Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Denisa Ma intrebai de sora mea despre care va povesteam ca a avut un big fight cu al ei barbat pt. ca isi doreste si ea nespus la varsta de 33 ani, dupa o relatie de 6 ani cu el o familie, ceea ce mi se pare absolut normal.
Duminica si-a facut ceva bagaj si urma sa se duca la o prietena pana cand va gasi o locuintza...si a plecat la gara, caci urma sa paraseasca Geneva.Dl cumnat a venit cu lacrimi in ochi sa o roage sa se intoarca acasa si sa aibe o discutie.Sora mea care asa era saraca bolnava de nervi, nedormita si cu durere de stomac de la atata plans...slaba la rugamintea lui a acceptat sa aibe o discutie.
Concluzia a fost in felul urmator: el a marturisit ca nu-si doreste o familie si in special un copil pt ca ii este teama sa nu de-a gres ca parinte.Si i a propus surorii mele sa mearga impreuna la un consilier familiar iar sora mea care este painea lu Dzeu a acceptat!
Ea saraca tot spera!Eu nu o sa-l mai pot vedea cu aceeasi ochi dupa cuvintele dure ce i le-a adresat in ziua cand ia si zis ca e momentul sa se desaparta si ca ar fi cazul sa plece.
Poate ma insel eu ...dar ei sa i fie bine, caci altfel si eu sufar!!!De multe ori ma simt eu sora mai mare care vrea sa-si protejeze surioara mica!
Scuze again de off topic!

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Andy.p, ma bucur mult ca Alexia a dormit mai bine si ca ai putut sa te odihnesti si tu. Cred ca a fost ceva benefic in aer ( primavara?? ) la Oradea, ca si Dragos a dormit ieri tare bine, iar noaptea trecuta s-a trezit doar la ora 1 si apoi la 5, dupa care a dormit pana la 8. Sa le tina Doamne-Doamne obiceiul!

Anca iti multumesc mult pt. site-ul cu produsele Hipp . Ai comandat de la ei? Sunt promti in livrare, sau trebuie sa-mi fac comanda de pe acum pt. luna mai, cand voi avea nevoie ?
Piureurile le decongelezi fie la temperatura camerei ( adica le scoti de dimineata ), fie la bain marine, daca te grabesti. Trebuie sa recunosc ca eu am decongelat si la MW, dar doar in cazuri de urgenta majora, cand veneam tarziu de la spital si uitam sa-i spun lui buni sa scoata borcanelul de dimineata.

CD Bravo mami, ai fost tare! Ai vazut ca nu moare de foame! Tine-o tot asa si ai sa vezi ce bine va papa Mikul!
Ai intrebat daca e musai sa bagi piureul la conge - nu, daca il prepari azi si il dai maine, dar daca faci o cant. mai mare si vrei sa-l pastrezi mai multe zile, atunci obligatoriu la congelator. Piureul sa-l bagi la inghetat asa simplu, fara adaos de ulei sau unt si fara carne sau galbenus. Astea le adaugi proaspete, cand incalzesti piureul.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

babymom, tu ce parere ai de treaba asta cu trecutul la Nan 2 de acuma? Pt Radu, I mean...

Ada, dar nu inteleg, care ar fi ratiunea de a trece de acum pe Nan 2?
Despre Rotarix, ca intrebai, daca vrei sa-l faci, asa... sa stai mai linistita, de ce sa nu i-l faci si lui Teo? Ce daca se recomanda pana la 6 luni? Daca-l faci mai tarziu ce poate sa se intample? Chiar am sa-l sun maine pe reprezentantul de la Glaxo sa-l intreb.

Mergi la inceput

Eu nu cred ca mai stau pe-aici cu voi, desi mi-ar placea, dar finuta noastra s-a internat azi in maternitate - TREBUIE SA NASCA! si eu trebuie sa o asist, mai mult asa... de sustinere , ca e la primul copil, nu ca n-ar fi alti neonatologi capabili pe acolo. Am niste emotii... si pt. ea, dar si pt. Dragos ca se trezeste sa suga in cursul noptii si biberon nu accepta. Poate totusi nu naste in noaptea asta, ci maine pe ziua, ca mi-ar fi mai usor cu bebe. Oricum eu mi-am pregatit "bagajul" si stau in stand-by.

