Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

anamona eu spun ca nu ai de ce sa iti faci griji cu intarcatul. Trebuie doar sa iti faci o rutina. Sa ii dai sa zicem dimineata, seara si noaptea la liber in rest sa manance ce va manca. Dimitri avea patru luni si eu am lipsit patru zile, el a baut lapte praf in timpul asta ca eu nu sunt prietena cu mulsul decat in conditii extreme. A luat din nou sanul cand am venit si nu am avut nici o problema cu el. Asa ca ai toate sansele sa alaptezi mult si bine. Cat priveste jobul vezi daca nu poti lucra si de acasa o parte din saptamana. Acum conexiunile de internet sunt tare bune si poti avea acces de acasa si la serverul companiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Neatza si de la noi!

Raportez o noapte in care Iedul a dormit de la 23.00 la 06.30 si Robica de la 23.00 la 05.00, pauza de masa, apoi somn pana la 06.30... acum mai trag un mic pui de somn, deja de o juma' de ora

CD si eu zic ca sunteti pe drumul bun cu papa, s-o tineti tot asa!

Moni.... zici ca vezi o crapatura intre picioare? eu sper din suflet, ca Iedul meu de abia asteapta... he he...

Babymom, nastere usoara finutei!

Feli, Ada, Laura , Ankussa

Eva, te felicit pentru cum gandesti, ma regasesc pe mine in ceea ce spui, vis-a-vis de rel. cariera/familie.

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Apropos de facut cadouri... soacra mea cand mi-a facut cadou mie vrajitoarea, ia luat si fiului sau un pulover.... asta era in septembrie. Pe 5 decembrie, cand era ziua fiului sau.... ii da tel, ii spune LMA si 'mama, iti amintesti tu puloverul pe care ti l-am dat cand am venit de la Praga...? ei, asta e cadoul de ziua ta, ti l-am dat noi mai devreme....' asa ca, eu m-am scos cu vrajitoarea, cred ca nici mie nu mai imi ia nimic anul asta, in iunie e ziua mea....

_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Am descoperit cauza plansului la bebei cand iesim afara:
1. vantul
2. faptul ca nu ma vad pe mine....

si ieri au bazait nitelus, dar in 5 min si-au revenit... of of, mai mai.

_
GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Monica, ma bucur mult ca toate pronosticurile sunt optimiste.Asa o tinea si al meu, ca a vazut el la vreo 13 saptamani ca are putza (in conditiile in care nici un doctor nu vazuse nimic).Si asa a fost.Asa ca sa dea Domnul sa fie sanatoasa! (daca se confirma ca e fetita si la urmatoarele eco)

Babymom, pentru ca s-au strecurat niste probleme in editarea tabelului cu datele bebelusilor te rog frumos sa mai treci tu o data greutatea si inaltimea la 4 luni.Am corectat eu tabelul, dar datele voastre la 4 luni nu le stiu

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Babymom, am si eu o intrebare: Gruia nu a avut probleme cu kk pana acum, de cand s-a nascut facea destul de des, apoi o lunga perioada de 2-3 ori pe zi, extrem de rar, de vreo 2 ori numai, a avut cate o zi in care nu facea deloc. E alaptat exclusiv. Acum o saptamana insa a avut 6 zile in care nu a facut deloc, in a 6-a zi i-am pus o miniclisma si a facut in 5 min un kk mai caramiziu si vascos si ffff mirositor (scuze de detalii!), de atunci au trecut 2 zile si iar nimic! Ai vreo idee, ce se intampla? Eu nu mi-am schimbat regimul alimentar, nu-s constipata (cel putin nu mai mult decat de obicei, ca nici 'normala' nu-s) ...

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

'neata! anyone?

Babymom, nu am comandat de pe www.babypoint.ro (inca) dar am dat de site prin recomandarile unor persoane care au cumparat chestii de la ei. Din cate am inteles produsele sunt aduse din Germania si de aceea au mai multe sortimente decat exista la noi. Cand era euro mai mic era super avantajos sa cumperi de la ei, preturile erau mai mici decat in supermarketuri.

Am pus 2 borcanele la conge pentru zile "negre", vedem cum facem sa le dezghetam, multumesc mult pentru raspuns.

Te rog mult spune-mi de cate ori pe saptamana se da branza de vaci in general, cea calcica in special. In ziua in care se da branza se pot da si alte proteine - de ex. dimineata branza cu fructe, la pranz carne sau ou.

Monicule, ma bucur enorm pentru vestile bune! Doamne ajuta in continuare

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

neata! noi am avut o noapte linistita cu mult
Moni ma bucur mult pentru tine! D-ne ajuta in continuare!!!
anamona daca iti trimit pe PM datele lui Andrei poti sa-mi imi calculezi si mie percentilele sa stiu cam cum sta el...el a fost micut tare si acum dr zice ca e foarte ok dar asa pentru linistea mea sufleteasca...asta daca nu iti este foarte greu
va pup si va doresc o zi linistita!!!

de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Andy, cum sunteti cu casa?

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

anca am inceput sa tencuim interiorul acum ca s-a incalzit vremea si in paralel aranjam si curtea ca la noi este in panta si trebuie lucrata un pic...incet-incet se face(noi am vrea mai repede dar vezi ca nu vin banii cand vrem noi) asa ca le facem pe toate cu rabdare...multumesc de intrebare

de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput