Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (67)
Raspunsuri - Pagina 13
luminita2008 spune:
zi mare azi.... o astept pe mama din minut in minut... si dupa-amiza o sa vina si soacra....
o sa am o zi perfecta, poate se intoarce migrena....
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
anca81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui EvaF Pt scaun de masa am pus ochii pe un Brevi. |
Poze, poze!!!
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face marePovestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
gaia.nevia spune:
Lumi, deci vii la targ, da?!
Un hun cu o buni, un hun cu cealalta.
Si tu hop in metrou si hai la cascat gura prin targ. 
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
nushulica spune:
| citat din mesajul lui clau_geo Nushu sper sa nu te superi ca am folosit acelasi format ca tine dar arata frumosss ![]() Mami fericita de Irina Alexandra (04.09.2008)Asa creste Irina |

de
DavidPoveste
nushulica spune:
monica mai am eu niste gravibinon daca zici ca iti trebuie fac pachet si trimit numai sa fie bobocelul bine!!!
sau bobocica![]()
ma duc sa vad cate mai am si cand expira
de
DavidPoveste
andy.p spune:
Moni
nu te descuraja ..va fi bine vei vedea,eu am fentat tot utrogestanul care mi la dat,n-am luat o pastila,n-am avut sangerari nimic care sa ma ingrijoreze ca s-ar putea sa pierd sarcina,tu simti ce si cum...stii ca acum intri in perioada aceea in care nimic nu e bine si totul e aiurea,basca si analizele facute de n ori,dar se vor temina si astea si te vei mai linisti..gandeste pozitiv stiu ca mai usor de zis decat de facut,dar tu esti o mamica puternica si vei trece peste toate vei vedea

Eva eu as vrea poze cu premergatorul ca toot cautam![]()
Nusha ce ma bucur ca ne scrii
...multa sanatate puiului
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
angelynna82 spune:
Moni
am mamica ingrijorata, eu mai am utrogestan daca vrei.
Eva pozici cu premergatorul?
Nusha multa sanatate 
Ne bagam la piure de piersica

fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
nushulica spune:
| citat din mesajul lui andy.p Moni ![]() nu te descuraja ..va fi bine vei vedea,eu am fentat tot utrogestanul care mi la dat,n-am luat o pastila,n-am avut sangerari nimic care sa ma ingrijoreze ca s-ar putea sa pierd sarcina,tu simti ce si cum...stii ca acum intri in perioada aceea in care nimic nu e bine si totul e aiurea,basca si analizele facute de n ori,dar se vor temina si astea si te vei mai linisti..gandeste pozitiv stiu ca mai usor de zis decat de facut,dar tu esti o mamica puternica si vei trece peste toate vei vedea![]() ![]() ![]() ![]() Eva eu as vrea poze cu premergatorul ca toot cautam Nusha ce ma bucur ca ne scrii ...multa sanatate puiului![]() laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008) Alexia Andrei |
laurici...scriu si eu cand apuc ca david e un mic duracell si mi-e f greu mai ales ca sunt singura toata ziuaam vazut zilele trecute filmuletul cu alexia in patut cum vrea ea sa plece de-a busilea
monica m-am uitat si mai am 4 fiole de gravibinon care exp in luna 06 .2009...daca crezi ca sunt ok si iti folosesc le trimit indata
de
DavidPoveste
nushulica spune:
| citat din mesajul lui angelynna82 Moni am mamica ingrijorata, eu mai am utrogestan daca vrei. Eva pozici cu premergatorul? Nusha multa sanatate ![]() Ne bagam la piure de piersica ![]() ![]() fericita de Crina Alexandra Crinul Meu Eco Crina |
multumim...piureul de piersica e facut de tine sau borcanel?ca eu i-am dat doar borcanel n-am gasit piersici
de
DavidPoveste

Irina Alexandra (04.09.2008)