Asa ca trebuie sa fiu odihnita.
Va pup si va doresc noapte buna!

Mergi la inceput

Moni

babymom cat a avut dragos la nastere?Pt ca acum are cam ac greutate ca a Karinei.Si eu inca sunt uimita de ce greutati vorbiti voi aici la 4 sau 5 luni...vorbesc in special de bebeii care sunt alaptati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Evaf imi place tare mult sinceritatea cu care te descrii. NU multe persoane ar fi asa deschise in ceea ce le priveste

Ai mare dreptate, in viata trebuie pastrat un echilibru ca le poti duce pe toate cu usurinta si succes. La mine echilibrul va fi dat de cariera - imi place sa fiu utila si in alte domenii decat cel ce tine de familie (asta ca sa imi fie invatatura de minte ca nu mi-am facut firma mea mai demult...acum nu mai e momentul). Cat despre micile placeri, noi am cam ramas la vatra: muncim mult in cursul saptamanii, majoritatea prietenilor au si ei copii, iar iesirile sunt orientate mai mult spre relaxare: mai putine dar, zic eu, bune.

Despre alcool avea dreptate 300 - si am citit ca ar fi permise 1-2 pahare pe saptamana - cu cat copilul e mai mare cu atat alcoolul il afecteaza mai putin
Cafea - iarasi poti bea o ceasca dimineata
Tigari - studiile zic ca decat sa nu alaptezi, mai bine fumezi si alaptezi - dar, aici nu sunt de acord: daca ai rezistat 9 luni + 6 luni + x luni -- inseamna ca nu ai nevoie de tigari, poti fara ele, iti fac foarte mult rau plus :) nici nu mai e la moda :). Nu mi-as fi permis sa iti dau acest sfat daca nu as fi avut la activ 13 ani de fumat minim 1 pachet/zi. Eram atat de dependenta incat prima oara cand m-am lasat a fost atunci cand am aflat ca sunt insarcinata. Nici nu mai simt nevoia de atunci si nici nu mai am de gand sa ma apuc vreodata.

Oricum nu stiu de ce am eu un feeling ca va dura cel putin pana spre un an intarcarea la voi - il cam miros eu pe micul Noah ca nu isi va lasa el cea mai buna prietena asa usor :))

Despre laptic, au zis bine fetele, nu isi pierde din calitati, copilul are nevoie de mai mult => efectul ar cam fi acelasi cu ce ai spus tu :), numai cauzele difera.
Interesant ar fi ca dupa un an laptele devine chiar mai gras si mai bogat in proteine.

M-am lungit o gramada - de aia am lasat si postul la sfarsit- discutia promitea sa fie interesanta.

Mergi la inceput

Babymom - nastere usoara finutei.
Ii tinem pumnii!

Mergi la inceput

Nikolici, Dragos a avut la nastere exact 3000g. Eu sunt foarte multumita de cum a crescut; e proportionat, chiar daca nu e la fel de grasunel cum era frate-su la varsta asta.

Anamona multumesc!

acum chiar ma duc la somn. Doamne greu ma desprind de voi!

Mergi la inceput

Nikolici
Thea a luat si ea in luna 3 spre 4 aprox la fel cat Karinutza si toata lumea zice ca e f bine, e normal.

Nu iti mai face atatea griji, te-ai uitat pe percentilele alea sa vezi cum sta? La 6.8 kg la luna 5 e fix pe medie. Copil mai normal nu exista

Mergi la inceput

babymom , anamona K a avut la nastere 4000gr.De aia imi fac probleme si poate ar fi mai bine sa nu ma mai ambitzionez sa nu o diversific pana la 6 luni si sa incep de la 5 cum mi-a recomandat doctora.

Edit:cantarea acum 2 zile 6600 gr

Mergi la inceput