Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (67)
Raspunsuri - Pagina 11
babymom75 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui luminita2008![]() ![]() LA MULTE LUNITE pentru cei sarbatoriti azi si un Maaaaaare pentru soricelul Babytzei! ![]() ![]() ia uite la ea, cum le ureaza ea tuturor si tace malc cand e vorba de soricel... of. sper ca n-o sa mai fie asa agitat, inca o data sa treaca! Dar ia spune-mi, de ce nu e bine ca baietii sa planga mult, m-ai facut curioasa ah si inca ceva, ce spuneai ca i-ai dat sa nu mai fie agitat? mai multe detalii, pls... e ceai, e pastiluta, ce e? Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu… poze cu gemenei dulci povestea noastra GHIDUL MAMEI Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi |
Chiar asa... La multi ani soricel mic de babytza !

Lumi, imi permit sa-ti raspund eu: babytza i-a dat soricelului Peritol - e un siropel care se da de obicei pt. pofta de mancare; se recomanda uneori si pt. bebe agitati , dar... uneori are ca efect adevers... tocmai agitaie excesiva. Nu iti recomand sa-l dai fara indicatie din partea medicului; e un medicament ce actioneaza la nivelul sistemului nervos central.
LE: Aaa... si am uitat sa-ti spun: cica nu e bine sa-i lasi pe baieti sa planga mult, sa nu faca hernie inghino-scrotala
. La unii ,mai ales cei care s-au nascut prematur nu e bine inchis canalul inghino-scrotal si din cauza presiunii intraabdominale dezvoltata in timpul plansuli s-ar putea deschide si sa apara probleme. Mama lui
Dragos (04.10.2008) si a lui
Victor (12.09.2003)
sabinel spune:
neata fetili! am umplut-o pe amalia de pupicii de la voi! saraca cred ca nu va mai vrea pupata pana la varsta majoratului. va pupa si ea inapoi si va multumeste pentru aprecieri. 

la multe lunite sarbatoritilor! si-un pupic special pentru bocanila de babytza! la mai multe, soricelule!
nasterea strumfitei mele
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.
andy.p spune:
Buna dimineata.
Ama sunat si eu sa vad ce se intampla cu banii de indemnizatie si cu alocatia fetei din care n-am primit nici un leu inca de cand s-a nascut
....aaaa pai inca nu s-au primit fondurile de abia de luna viitoare incolo
...si ar trebui sa fiu bucuroasa ca in alte judete inca nici nu se pune problema decat din mai
..fir-ar ei sa fie acuma!!!!
Lumi m-am trezit bine de dimineta da dupa ce vorbii cu tanti
Babymom ma bucur ca sunteti mai bine...am vrut sa-ti zic ca am vazut borcanele Hipp la LAvanda in Rogerius
Mamidestefan sper ca sunteti mai bine
Nerantula iti doresc o fetitza primavara![]()
Babytza cum e puiul?Un
ic mare mare is
!!
Adasi ce e de facut in situatai asta??
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
nushulica spune:
maria de kid
mara de simodina
david de babytza
erica de fce
fce bafta la pregatirile pt botez , ai pm de la mine
pe kid n-am mai vazut-o de mult...stiti ceva de ea?
de
DavidPoveste
clau_geo spune:
Am uitat sa spun LMA bebeilor care se serbeaza azi
mara de simodina
david de babytza
erica de fce
maria de kid
si felicitari pt dintisor Sabinel 
Mami fericita de
Irina Alexandra (04.09.2008)
Asa creste Irina
monica_dicut spune:
Neatza si de la noi.
Am fost aseara la doc si la eco. Am vazut bombonelul mic. Are tot ce ii trebuie (maini, picioare, capsor formate), 176 bpm, injineru' l-a vazut facand si tumbe (eu eram prea emotionata) Mergem din nou sambata viitoare sa masuram pliul nucal ca acum era prea mic.
Analizele mi-au iesit aiurea, in sensul ca le-am repetat in alta parte si mi-au iesit f bune. Le-am mai facut si azi la o a treia sursa... sunt cam satula de luat sange si de analize etc..
Pupici
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
11+
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
clau_geo spune:
Nushu sper sa nu te superi ca am folosit acelasi format ca tine dar arata frumosss
Mami fericita de
Irina Alexandra (04.09.2008)
Asa creste Irina
gaia.nevia spune:
habar nu am ce-i de facut cu raspunsul la indemnizatie. Doar sa am duc acolo sa ma cert cu ei si zau ca nu am avut putere.
Ma gandesc si su (
) ca daca imi refuzau dosarul, primeam, si daca nu... o sa vina banii (candva....
).
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Neatza si de la noi. Am fost aseara la doc si la eco. Am vazut bombonelul mic. Are tot ce ii trebuie (maini, picioare, capsor formate), 176 bpm, injineru' l-a vazut facand si tumbe (eu eram prea emotionata) Mergem din nou sambata viitoare sa masuram pliul nucal ca acum era prea mic. Analizele mi-au iesit aiurea, in sensul ca le-am repetat in alta parte si mi-au iesit f bune. Le-am mai facut si azi la o a treia sursa... sunt cam satula de luat sange si de analize etc.. Pupici POZNICI CU NOI Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 11+ Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
Felicitari Moni, ma bucur tare m,ult sa aud ca sunteti bine, Doamnr ajuta in continuare

Mami fericita de
Irina Alexandra (04.09.2008)Asa creste Irina
gaia.nevia spune:
Moni,
si
multi.
Ne era dor de tine.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Eduard Mihai si