Sora mea mi-a salvat viatza

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Multa sanatate si putere

Ioana 34+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Saptamina asta am fost plecata mereu la Toronto, sa vedem nepotelul apoi luni am fost la spital sa imi spuna cum sa ma pregatesc de opertie.
Maine merg la MRi , mersic arinna dar vine ala mare cu mine , ca incepe scoala la 12 si i-am zis ca trebuie sa se invoiasca , oricum eu sper sa scap pana la 11 de acolo.
Ieri vorbeam cu sora mea , oare suntem inconstiente de gravitatea boli? Ca noi chiar o tratam ca pe o gripa.
Sper sa iasa si Mri-ul bine si sa fie in faza incipienta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Draga Lemoni, ma bucur ca esti optimista. O sa scapati voi si de pb asta. Iti tin pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Lemoni, e bine, gandirea pozitiva atrage lucruri pozitive.
Sunt cu gandul la tine azi, iti tin pumnii !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Scorpiutze

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

Hai ca am reusit sa fac si MRI-ul nu a foat asa de greu cum mi-a spus sora mea.Mi-am pus un cd si am stat cumnite ascultand muzica in capsula 45 de minute , e drept ca am luat o pastila de calmare si m-am cam ametit asa ca a trecut foarte repede si fara nici o problema.
Singura problema am avut-o cu asistenta care m-a enervat trebuia sa-mi bage un I vi in mana, dar ea avea mana rupta , o colega s-a oferit sa o faca pt ea dar a refuzat-o ca cica mi-o face ea. S-a apucat fata bine merci si a bagat-o gresit am simtit o durere ingrozitoare , apoi vena s-a umflat si ma doare de atunci de numai pot.Normal ca pana la urama tot colega a reusit sa mi-o faca si ma intreb cat de incapatinata a putut sa fie si de ce nu a lasat-o frate de la inceput, numai asa sa-mi produca mie durere. Greseala e omeneasca dar numai am timp sa greseasca astia pe mine!
In rest inca sant adormita, iar maine merg si la bone scane si ct scan asa ca o sa va impartasesc pataniile maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Lemoni, ma bucur ca ai scapat de RMN . Succe mult mai departe!

Mergi la inceput

Astazi a urmat Ct scan care nu a fost asa de greu , mai nasol a fost lichidul pe care a trebuit sa-l beau inainte avea un gust ingrozitor , dar pana la urma a fost ok am reusit sa beau acel litru de crap. poi sentatia aia fierbinte in tine pt cateva minute dar trece repede.
Bone scan cam lung 45 de minute nemiscata , dar hai ca am trecut si peste asta . Un alt Iv bagat in vene de data asta o meseriasa nici macar nu mi-a ramas semn , la cel de ieri mana dreapta imi e vanta cat cuprinde si cu o gramada de intepaturi parca sunt drogata.
Urasc ca trebuie sa astepti dupa teste 10 zile , de ce oare nu ni le da pe loc, asteptarea asta e criminala.
Marti mai am un test genetic , acum cica mai complect fata de cel ce l-am avut anul trecut si apoi gata pt operatie .
va pup si weekend placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

lemoni, bine ca ai reusit sa faci testele

imi inchipui ce mult ti se par cele 10 zile...mai du-te daca ti-e usor la nepoata ta sa te mai joci cu bebelusul

eu sunt programata abia pe 27 aprilie...am trimis la breast health center prin posta toate filmele de la ecografiile din ultimii 2 ani, ultima chiar in martie 2009 si m-au sunat sa-mi spuna ca mai trebuie sa fac ultrasound (eco) si la ei, PLUS mammo, PLUS sa stau de vb cu un chirurg oncolog...oare au vazut ceva pe filmele alea, care a fost scapat din vedere de radiologul din orasul meu?

www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">" Making the decision to have a child...is to decide forever to have your heart go walking around outside your body." – Elizabeth Stone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Lemoni, bravo, ai scapat de majoritatea testelor !
Bine zice, uta_ciun, viziteaza-ti nepotelul, ocupati mintea cu altceva !
Te imbratisez si te pup !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Scorpiutze

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput
Mergi la inceput