Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (67)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Monicule, ia asculta tu la mine . Sa nu te mai aud ca esti trista, daca ar fi fost vreo problema, medicii ti-ar fi spus. Hai, capul sus. Mai tii minte cate probleme am avut eu, incepand cu translucenta nucala care mi-a iesit 3 mm, apoi contractii, dureri, medici obsedati de capsorul copilului meu etc. Si totul a fost bine. Iti dau totusi un sfat, ia Utrogestanul ala nenorocit, cel mai bine vaginal. Sunt sigura ca totul va fi bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Lumi, deci vii la targ, da?!

Un hun cu o buni, un hun cu cealalta.
Si tu hop in metrou si hai la cascat gura prin targ.

oho, Ada, ce-as mai fi vrut... mama sta o ora si soacra-mea 5 min, cam ca de obicei..... mama acusica vine si scoara vine pe la 16....

in plus, avand in vedere ultima experienta cand i-am lasat cu 2 pers, soacra si sotul ei.... no way. nu-mi mai chinui bebeii.... oi vedea, poate reusesc maine sa ajung cu tot cu ei.... nu stiu inca.

mare.

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Pt scaun de masa am pus ochii pe un Brevi.

Poze, poze!!!

unul din acestea http://www.m a g a z i n e-o n l i n e.ro/piticulvesel/scaune-de-masa-brevi

Voi incerca sa vad daca il gaseesc in magazin la un pret mai bun.

Daca nu imi va placea Brevi in magazin, ar mai fi babideal, acesta http://w w w .b e s t k i d s.r o/pc-2706-72-scaun-de-masa-enka.aspx

inca nu am pus mana pe ele sa le vad cum sunt de stabile, dar in principiu sunt ok. De aceea zic ca vreau sa le vad in magazin. Si sa vad si ce preturi au...

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

" There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Nushuam duracell-ul..si multumim de aprecieri,Alexia a dormit pe burta din a doua sapt de viata,asa se odihnea cel mai bine asa ca ne-am conformat

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eva, tnx. Pretul este OK, sper sa fie si suficient de stabile si solide.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82
Eva pozici cu premergatorul?

acesta http://w w w.b e s t k i d s.ro/pc-1032-12-premergator-dj-baby-walker-safari.aspx

il au si aici http://w w w .c h i c b e b e.ro/products/5-accesorii/4028-chicco_premergator_dj_baby.mbs

stiti voi ca fi-miu va fi DJ, de aceea

" There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

nusha, te rog eu mult pastreaza-l. Daca chiar ma va pune sa-l fac (si daca ma va convinge ca trebuie) atunci o sa te rog sa mi-l trimiti. Da sa sti ca nu-l accept moca. Adica dau bani pe el iar curierul il platesc tot eu

laura, feelingul meu imi spune ca n-am nevoie nici de utro si nici de altceva. Adica nu cred ca sunt necesare avand in vedere ca asa cum am spus n-am sangerat, n-am dureri, n-am nimic. Chiar ii spuneam aseara ca eu nu ma simt insarcinata si din cauza asta sunt super stresata. Ea mi-a zis ca sa ma bucur ca sunt o fericita ca n-am greturi si alte cele. SI sincer cand mi-a zis de gravibinon eu am intrebat-o de ce sa-l iau daca nu am probleme. Si ea mi-a spus ca sa ajutam placenta. Cred ca s-a referit la faptul ca data trecuta nu si-a facut treaba bine si bebe a suferit. Dar sincer, eu pe net nu am gasit cum ca ar ajuta placenta ci ca e un hormon de sustinere a sarcinii... Vedem ce o mai fi

ancuta, vaginal il iau. Numai 2 seara. Uneori mai uit, dar rar. Acum stiu ca rau nu face ca spre deosebire de duphaston este mai natural...si cu ce ai zis uite totusi diferenta eu cu nici o problema in sarcina (cel putin nu stiuta) dar cu problema majora la nastere, pe tot parcursul odiseei mi-a fost teama pentru voi doua, sincer, am stat cu inima cat un purece cand te-ai dus sa nasti si Doamne Doamne a avut grija de voi... acum sunt increzatoare dar sincer nu pot sa fiu "mandra" si sa spun ca nu mi se mai poate intampla a doua oara pt ca am sanse destul de mari...sti bine ca nu pot sa nu ma stresez mai ales cu antecedentul meu. doua fete frumoase

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 11+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

eva, nu esti singurape aici si eu...tot fara rusi. ma astept insa o sangerare ca am inceput sa iau cerazette

nasterea strumfitei mele
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

moni ti-l pastrez mamico sigur ca da...dar nu vreau nici un leu oricum nici nu stiu cat costa...dai o poza cu un bobocel zambaret la toamna si-mi ajunge

de David
Poveste

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sabinel

eva, nu esti singurape aici si eu...tot fara rusi. ma astept insa o sangerare ca am inceput sa iau cerazette

nasterea strumfitei mele
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.

oooooooooo, ce bine!!! nu scrie pe mine singurella.
Eu nu iau Cerazette, m-am hotarat sa nu iasu absolut nik cata vreme alaptez, mergem pe caciulitza Desi Noah, cand s-a hotarat sa vina, a rupt caciulitza cu o fortza

te pup

le: ce scumpa e pitica cu dintzoc

Mergi la inceput