Sora mea mi-a salvat viatza
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
arinna spune:
Lemoni, Paste fericit !, , multa sanatate,sa vii cu vesti bune in continuare . Lasa ca vin ei, parintii, si la anul...pana atunci te refaci, te linistesti si la iarna ve vedeti din nou.
Sarbatori fericite, tuturor!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Lemoni spune:
Maine merg la raspuns , sunt atit de stresata pana aflu totul , de refacut m-am refacut repede , cu mana mai trebuie sa lucrez dar asta nu e nimic daca toate ies bine maine. ma supara ca sant programata la oncolog abia in iunie si uite asa pierd o luna in care deja as fi putut avea cel putin 2 sedinte de chimo.Intr-un fel e bine ca am botezul nepotului intre timp si ziua baiatului meu de sarbatorit si chiar ma gandeam ca nu pot sa-i sarbatoresc ziua ca nu pot sa chem copii iar eu sa fiu chelioasa si imi era asa mila de el ca stiu cat de mult asteapta ziua lui . Maine seara revin cu vestea pana atunci nu imi ramine dacat sa ma rog.
Lemoni spune:
Am vesti bune sunt fabuloasa! Au scos 11 ganglioni si sunt toti negativi iar marginile sunt clare . Este gradul 2 deci intermediar si sper sa fie stagiul 1 l-am pris chiar la inceput , cum v-a spuneam sora mea chiar mi-a salvat viata! Daca nu ii se intimpla ei nu cred ca ma cautam . Oricum si doctorul a ramas mirat de ce operatie a facut , imi zice dupa numai 2 saptamini nici macar nu se vede esti amazing te-ai refacut imediat . Toata lumea mandra de mine nevoie mare si eu la fel ce sa zic sunt atit de bucuroasa ce nici nu va puteti imagina.
Acum astept programarea la oncolog daca scap si fara chimo sunt si mai fabuloasa .
Va pup si sanatate maxima.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danielag/danielag.jpg)
danielag spune:
Lemoni, ma bucur mult pentru tine! Un brat de flori si o imbratisare mare de tot iti trimit!
Daniela
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Lemoni, bravo !
Tin pumnii in continuare !
Nina, mami de
![](zana.gif)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
![](rugaciune.gif)
vali02 spune:
Lemoni, este cea mai buna veste pe care o puteai primi!
Din ce am citit eu, atunci cand tumora este mai mica de 2 cm si ganglionii sunt curati, e clar stadiul unu. Deci celulele tumorale nu au plecat la plimbare prin limfa sau tesuturile invecinate si au fost indepartate la operatie. Ma bucur mult pentru tine!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nikole/nikole.jpg)
nikole spune:
Slava Domnului... imi inchipui cat de usurata trebuie sa fii
Sanatate multa de acum incolo
Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec