Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (67)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

neata si de la noi si

LA MULTE LUNITE tuturor sarbatoritilor de azi:
maria de kid

mara de simodina

david de babytza

erica de fce

Nushulica imi pare rau ca Davidut se lupta cu mucisorii. Un pupic dulce sa-i treaca repede.

MamideStefan sper ca sunteti mai bine. Offf. Sa ne dai o veste ca suntem ingrijorate. pupam

Eva vreau sa-ti multumesc si eu pt postarile cu diversificarea. Si in general citesc cu mare atentie postarile tale pt ca make sense.

Anca, Carla e bestiala. pupam cu drag

Mandra mea de cateva zile vrea sa se ridice in fund. oriunde as aseza-o, in special in bouncer ridica din cap si umeri, se trage de genunchi... e haioasa rau.
Sa o las? Adica banuiesc ca face parte din evolutie si nu trebuie sa o descurajez.... ce ziceti?

Cu regurgitatul tot asa prost stam. Nu am facut inca vaccinul. Sa vedem ce ne zice luni cand sunam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Monica pupam si tinem pumnii stransi in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Da am fost si eu pe acolo..nu m-am certat ci am intrebat niste chestii care mie mi se par logice...si toata lumea cu zambetul pe buze ca nu depinde de ei

Moni felicitari ...nush de ce mi se pare ca esti trista..sper ca nu

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Super Monica!!!
Ma faci sa retraiesc emotia primelor saptamiani de sarcina, cand ma rugam mereu sa fie totul bine cu puiutul. S-a aiba grija D-zeu de voi, sa creasca sanatos samburelul si la toamna ( atunci se va naste, nu? ) sa poti sa-l tii in brate!

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

CD vazut pozele cu Mikul tau MARE

Babytza scuze dar acum am vazut mesajul tau cu reply quote , soricelu e mai bine?

Boo si Babytza mama da' cati dinamovisti p-aci

Rain te-as ajuta dar nu stiu, la noi tati s-a ocupat de acte

La Multe Lunite Mara de Nadina , Maria de Kid , Erika de fce si Soricelul Babytzei

Sabinel ce frumos dintoc aveti voi

Lala sper sa va treaca raceala, am vazut poze cu doua printese

Nerantula poate data viitoare

Moni ma bucur ca samburelul e bine, asteptam vesti in continuare

Lidia cum mai e Stefan?

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Monicule, felicitari si Doamne ajuta in continuare

Mara de Simodina
Maria de Kid
Erica de Fce
David de Babytza

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Moni felicitari ...nush de ce mi se pare ca esti trista..sper ca nu

Mda, sunt putin. Sincer mi s-a parut cam mic bebe, parca prea mic. Imi aduc aminte ca anul trecut am fost la Iosup la 11 sapt si 3 zile si se vedea f bine totul la el (adevarat ca si eco e muuuult mai performant). Acum mi s-a parut mic si chircit asa, eu una n-am vazut maini si picioruse (dra s-a exprimat cumva de muguri...)In plus analizele astea ma scot din sarite. Azi am fost in al treilea loc sa le fac si mi-au luat 7!!!!! eprubete de sange. Sunt intepata in toate venele posibile si imposibile. Hematoloaga de la Fundeni imi zice sa iau aspenter si clexane, ginecoloaga zice sa nu inca pana nu mai vedem rezultatele nr 3. Mai zice sa ma duc si la aia la fundeni sa-i spun ca sunt proaste analizele ei Iar colac peste pupaza ma suna aseara sa-mi spuna sa-mi caut gravibinon (care nu se mai gaseste de vreo 2 ani) ca e posibil sa imi trebuiasca la un mom dat si ca momentan sa nu cumva s aintrerup utrogestanul. M-am enervat pt ca ala se da la sarcini cu probleme gen sangerari, dezlipiri de placenta si risc de avort spontan ori eu nu am sangerat nici macar un firicel iar risc de avort nu stiu de unde ca la eco imi zice ca s-a lipit bine si ca toate sunt formate... Ca sa nu va mai spun ca eu si utrogestanul l-am cam pacalilt. Adica uit sa-l iau. Ea e o super draguta. Psihic si moral ma ajuta enorm de mult, imi face eco si tot ce vreau dupa toanele mele, imi raspunde la orice ora la telefon si imi vorbeste super frumos si o tin saraca destul de mult mereu. Dar aseara chiar m-am enervat cu gravibinonul ei...
Nah ca m-am intins ca o placinta da sunt cam nervoasa si mi-am spus si eu of-ul.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 11+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Babymom sar'na de raspunsuri. Eu nu vreau sa dau nik la huni, Doamne-feri, mai ales daca nu e nevoie si cu siguranta nu fara aviz de la medic, dar eram curioasa.... nu stiam de asta, deh... iar ei mei nici nu-s agitati... deci, nope, nu e cazul!

