Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (71)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p
Musette mi se trage din timpul sarcinii problema,in primele luni am vomat aproape dupa fiecare masa,asa ca intr-un final am facut o hemoragie oculara interna de toata frumusetea..n-am vazut 3 luni cu ochiul stang deloc,am crezut ca voi ramane asa..in fine a trecut ,ochiul si-a revenit ,dar mi s-a spus sa ama mare grija ca poate reveni oricand asa ca eu incerc sa nu vomit ca am ramas cu sechele la capitolu asta.
cam asa face si Alexia cand se satura,dar ea da si cu mainile supa lingurita..nu-ti spun daca o nimereste ce frumos arata totul in jur

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Laura ma bucur ca ce-a fost mai rau a trecut. Ca sa eviti starile de voma poti folosi Hepatobil V, este numai din plante si merge oarecum pe principiul colebilului. Daca stii ceaiul hepatic II, ala amar (nu s emai face acum), medicamentul asta are acelasi amestec de palnte ca si ala: valeriana, anghinare, sunatoare, alte cateva dracii. Eu l-am luat si cand m-a durut stomacul, iar mama soacra-mii il apreciaza enorm.

In mod normal se ia profilactic cu 30 d eminute inaintea meselor, de 3 ori pe zi. De obicei primavara si toamna, cand bila functioneaza mai greu. Eu nu am rabdare sa ma tratez asa, il iau cand simt ca-mi pica ceva mai greu si are efect mai mereu. AM reusit sa scap de nite crize cu dureri voma si tremuraturi care initial durau vreo 3 zile, timp in care dadeam jos tot ce pusesem pe mine in cateva luni.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisa.g

Referitor la cadouri si noi i-am luat soacrei de ziua ei un aparat foto la cateva milioane - sa fie bun!! Reactia a fost un "mersi" lipsit de orice zambet sau altceva ca efectiv m-am uita la sot si l-am intrebat daca i-o fi placut ca dupa reactia ei ....
Invatare de minte: de acum incolo o sa-i iau o bluza sau ceva simbolic de maxim 50 ron - poate atunci o sa zambeasca si ea sau o sa fie multumita.

de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei

anul trecut am alergat de am capiat sa ii iau soacrei un cadou compus din tot felul de accesorii pt salata. Boluri, un vas de facut sos, cutite, palete, etc.
A primit cutioiul si nu a zis nimic decat "de ce ati cheltuit maica, bani"... nici nu l-a deschis. Peste vreo 2 saptamani am sunat s-o intreb daca le-a folosit si daca ii plac... ei sunt mari mancatori de salate si m-am gandit ca de ce nu, mai ales ca i-am vazut facand salata intr-un lighean naspa cu smaltul sarit.
Si ea mi-a zis "nu l-am desfacut, e tot sub canapea, nu am trebuinta de asa ceva, eu am vasul meu si m-am obisnuit cu el"
so/... next time merg pe mana ei "nu cheltuiti mamica bani!"

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Cred ca e cel mai urat lucru sa nu stii sa primesti un cadou .. nici sa dai unul. Eu am probleme cu soacra cand imi da un cadou. primul lucru pe care mi-l spune e : daca nu iti place poti sa-l schimbi. Mor cand aud asta !!!!! Si asa facea si barbate-miu la inceput. Pe el l-am dresat, dar ei nu prea pot sa-i zic. Ultima oara cand au venit in vizita a primit Alex niste chestii de imbracat de la ei de la Mothercare. Aratau chiar foarte bine. Si iar aud: daca nu iti plac .. Si nu m-am mai abtinut si i-am zis: pai ma gandesc ca daca le-ati luat va plac, nu ati luat ceva urat, atunci eu de ce sa schimb ??
Ma rog, ea vrea sa fie draguta, dar ma irita rau cum stie ea sa faca un cadou. Cum ar fi sa-i si zic o data: da, nu-mi place, ma duc sa-l schimb !

In alta ordine de idei, azi Alex a mancat vreo 40 ml de morcov. Inca nu am desfacut borcanelul, i-am dat tot facuti de mine. Cu greu dar a mancat. Mai insistam ..

CD hai ca sunteti pe drumul cel bun cu mancatul !!

Monica felicitari pentru bebelin !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Am adormit si eu bebelina. S-a comportat exceptional dupa vaccin - desi nu sunt superstitioasa parca nici nu imi vine sa o mai laud :)
Am facut Infarix Penta iar recatiile ei au fost:
- noapte un piculet agitata - in sensul ca re-adormirile au fost mai lungute dar nu cine stie ce
- temperatura aseara la un moment dat 37.1, dupa aceea normal 38,8
temperatura azi - dimineata 37.2, api spre dupa amiaza 37.4, dupa baita cand a adormit temperatura normala la pipait
- am facut baita si ieri si azi
- azi am scos-o si la plimbare vreo ora.

