Sora mea mi-a salvat viatza
Raspunsuri - Pagina 11
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Lemoni spune:
Bravo claujro ma bucur foarte mult pt tine.
Si va multumesc la toate fetele pt galerie incontinoare, ma doare putin ca am bagat un tub prin care se scurge un lichid si nu prea pot sa scriu ca ma doare mana , nu rau dar asa cateodata ma trec niste fiori ingrozitori abia astept sa imi scoata asta sper eu visez pana sambata sa fiu de paste la catolici gata de dans.
In rest am fost shopping ieri , ma misc mai ca un robotel dar am iesit din casa.Astazi m-au sunat si de la oncologie sa stie cand imi face programare , astept asistenta acasa sa vina sa imi schimbe pansamentul sa vedem cand isi face aparitia.
arinna spune:
Lemoni,cand primesti rezultatul?
Clau,felicitari! Pe cont propriu e cel mai bine, nu trebuie sa te lasi doar pe mana medicilor, nici cand recomanda nici cand omit.Trebuie sa ai propria opinie cand e vorba de probleme vitale.Un test suplimentar nu strica niciodata.
Lemoni spune:
Arina raspunsul final il primesc pe la sfarsitul lui aprilie, daca apare inainte au zis ca ma suna.Astazi asistenta a venit si mi-a schimbat pansamentul, am ramas fara cuvinte nici macar nu se vede unde a facut operatia , al meu cica te-o fi operat oare? Este amazing nici nu ma asteptam , numai ca nu trebuie sa ma bucur prea tare pana nu primesc raspunsul final .
Lichidul curge curat si mi-au spus ca in maxim 6 zile imi scoate tubul, trebuie sa stau cuminte sa nu ma agit prea tare, ceea ce incerc sa fac dar nu prea pot ca sunt destul de activa.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Lemoni, refacere usoara si rapida ! Esti o curajoasa !
Tinem pumnii in continuare pentru rezultate bune !
Nina, mami de
![](zana.gif)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.
![](rugaciune.gif)
Emma INVINGE cancerul!
Lemoni spune:
Sambata am fost norocoasa , am negociat cu asistenta si mi-a scos tubul ala din mine. Ma simt minunat, ce usurare, trebuie sa exersez cu mana pt a imi capata putin puterea in ea dar in rest va spun sincer nu a fost asa naspa.La scoaterrea tubului am fost amenintata ca ma voi sui pe pereti de durere , dar nu a fost asa a durat un minut si a fost suportabil.
Acum sunt trista ca ai mei mai stau aici numai o saptamina si vor pleca, trece timpul asta asa de repede , intr-un fel ma bucur ca deja numai putem sa ascundem prea mult si pt mine asta este cel mai mare stres, dar in altul imi pare rau ca nu stim cand si daca o sa ne mai revedem .
Va pup pe toate.