Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (71)
Raspunsuri - Pagina 11
denisa.g spune:
Nikolici – Pupici multi pt voi.
AM vazut pozele din Elvetia – foarte frumoase !! Karinuta plimbareata e mai scumpa ca oricand . Imi cer scuze dar nu am citit tot din urma si vroiam sa te intreb cum a decurs discutia dintre sora ta si sotul ei referitoare la bb. Sper ca favorabil pt sora ta si ca o sa fie bine pt ei. Multam de sfat - in general reusesc sa dau ignore , numai in discutiile cu sotul meu nu. De acum incolo cu siguranta Karinuta o sa-ti insenineze primaverile 

Babytza - am cautat poze cu voi dar nimic pe nicaieri .. pe contul comun doar o poza, la semnatura nimic …. Vroiam sa ma delectez cu poze de soricel frumos. Pupici pt voi.
andy_p - pupici multi pt voi. Si voi sunteti in urma cu pozele
Si Edwin sta la fel in patut ![]()
300 – multi pupici pt voi
si multe floricele
– cum ai putea tocmai tu sa ma superi care ai fost prima care a primit de veste de Edwinas al meu
denisa.g spune:
Referitor la cadouri si noi i-am luat soacrei de ziua ei un aparat foto la cateva milioane - sa fie bun!! Reactia a fost un "mersi" lipsit de orice zambet sau altceva ca efectiv m-am uita la sot si l-am intrebat daca i-o fi placut ca dupa reactia ei ....
Invatare de minte: de acum incolo o sa-i iau o bluza sau ceva simbolic de maxim 50 ron - poate atunci o sa zambeasca si ea sau o sa fie multumita. ![]()
felicic76 spune:
sunetm bine, avem 5 cm 169 bpm (eu am vazut o crapatura intre picioare ) Dr. T a spus ca avem 99,99% sanse sa fim bine. Punem si pozici mai tarziu. Pup.
ghici cine semneaza?
monica: te iubim si suntem alaturi de tine!!!!

, ma simt de parca as avea burtica din nou, dar grasul care ma fixeaza din bouncer imi spune: poate in visele tale, acum trebuie sa-mi faci bibele
!
Mamica de
VLAD 19.10.2008
minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
AlexaM spune:
FELICITARIIIIIIII Moni !!!!!!!!!!!!
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
denisa.g spune:
felicic- ce veste buna ne-ai dat!! Multumim mult si pupici
monica - felicitari si sarcina usoara in continuare si sa fiti sanatosi amandoi.Multi 

pt voi
felicic76 spune:
ankussa: multumim mult! si cand vad nick-ul tau, vad cei doi ochi albastri ai tizului!
vreau si eu foto noi, please! cred ca-i barbatel de mama, mama!
alexa: ma tin sa-ti spun de o gramada de vreme: Vladutz se uita la clip, cand Matei zice primul " mama"

si incepe sa se agite, uda tasattura, bolboroseste, oare bebeii comunica intre ei? Cert este ca daca ar fi fatza in fatza, cred ca ar fi prieteni deja!

Mamica de
VLAD 19.10.2008
minune
D'ale gravideniei
felicic76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _irina_ Felicic la multi ani si tot ce iti doresti !!! ![]() ![]() ![]() fericita de Andreea-Maria |

Mamica de
VLAD 19.10.2008minune
D'ale gravideniei
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CD27 nikolici ![]() imi pare rau, dar sunt sigura ca intr-o zi de martie o sa iti demonstreze karinutza cat de frumoasa e primavaralumi te inteleg stiu cum e mamele astea ce sa facem, o sa stim si noi ce gresesli sa nu facem prin ce capitol o fi poezia aia frumoasa de la andy_g parca despre casa, ordine si copii?! tocmai s-a autoinvitat o amica pe la mine si casa e cu fundul in susMami de Mikul Robert Constantin http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH |
Haha si la mine vecinul sa-i repare sotul tigara electronica. Dar nu m-am sinchisit, am umbat 4 ore cu aia mica lipita de mine si-s obosita. M-a amenintat sotul cu o frectie la spate, astept sa vad daca nu e cumva la picior de lemn instead...
Vecinul asta e tinerel si tare de treaba si are o prietena si mai tanara (are 22 de ani) si i-a placxut de bebelina, mai sa zicic a acuma r fi facut si ea una.
Verisoara mea are fetitza!!!!!!!
Iar bebelina mea a facut kk la 3 zile yupiiiiiiii!
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
CD27 spune:
Anamonaesti foarte tare, daca il las pe sot nu ii ia nimic
si daca ar fi dupa el nici nu ne-am duce
o sa ma duc cu Robbie maine la mall sa vedem daca gasim ceva ieftin care oricum va zace intr-un dulap sau mai rau, la ghena acolo ajung hainele care nu ii trebuie
Astazi am fost o mama rea
nu i-am dat sa pape in somn
, a mancat la 5 dimineata 140 si pe la 12 - 60 ml, apoi am stat in parc si m-am tinut tare, l-am lasat sa doarma. Dupa supa de seara l-am lasat sa se agite putin si am facut 120, in 3 minute era ras
a mancat in jur de 300ml lapte si sper sa mai pape 200 la 11 dupa baie![]()
Sotul confisca laptopul, va pup
Feli cum s-a comportat sotul astazi, cu ce flori s-a prezentat?
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

prin ce capitol o fi poezia aia frumoasa de la andy_g parca despre casa, ordine si copii?! tocmai s-a autoinvitat o amica pe la mine si casa e cu fundul in sus