Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (71)
Raspunsuri - Pagina 14
anamona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici babymom , anamona K a avut la nastere 4000gr.De aia imi fac probleme si poate ar fi mai bine sa nu ma mai ambitzionez sa nu o diversific pana la 6 luni si sa incep de la 5 cum mi-a recomandat doctora. |
Poti sa scrii evolutia pe luni?
1 luna : 4 kg
2 luni: ?
3 luni ?
4 luni ?
5 luni: 6.8Kg
nikolici spune:
anamona nu sunt acasa ca sa ma uit pe agenda medicala a K.Din memorie fara luna 2 ar cam fi asa:
1.4000( am iesit cu 3700gr)
2.nu mai stiu
3.5.800
4.6300
5.perhaps<> 6800 ( repet acum 2 zile 6600)
edit: e gresit tabelul...s a nascut cu 4 kg dar la o luna si la a doua nu mai stiu exact cat a avut.
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
babytza spune:
AlexaM multa sanatate mamico
Sa nu fie ceva viral 
Moni 

ma bucuuuuuur muuuuult de tot pentru vestile primite 

Am primit mesajul tau dar eram bagata pana in gat in molozul din casa care o sa imi tot dea de furca in urmatoarele zile....
Denisa avem poze si filmari noi daca dai clik pe aparatul foto de la semnatura.
Am deschis un cont nou , separat pentru ca nu mai era loc de poze in contul comun 
Nerantula multumim mult pentru vesti , ma bucur foarte tare sa aud ca puiul Stefanut este bine !!!! Tot asa Lidia 
Felicia sa traiesti muuulti muuulti ani si tot asa fericita sa fi toata viata alaturi de barbateii tai 
Miruna ne e dor de tine
sa mai treci pe la noi cand ai timp 

Babymom nastere usoara

Fetelor am intrat in posesia scaunelului si a tarcului
Le ador...sunt superbe !!!! Abea astept sa terminam cu nebunia din casa sa fie totul la locul lui si sa scapam de praf. Iar atunci voi pune si tarcul
Piciul repeta la greu intoarcerea pe burta, dar este un puturos si renunta usor cand vede ca manuta nu iese singura de sub el
DAca il ajutam noi si ii scoatem manuta rade in hohote cand se vede pe burtica ...e asa dulceeeee
Azi statea si Valentina pe burta ca el , fata in fata cu el si vorbeau ...erau mortali ...si camera de filmat era undeva intr-o punga pe hol, pusa bine departe de praf...
In alta ordine de idei, piciul iar nu mai serveste lapte. In seara asta l-a refuzat total. Dar a papat totusi piure de cereale 100g si dintr-un borcanel de hipp de piersici cam 1oog
Cred ca nu mai misca pana maine 
Nikolici pup o fata foarte sanatoasa
Eu zic sa lasi cupila sa nu te mai stresezi ca e foarte bine 
Mamici suparate de martie 

Incet incet timpul vindeca ranile....Si bunicul meu a murit exact de ziua mea acum doi ani si a lasat in urma o mare durere 
Stiu exact prin ce treceti si va pooooop de o mie de ori 

Kristin , Piolica , Nadina , Kid ,Dididi , Laureta , Mommymagda , Simof, Sabinel , Iepurila , Ilia , Lacribel , Anis , Lenyi , Ratonelu , Cocutica , ClaudiaH Ce e cu voi mamici ? Ca obisnuiati sa ne mai tineti la curent cu ce fac puii .
Sper ca sunteti toate bine si bebeii la fel 

Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
anamona spune:
Nikolici, inainte de a lua decizia diversificarii, te rog ia in considerare urm:
- dr culcer zice ca e suficient 500g/luna la copii alaptati
- din ce ai scris cam asta a fost ritmul ei de crestere - daca K are tonusul bun, nu vad de ce te-ai ingrijora ( e domnisorica , te asteptai sa aiba peste 8kg?)
- la inceputul diversificarii se cam pierde un pic in greutate, solidele au mai putine calorii decat laptele!!!!
- http://www.kellymom.com/babyconcerns/growth/weight-gain_increase.html
- s-a nascut pe percentila 90-95 acum e la 50 - e o trecere permisa - nasol era sa ajunga la percentila 25 sau mai jos
- mai consulta un alt pediatru (daca vrei o recomandare, spune-mi pe pM)
EvaF spune:
Anamona, te inteleg fff bine cu cariera. Cand te-am citit ca vrei sa te simti utila in afara familiei m-am regasit pe mine in vorbele tale, eu cea de dinainte de Noah (cum suna
)
Si pt ca ai zis ca sunt sincera, hai sa fiu sincera pana la capat. Eu oricum asa sunt si probabil asa voi muri, indiferent ca imi iau oale in cap. Traiesc pt mine si nu pt lume, nu am chef sa mint pe nimeni. Voi spune mereu cum sunt si ce gandesc tocmai pentru ca fiind asa mi-a fost mereu f bine. Nu cred in autocenzura iar diplomatia e un eufemism pt minciuna. E o parere si modul meu de viata.
Asa, legat de cariera. Eu am castigat cateva pariuri cu mine insami. Le-am castigat greu. Cine e plecat din tara intelege ce inseamna sa razbesti in alta tara decat a ta, cum este sa ajungi acolo. Eu am plecat la un moment dat sa studiez intr-o alta tara decat a mea. In tara asta am studiat fix in regiunea cea mai xenofoba posibil: partea 'germana ' a Frantei, Strasbourg
. Am facut acolo un master. In aceasta tara romanii, la un loc cu orice strain (inclusiv francez care nu e alsacian
) sunt priviti cu ridicat dintr-o spranceana, la modul cel mai grosier posibil. Nu am cerut nimanui sa ma mangaie pe crestet. M-am luptat, am invatat, acasa seara plangeam, mi se parea teribil de injust ca ei vad in mine ceea ce, prost informati, vad la televizor (doar inundatii, copii cu SiDA, tara de nebuni care si-au impuscat conducatorul- mi-au si zis-o, etc), la restaurant veneau cersetori care imi erau conationali, pe strada la fel. La Universitate ma intrebau « tu porti jeansi ? Exista jeansi in Romania ? Noi stiam ca sunt femei care poarta batic si fuste cretze ». « De unde stii atatea lucruri ? Aveti si voi universitati, internet ? » si cate si mai cate…oribil de ingusta optica lor. Profesorii erau fff aroganti. Profa de contabilitate ma scotea la tabla gandind cu voce tare si fara retineri « hai sa vedem ce poate romanca » Ei bine, asta pana la prima sesiune, cand au vazut ca a fi roman inseamna a fi ambitios si a dori sa termini primul. Atunci au venit strangeri de mana de la profi, priviri admirative de la colegi, prietenii frumoase cu cei care au cautat sa ma cunoasca cu adevarat. Am castigat pariul, pe scurt, dar dupa fff multa munca si, muuult consum interior acasa. Era injust. De ce vorbesc fara sa cunoasca tara mea, ma intrebam mereu.
Studiile s-au terminat si a venit vremea sa pun in practica ce am invatat. Si am gasit un post de junior recruiter acolo. Culmea ironiei. O romancuta ii recruta pe ei, nativi. Aveau la interviu, in fata, o EA care vorbea cu accent. Dar asta pt ca am intalnit un director HR cu scaun la cap care a vazut dincolo de zidul « e romanca » m-a vazut pe MINE. Am castigat un enorm pariu cu mine insami in cariera atunci, m-am zbatut si am castigat. M-am ales cu prieteni buni, unul din ei a venit in Ro sa ma vada si fff multi care acum cunosc Romania cu adevarat, dewsi aveau retineri si ar fi fost ultima lor destinatie turistica inainte.
Am facut paranteza ca sa intelegi ca, de fel, nu abandonez. Viata te mai da cu capul de pereti dar trebuie sa te tii tare si sa nu victimizezi. Doar asa razbesti. Vazandu-ti de drum cu tarie.
Colac peste pupaza anul ala Ro castigase la Cannes Palme d'Or cu "4 luni, 3 saptamani si 2 zile" alt motiv sa auda si ceva de bine de tara mea. Uite dom'le, facem si filme...![]()
M-am intors in tara cu planuri mari, marea carierista a lui peshte care doreste sa schimbe recruitmentul, sa faca…sa dreaga. Zgariata de viata si cu o experienta incomparabila cu ce as fi putut invata la caldurica din tara mea, am devenit luptatatoare. Si hopa a venit un samburel in burtica. Ma crezi ca brusc am avut chef, de la sine, sa imi pun cariera in cui. Femeii care s-a luptat si a tras tare sa ajunga unde isi dorea dpdv profesional, care a trecut de rautati, s-a agitat, acum efectiv nu ii mai pasa de cariera. Lucrez pt firma noastra insa fara elanul de odinioara. Vreau un trai tihnit, o familie numeroasa si zambetul copilului meu face ca tot ceea ce am realizat pana acum sa fie 0. Dar un mare zero fara el. Am gustat ceva ani buni adevarata cariera, am activat in doua domenii complet diferite si am reusit sa ajung in ambele cat de departe mi-am dorit. Acum ma lasa rece. Nu mai doresc sa stau pana tarziu pt ca am un account importat de finalizat. Nu mai vreau sa aud. Accountul meu e fi-miu, cel mai important. El e pariul meu cu viata si Doamne ajuta sa il castig si pe acesta. Noah este cu adevarat provocarea mea si fericirea lui e totul pt mine.
Probabil voi mai lucra la un moment dat dar setea aceea mare de a fi numarul 1 profesional, de a ma cali prin toate mijloacele a palit si a dat nastere unei alte ambitii :copilul meu.
Sunt offtopic si m-am lungit. Acest post a fost pt tine, pentru ca imi place foarte tare sa vorbim, consider ca suntem pe lungime de unda similara si ca nu vei interpreta gresit.
Te pup
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta ![]()
-----------------------------------------------------------------------
anamona spune:
Evaf m-a emotionat f mult povestea ta. Te admir forte mult pentru puterea de care ai dat dovada. Iar felul cum exprimi dragostea lui Noah este de-a dreptul molipsitor ....imi vine chiar acum sa ma duc sa imi pupacesc fata care doarme :)
Stiam ca francezii sunt xenofobi...am vazut din excursii...insa nu mi-am inchipuit ca pot fi chiar asa rai. Cinste tie, ai fost mai tare decat ei.
BTW Cumnata mea e maritata cu un francez, traiau in Lille acum in Bruxelles, am interactionat de mai multe ori cu tot cercul lor de prieteni chiar am fost surprinsa sa ii vad foarte prietenosi cu noi, dar pe de alta parte la unii dintre ei se putea observa invidia fata de concurenta ce venea de la noi din tara.
Oricum ca tot vorbeai de micile placeri: si pe noi ne-au molipsit cu vinurile si branzeturile minunate. si inca ceva: de la ei am invatat ce buna poate fi sampania (si cat de putine calorii are!!!)
Din punctul asta de vedere, ei chiar stiu sa se bucure de viata!
Mi-a facut placere sa vorbim - chiar ai umplut un gol :)
Si acum chiar merg sa imi pupacesc bebelina :)
Noapte buna!
gaia.nevia spune:
babymom, merci mult. nastere usoara finutei!
dr. a zis ca la dimensiunile si greutatea lui, copilul are nevoi crescute si laptele nr.2 i-ar asigura aceste nevoi.
am intrebat de diversificare si a zis hotarat NU.
chiar, ce idee cu rotarixul... sa imi explici daca afli mai multe.
anamona, eva, 
am trecut prin asta, intorcand-ma la serviciu cand Teo a implinit abia 5 luni. am suferit mult, cariera isi pierduse din importanta, si am pierdut multe din dezvoltarea lui Teo. nicio suma de bani, nicio promovare, nicio reusita in cariera nu poate suplini ce am pierdut.
Ironia a facut sa si ratez "marea promovare", pentru ca ce mi-au promis ca sa ma intorc nu a mai fost de fapt valabil. se schimbase conducerea. ce ironie! am meritat-o...
apoi Dumnezeu mi-a mai dat o sansa. Radu. sa fiu alaturi de el cat de mult pot, si implicit alaturi de Teo. 
noapte buna 
Radu a tusit sonor de cateva ori. M-am speriat ingrozitor. Acum il pazesc. 
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
gaia.nevia spune:
io inchid, io deschid carciuma asta?
luati
si va treziti! 
sper ca toata lumea-i bine, ca noua primavara ne trage un sut in fund...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
AlexaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicic76 ankussa: multumim mult! si cand vad nick-ul tau, vad cei doi ochi albastri ai tizului! ![]() vreau si eu foto noi, please! cred ca-i barbatel de mama, mama!alexa: ma tin sa-ti spun de o gramada de vreme: Vladutz se uita la clip, cand Matei zice primul " mama" ![]() ![]() ![]() si incepe sa se agite, uda tasattura, bolboroseste, oare bebeii comunica intre ei? Cert este ca daca ar fi fatza in fatza, cred ca ar fi prieteni deja!![]() ![]() Mamica de VLAD 19.10.2008minune Povestea lui Falkone zis si Ventuza D'ale gravideniei |
Sunt sigura ca bebeii comunica intre ei...ei incearca sa comunice si cu noi dar am uitat noi limbajul...
Cat despre prietenii...ar trebui sa facem ceva in privinta asta...putem iesii printr-un parculetz...sa vedem cum reactioneaza face-to-face...
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
Nerantula spune:
buna dimineata si de la noi! 
Ada, multumesc de cafea 
Eva, inca imi siroiesc lacrimi dupa ce am citit despre accountul tau pe viata - Noah!
Nikolici, Gruia s-a nascut cu 3.850kg, la 5 luni avea 7.00kg, dar nu-si va dubla greutatea pana la 6 luni (acum are 7.250kg). Dar nici nu incepem diversificarea pana atunci; iar atunci vom incepe cu cereale la ora 18.
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008