Moni, ce ma bucur de vesti! Bine ca e bine, o sa fie ok ai sa vezi de data asta! Cat despre analize, si eu le-am repetat de f multe ori, ca mereu ieseau diferit. Le faceam in 3 locatii.... m-au suspectat unii la un moment dat si de infectie urinara, prin trim 3, deci era cam nasol... de fapt nu aveam nimic... am o ciuda pe unii medici, nu pot sa-ti spun!!

Ah, si inca o bomba de-am auzit-o acum: pediatrul o sfatuieste pe mama, la 8 luni, sa nu mai alapteze, ca laptele ei nu mai e bun, nu mai e hranitor si ii da termen de 1 saptamana sa termine cu alaptarea!!!!!!!!!!!!! As vrea sa ii impusc pe unii.....

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Neatza si de la noi.

Bebe doarme, tati doarme (e in concediu!!!) numai una n-are somn, tot strigandu-l pe Ion...

Mda....

Lidia(ooofff ce-o fi in sufletelul tau), Babymom, Nusha, sanatate multa puilor. Lidia, imi pare fff rau de ce se intampla, eu nu stiu sa te ajut cu un medic, chiar daca ti-as da nr pediatrului lui Noah, in astfel de cazuri nici eu nu as apela la pediatru, urgenta ar scrie pe mine.

Andy, Anca, aici e soare si frumos. Dar trebuie sa fie tare fain sa va plimbati in zapada, la Bucuresti nu am avut parte anul asta, nu s-a depus mai nimic.

Multumesc tuturor fetelor care mi-au scris pe forum si pe PM ca se bucura sa ma citeasca, nu ma prea asteptam la aceste reactii Va pupic si ma bucur daca ca va pot fi de folos.

Nerantula, vrei o fetita nascuta primavara? Asa ca mine? Pai atunci in iunie-iulie aveti treaba...

Anamona
, multumesc. Eu de fel pozitivez cand e vorba de fi-miu si cred ca starea mea de bine i-o transmit si lui. Sunt ferm convinsa ca starea de spirit a bebelusului, cum se comporta, cat e de vesel, de calm, e indusa de mama. Asta e convingerea mea.(la unele filme eu plang, mama ce se pune fi-miu pe plans, rau de tot). Si exemplele sunt nenumarate. El este oglinda fidela a sentimentelor mele. La ei functioneaza mimetismul. Te pup dulce.

Am si eu o curiozitate. Am ramas singura fara rushi pe aici? Au trecut aproape 6 luni de la nastere...

Eu nu cred ca ajungem la BabyExpo, sa vedem, nu am fost niciodata. Cred ca pe langa aglomeratie nu e mare sfaraiala. Aceeasi marfa, aceleasi preturi doar ca sunt toate intr-un loc de-a valma. Daca era lg mine as fi mers sa arunc un ochi dar asa...Ne plimbam prin parc cu tati mai bine iar shopping pt diversificare facem pe la Carrefour si la Mall. Acolo barem stiu exact unde merg, la tinta.

Pt scaun de masa am pus ochii pe un Brevi iar premergator Chicco(pe asta il iau pe net, pt scaun ne ducem sa batem magazinele)

Va pup si va urez un week-end minunat.

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

" There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Moni, muulti pupici de incurajare

Kid, Aly, Andreea-and, pe ude sunteeeeeeeeeeeeti?Imi lipsiti

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

" There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput