scoata numai nodulul care este mic am inteles numai ca este foarte adunc la vre-o 3 cm in san ,asa ca nu stiu cum v-a arata dupa.Oricum ieri l-am pus pe al meu sa le faca poze sa aiba o amintire si daca ii se face dor sa se uite la poze.....haaaaa sunt dusa cu pluta!Cred ca imi bese mintea!
arinna spune:
Lemoni, succes mult la operatie, sa vii cu cele mai bune vesti! Cat timp vei sta internata?Multa sanatate si numai bine !
Lemoni spune:
Arinna am avut astazi operatia la 9.30 dimineatza , dar totul a mers ca pe roate si am cerut sa plec acasa , asa ca acum sunt acasa la mine rasfatata de familie . Pot sa va spun ca mi-am facut o mie de griji cum va arata sanul dupa operatie si eram tare speriata insa acum sunt tare multumita de rezultat, inca nu vad mare lucru ca am pansament peste ,dar dupa cum am inteles de la doctor a facut o taietura langa sfarc si a scobit acolo apoi a cusut sub sfarc si nici nu se vede ca am avut operatie. Doamne ajuta sa iasa totul clar la biopsia de dupa operatie si sunt ca si noua. Ma doare putin mana asa ca nu o sa va scriu prea mult dar am vrut sa altati primele impresi.
claujro spune:
Lemoni, tinem pumnii sa fie bine! O sa fie bine, n-are cum sa fie altfel!
Mara si Matei
arinna spune:
Bravo Lemonik!Ma bucur mult pentru tine. Sa iasa totul bine !
Refacere rapida si sa ne dai vesti cand poti !!!
claujro spune:
Eu am fost azi la Gynecoland la sonoelastografie si e totul in regula. O sa o repet peste 6 luni.
Mara si Matei