Am stat in schimb cu emotii toata ziua, dar intr-un final a fost spre bine caci am tinut-o in brate mai mult (sotul nu crede ca e posibil mai mult decat de obicei) si am alaptat-o parca mai des => in felul asta si-a reglat si temperatura corpului dupa mine.

Sper ca pericolul sa fi trecut, desi 48 de ora se vor face maine la ora 16 ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Hop si eu, dupa ce mi-am culcat baietii si am citit din urma TOT!

Azi Dragos a facut 5 luni! Nu-mi vine sa cred cat de repede trece timpul! Chiar ma incearca asa... un regret, ca parca prea repede creste si cu perioada asta dulce nu ma mai intalnesc in veci...

Vreau sa va multumesc din suflet tuturor celor care ne-au urat si in special frumoasei noastre Thea de Anamona.

Bilantul la 5 luni e urmatorul: G=6800g, L=64,5cm ( adica exact cat luna trecuta ).
Azi am fost sa-i facem si piticului mic pasaport ca saptamana viitoare mergem in Ungaria la cursul de wraping. Abia astept!

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Anamona, ma bucur ca Thea a fost atat de cuminte la vaccin si mai ales ca nu a avut reactii adverse. Sa stii ca nici eu nu am de gand sa-i dau lui Dragos biberon ci sa trec direct la cana - cana normala; cea cu cioc nu mi se pare prea OK. La Victor am avut dar nu a vrut/putut sa bea din ea. Tare te inteleg in legatura cu nelinistea ta legata de momentul intoarcerii la serviciu, care va concide cu momentul diversificarii. Asa am reactionat si eu in legatura cu asta cand a fost Victor mic, dar ai sa vezi ca nu va fi chiar asa de rau.

Si subiect colateral - 300 ai dreptate, laptele de mama ramane la fel de bun si dupa 6 luni, nu-si pierde nici una din calitati si nici nu-si schimba compozitia. Astea sunt

Mergi la inceput

CD Voi le stiti!
Dar, daca tot te duci la mall cumpara-ti si tie ceva dragutz :)
Oricum ma bucur ca Robert a inceput sa manance, eram sigura ca e o faza trecatoare

Mergi la inceput

Monica FELICIATRI PT. SAMBUREL!!! Deci, probabil... fetita?? Iti doresc multa sanatate, sarcina usoara si mai ales... fara stresuri!

Denisa bine ai revenit cu frumuselul de Edwin! Dar sper ca nu am fost eu motivul absentei tale

AlexaM, imi pare rau ca nu te-ai simtit bine. Sanatate multa si ai grija de tina ca sa poti avea grija de bebe!

Lumi si Nikolici, nu fiti triste as sunt mamele uneori...
( Oare asa o sa devenim si noi??? ) Si eu am cu mama frecusuri, noroc ca nu stam in acelasi oras si ne vedem doar o data pe luna si atunci avem grija amandoua sa nu iasa scantei. Nu zic, o iubesc enorm, dar are asa un stil de pisalog, de te scoate din minti. Noi acum stam la soacra-mea si e relativ OK, dar daca ar trebui sa stau cu mama sigur ne-am scoate ochii dupa 5 zile.
Si Lumi, mie chiar mi-a placut vrajitoarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

babymom, tu ce parere ai de treaba asta cu trecutul la Nan 2 de acuma? Pt Radu, I mean...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Babymom: am uitat sa spun ca sunt mandra mai ales de faptul ca nu a trebuit sa ii dau antitermic - doctorul zicea sa ii dau preventiv daca nu pt febra, pt ai calma durerea musculara produsa de vaccin.
Cu siguranta nu a durut-o nimic acolo - am probat apasand usor locul

Ce frumos ca plecati impreuna din localitate! O sa fie ca o vacanta.

Si eu astept prilejul pt a pleca un pic....astept sa se mai incalzeasca - sper ca la inceputul lui aprilie sa facem si noi o minivacanta in 3.

Cu serviciul tot fac scenarii: intentionez sa ma mut inapoi in Bucuresti pt a fi la 10 minute de birou si a putea veni acasa sa ii dau sa manance. Oricum programul va fi de 6 ore, dar nu stiu cum o sa ii fac fata: inainte munceam cate 10-12 ore iar vara cand volumul se mareste (cel putin pt mine) chiar si in weekend. Ma autosugestionez de pe acum sa pot spune NU.
Critice or sa fie primele 2-3 luni - daca trec de ele si inca mai papa la san, intarcarea poate sa mai astepte mult si bine.

Mergi la inceput