Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (67)
Raspunsuri - Pagina 15
babymom75 spune:
Legat de diversificare... tocmai ma gandeam... cu ce am fost nevoita sa incep "diversificarea" lui Dragos... cu siropuri pt tuse...
, ca pana acum n-a bagat alteceva nimic in gura in afara de tzizti si Vit. D3. Ce sa-i faci asta e...
Mama lui
Dragos (04.10.2008) si a lui
Victor (12.09.2003)
nikolici spune:
[
pai si de ce esti asa sigura ca faci tot fetita, huh? poate aduce barza un bebe in scutecel bleu...
am intrebat doar asa de diferrntza de varsta....poate sa fie orice la noi...nu ne suparam.ziceam asa de cum e sa cresti 2 copii cu difernetza asa mica.NU MAI ZIC DE TINE LUMI...tu chiar ai doi copii mici mici si mici:)![]()
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
lala77 spune:
Gaia.Nevia am mai citit o data prospectul de la Diclogesic si nu are aspirina. Chiar e recomandat pt copii de la 1 an. Cat despre faptul ca ataca ficatul, orice antiinflamator face asta. Si ibuprofenul e tot antiinflamator. Mie mi s-a parut f bun. Alice cand face febra, face direct 40. Ea nu prea stie ce-i ala 38 si asta, impreuna cu Novocalminul sunt singurele la care scade fara impachetari. Ori pe Novocalmin il evit cat pot.
Am vazut si eu diferenta dintre copiii tai si chiar mi-am spus "iata o mamica mai curajoasa ca mine". E greu, intr-adevar, dar da, merita. Ai tai se bat? Alice o cam cafteste pe sora-sa. In ultima vreme nu prea tare, doar cand plange. a inceput ii tragea una e cate ori trecea pe langa ea.
Monica,![]()
bravo!Sa dea Dumnezeu sa fie bine in continuare!
Azi cred ca dau o fuga pana la cumparaturi ca altfel facem toti foamea.Am evitat sa plec din cauza racelii, insa nu prea mai merge.
Iepurila, las-o sa se ridice daca vrea. Fiecare se dezvolta in ritmul lui. Stie creierasul ei de ce o pune la treaba. Oricum nu se va ridica din prima.
Luminita, si eu l-as impusca pe ala. Din pacate, la noi la Braila se practica pe scara larga. Am intrebat un pediatru de ce si spune ca e mai bine sa fie mama relaxata, odihnita, etc. Unde or fi facut scoala?!
Eva, si eu fara rusi. Ce conteaza. Ti-e dor?
La noi au aparut mucii. Deci trecem la procedura cu aspiratorul.Ce draga-mi e...
andy.p spune:
Va ziceam eu de magazinul Mykids de la noi din oras..au preturi ff bune si la scune de masa si la premergatoare
Sunt cateva de la Primii pasi ,dar si de la Chicco ff frumoase..tre sa dau o tura pe acolo cat de curand.
Am uitat sa va dau adresa
www. mykids. ro
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
babytza spune:
Neata mamici si multumim fetelor pentru cafea. Chiar ca aveam nevoie
Sunt chiauna. Piciul s-a trezit la 4 dim in urlete direct de nu stiam cum sa il linistim
Am incercat cu apa. neeeeee...am incercat cu plimbatul. neeeeeeee. Am bagat repede laptic si l-a luat in guritza, a tras de doua ori si a adormit instant. L-am pus in patut, apoi treziri cu tipete la 4.30, 5 , 6.....a baut in timpul asta din lapte pana l-a terminat. Nu a mai facut asa....apoi nani pana la 9 dim cand a ras 190ml lapte cu cereale. Se pare ca epoca laptelui a revenit ![]()
Acum mai este marait dar nu asa de tare. Il mananca gingiile la greu ne roade degetele , bavetelele, prosopele....tot ce prinde e bun de masat in gura ![]()
Lumi
vad ca ti-a raspuns Babymom in legatura cu peritolul. A zis tare bine, nu este recomandat copiilor sub 2 ani fara acordul si sub supravegherea meicului. Chiar si farmacista i-a zis sotului aseara sa nu il folosim fara sfatul medicului. Si sa nu abuzam de el.
La Valentina facea minuni , sper la nevoie sa fie la fel si la David. Nu tineam neaparat sa ii dau , dar ca ieri nu a mai facut niciodata si mi-a fost tare mila de el. Mai ales ca mai e si faza cu plansul la baietei , unde iar ai explicatia lui GURU Babymom
sabinel ce misto e poza cu dintzocul
Andy
Ai mai sus raspuns si la intrebarea ta despre soricel. 
Nushulica imi pare rau ca v-a luat si pe voi raceala. Sa scapati repede de ea, ca nu aveti ce face cu ea 
Moni ma bucur din tot sufletul ca esti bine si tu si bombonelul mic. Nu te mai panica iubita, ca puiul mic e bine. Si noi am avut un bebe mic toata sarcina, si chiar s-a nascut mic de tot, dar important este ca s-a nascut sanatos, ca grasimuta ai timp sa ii pui tu pe el/ea
Lasa gandurile negative , totul va fi bine !!!!!!!!!!!!!!!! 

Doamne doamne nu te va lasa sa suferi iar, iar ingerasul Andrei il vegheaza pe bombonel 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
babytza spune:
Multumim pentru urari !!! 

Nerantula sesizez o umbra de tristete....iti doreai II ? 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
nikolici spune:
LA MULTE LUNITZE SARBATORITILOR DE AZI.
pupam boboceii bolnaviori si mamicile ingrijorate.
nerantula tzinem pumnii pt fetitza de primavara 2010.
eva nici eu nu am rushii pe cap deocamdata.
A MAI RAMAS O ZI PANA LA TEST![]()
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
AlexaM spune:
| Citat: |
Intrebare: ati vazut pe undeva iaurtiera? Afara se gasesc undeva pe la 30-50 Eur, la noi nu am zarit. Ati vazut pe undeva? Mamica de VLAD 19.10.2008falcone Povestea lui Falkone zis si Ventuza D'ale gravideniei |
Am vazut iaurtiera la Carrefour Baneasa. In jur de 200lei...nu mai stiu exact pretul.
Felicitari pentru fomila.
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lala77 Eva, si eu fara rusi. Ce conteaza. Ti-e dor? |
Lala, hmmmm, deloc, nici nu vreau sa ii vad pe urati prea curand. E asa de bine.
Doar ca"regula" spune ca daca alaptezi exclusiv, cel putin pana la 6 luni nu ai menstra.
Stiu multe cazuri de menstra venita la 9 luni-1 an.
Doar ca la noi pe forum citesc de fete care alapteaza exclusiv si au menstruatie de mult. Nu mai intelegeam nik. De asta, zic, hai sa vad, sunt o exceptie eu pe forum? Ca, din contra, in mod logic, eu intru in categoria "regula" descrisa mai sus.
Asa ca intrebarea era care fata cu bebe de 6 luni nu are menstruatie?
Ma rog
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
anca81 spune:
Andy, subscriu la MyKids, de acolo am luat on line patutul, masa de infasat si cadita, au fost toate impreuna 400 ron
. Si cu livrare gratis pentru ce depaseste 400 ron. Tot acolo am vazut si scaunelul Primii Pasi la 260 ron pe cand la Chic Bebe e 360 
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla